soczewica 23.04.04, 17:36 trzy! trzy!!! TRZY!!!! obsesja trzeciego stopnia. jeszcze tylko 3% ścieżki dźwiękowej 'clockwork orange' i nie mogę zassać. szlag mnie trafi :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: cholerne trzy procent 23.04.04, 18:19 soczewica napisała: > trzy! > trzy!!! > TRZY!!!! > obsesja trzeciego stopnia. jeszcze tylko 3% ścieżki dźwiękowej 'clockwork > orange' i nie mogę zassać. > szlag mnie trafi :) > C-v.Or....ojezusku....kiedy to było ;) ....piekny, młody M.J......potem mu ust korale obwisły ( i inne precioza tyż prawdopodobnie )..sic transit gloria mundi.. :-(((( Odpowiedz Link
soczewica Re: cholerne trzy procent 23.04.04, 19:00 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > C-v.Or....ojezusku....kiedy to było ;) ....piekny, młody M.J......potem mu ust > korale obwisły ( i inne precioza tyż prawdopodobnie )..sic transit gloria > mundi.. :-(((( dzwno i nieprawda, hę? :) alex de large moim idolem jest :) od początku do końca. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: cholerne trzy procent 23.04.04, 19:14 soczewica napisała: > > dzwno i nieprawda, hę? :) > alex de large moim idolem jest :) od początku do końca. > I susznie. Moim ( 3-cim z kolei ) także. :)) Odpowiedz Link
soczewica Re: z kolei...hihihi 23.04.04, 19:48 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > a kolej strajkuje.... no prunt odcinają, odcinają :) żałosne (to słowo dość często pada ostatnimi czasy w różnych dyskusjach, prawdaż psze pani? ;-)) Odpowiedz Link