salsa_caliente 02.08.04, 07:57 do urlopu pozostało ...12 dni!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: Odliczanie 04.08.04, 11:27 nioooo..... to chyba duch gotowy?? teraz zadbaj o to, zeby pakunki byly sensownych rozmiarow i zawieraly wszystko, co niezbedne :) robisz liste co masz zapakowac? :) Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Odliczanie 04.08.04, 12:33 jakie pakunki? założę bikini i wezmę platynową kartę kredytową - myślę, że wystarczy ;) Odpowiedz Link
ulalka Re: Odliczanie 04.08.04, 13:19 salsa_caliente napisała: > jakie pakunki? założę bikini i wezmę platynową kartę kredytową - myślę, że > wystarczy ;) koniecznie wez jeszcze balsam do opalania!.. i po tez :) zeby wrocic zlociutka a nie oblazaca;) Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Odliczanie 04.08.04, 13:36 balsam se kupię na miejscu, nie chce mi się dźwigać ;) A serio - przedwyjazdowa gorączka mnie dopada, nie pakuję się jeszcze ale muszę kupić parę rzeczy, pozałatwiać kilka spraw a nie mam czasu!!!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a widziałam dziś dwie podpalone.... 04.08.04, 22:13 ....na kolor ciemnej czekolady. Szły sobie normalnie, grzecznie... a ubrane były skąpo. I tak, jak by rok temu szkojąco i porażająco mi się spodobały..tak obecnie, aktualnie...fuj ..no...nie wiem jak to wyrazić lapidarnie; więc napiszę tak - bleeeee. A więc Salso...nie opal się nam "na moją cieciową Joaśkę". Nie wspominając o tym, że styl LANS nie lansuje ciemnej opalenizny - a do tego i niezdrową ona jest dla skóry. PS. a poza tym...dobrego wypoczynku - bo należy ci się on, jak psu-micha :)) Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: widziałam dziś dwie podpalone.... 05.08.04, 08:36 Padalczyku bez obaw! Jadę na północ Europy więc się raczej nie opalę ale odpocząć może się uda. Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Odliczanie 05.08.04, 20:04 W sumie tak ale jak tu nago wyjść z domu? I gdzie schować kartę kredytową????????? Odpowiedz Link
ulalka Re: Odliczanie 09.08.04, 21:28 salsa_caliente napisała: > 5 dni - robi się gorąco!!! a wszystko udaje sie zalatwiac?? :) Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Odliczanie 10.08.04, 10:47 Stopniowa sytuację opanowuję ;) W pracy mam szał, w domu też no i niewiele śpię przez to... Odpowiedz Link
jacekkur Re: Odliczanie 10.08.04, 21:16 nie mow! bo w tej parówie między kolejnymi burzami szlag mnie trafi! Odpowiedz Link
ulalka Re: Odliczanie 10.08.04, 22:30 salsa_caliente napisała: > 4!!!!!!!! i tego sie trzymajmy :D Odpowiedz Link
ernest_linnhoff minela polnoc, wiec... 11.08.04, 01:01 ... pozwole sobie napisac TRZY ;-) Odnosnie poruszanego tematu balsamu uczulam na blad ktory ja popelnilem :) Nie posmarowalem tych czesci nog (qrka jak sie to nazywa) gdzie zwykle zakrywa obuwie. No i musialem 3 dni na plaze paradowac w bialych skarpetkach (coby lepiej odbijały Slonce). I jeszcze dogadujacy koles: "badz twardy", ale tliła sie w nim ta resztka empatii sterujaca go do donoszenia mi jakby to powiedziec "schlodzonej szczepionki" hehe Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: minela polnoc, wiec... 11.08.04, 08:18 No to ładnie... Już kremy z filtrem mam zakupione i bendem siem smarowac! Odpowiedz Link
ulalka Re: minela polnoc, wiec... 11.08.04, 13:14 salsa_caliente napisała: > No to ładnie... Już kremy z filtrem mam zakupione i bendem siem smarowac! wez wiec stroj kapielowy + maly plecaczek z kieszsenia na zamek (tam karta), a w plecaczek wrzuc balsamy :D Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: minela polnoc, wiec... 11.08.04, 13:43 ulalka napisała: > wez wiec stroj kapielowy + maly plecaczek z kieszsenia na zamek (tam karta), a > w plecaczek wrzuc balsamy :D Karte moze schowac tez pod kapelusz ;) No i humor na plaze trza zabrac :)Mi siem on kiedys przydal gdy co pol godziny przechodzila dziewczyna glosno wolajac KUKURYDZA GOTOWANA. Jakos tak dziwnie to akcentowala ze ciarki przechodzily ;) Za ktoryms razem nie wytrzymalem i nasladujac ja, zawolalem - PREZERWATYWY O ROZNYCH SMAKACH hehehehe, na szczescie sie nie obrazila, a ja... coz ... zyskalem sympatie pan z okolicznych miejscowek ehehehehe Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: minela polnoc, wiec... 11.08.04, 14:08 No gdyby nie te balsamy to kartę mogłabym sobie ewentualnie wsadzić za przeproszeniem w gacie ;D A na serio to dziś robię listę, jutro się spakuję częściowo. W piątek wyjeżdżamy dopiero około północy to pakowanie dokończę jak wrócę z pracy. Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: minela polnoc, wiec... 11.08.04, 14:12 Humor jak na razie mam dobry. Przeraża mnie tylko 11 godzin podróży promem... Moze sztormu nie będzie? Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: minela polnoc, wiec... 11.08.04, 14:20 salsa_caliente napisała: > Humor jak na razie mam dobry. Przeraża mnie tylko 11 godzin podróży promem... > Moze sztormu nie będzie? Nie będzie :) Poza tym zawsze możesz sobie wyobrazic, że jestes małą dziewczynka, masz dwie kokardki w warkoczykach i hustasz sie na bujaczce w ogrodzie :) Wystarczy zamknac oczy :) Odpowiedz Link
ulalka Re: minela polnoc, wiec... 11.08.04, 21:51 ernest_linnhoff napisał: > salsa_caliente napisała: > > > Humor jak na razie mam dobry. Przeraża mnie tylko 11 godzin podróży prome > m... > > Moze sztormu nie będzie? > > Nie będzie :) Poza tym zawsze możesz sobie wyobrazic, że jestes małą > dziewczynka, masz dwie kokardki w warkoczykach i hustasz sie na bujaczce w > ogrodzie :) Wystarczy zamknac oczy :) > a jak masz dlugie wlosy, to mozesz nawet zaplesc warkoczyki, to polowe wyobrazania masz za soba :D Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: minela polnoc, wiec... 11.08.04, 22:58 ulalka napisała: > a jak masz dlugie wlosy, to mozesz nawet zaplesc warkoczyki, to polowe > wyobrazania masz za soba :D To niebezpieczne, marynarze moga pociagac za warkoczyki :D Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: minela polnoc, wiec... 12.08.04, 08:38 Ale 11 godzin na huśtawce?? Bleee Odpowiedz Link
ulalka Re: minela polnoc, wiec... 12.08.04, 12:03 salsa_caliente napisała: > Ale 11 godzin na huśtawce?? Bleee a to zrob te warkoczyki.. marynarze Cie zajma ;) Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: minela polnoc, wiec... 12.08.04, 14:46 Zmiana planów - płyniemy innym promem - tylko 4 godziny rejsu hurrra!!!! Odpowiedz Link
salsa_caliente Dziś jadę!!!!!!!! 13.08.04, 08:16 Jeszcze tylko 8 godzin w pracy i ......... Odpowiedz Link