salsa_caliente 20.07.05, 11:21 Trafia mnie coś normalnie, większość ludzi na urlopach a ja siedze w pracy całymi dniami bez klimatyzacji - jak to znieść? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klle Re: Sezon urlopowy 20.07.05, 12:13 pociesz się, że przynajmniej siedzisz :) ja to przeważnie na tym słoneczku cały dzień zapycham! Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Sezon urlopowy 20.07.05, 16:49 A ja chciałabym nawet na słoneczko! Od siedzenia to podobno hemoroidów można dostać ;) Odpowiedz Link
kohol Re: Sezon urlopowy 20.07.05, 12:18 Nie mam pojęcia :) My mamy wiatraczki, chodzą non stop. A poza tym jak już siępowyrabiam z tym nawałem roboty - jadę na urlop! W piątek lub sobotę już mnie tu nie będzie! Hura! Przez całe dwa tygodnie! Tylko jak Wy sobie beze mnie tu poradzicie ;) Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Sezon urlopowy 20.07.05, 16:50 Pozazdrościć... Ja na razie nie mogę się odważyć żeby pójść do szefa i wyżebrać pare dni wolnych na początku września. Ciągle jest w złym humorze! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sezon urlopowy 20.07.05, 21:53 ty się nie daj tak terroryzować kolejny rok tym swoim szefom. Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Sezon urlopowy 21.07.05, 09:26 Ale to są już nowi szefowie!!!!! (od marca) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sezon urlopowy 21.07.05, 11:12 aha, to znaczy, że i dręczenie nowe ;-) Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Sezon urlopowy 21.07.05, 12:58 Oj żebyś wiedziała! I nocne koszmary czasem mnie też dręczą... Ale rzadziej niż poprzednio :) Odpowiedz Link
betty Re: Sezon urlopowy 22.07.05, 02:21 Ty chyba nie mowisz powaznie? No masz zdecydowanie pecha w tej dziecinie. Moze pocieszy Cie to, ze ja jade w poniedzialek na 5 dni do Paryza? :-) Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Sezon urlopowy 22.07.05, 09:27 Dupa ryża? No gratuluję!!!! Chyba nie zdążysz za dużo zwiedzić... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sezon urlopowy 22.07.05, 11:06 domniemać można, że będąc tam już kilka razy, teraz odwiedza tylko ulubione miejsca. Ja bym chętnie i na 2 dzionki :)) Odpowiedz Link
betty Re: Sezon urlopowy 22.07.05, 11:37 Nie, wlasnie nigdy dotad nie bylam w Paryzu :-) Ja chce tylko na wieze... Potem sie zobaczy. Przedluzac raczej nie bede, bo mi spieszno do kraju. Salsa, puti puti... Jak sie znowu dostalas do takiej firmy, o ktorej koszmary snisz? Odpowiedz Link