lolyta 07.12.05, 01:38 bylo napisane na jednych drzwiach ktore ostatnio mijalam. Ciekawe czy ktos minie drzwi z napisem "lolyta". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aureliana Re: Salsa Caliente 08.12.05, 23:38 salsa caliente to obecnie najmodniejsza sprawa w wawie. czyli goraca salsa. lolyta napisała: > bylo napisane na jednych drzwiach ktore ostatnio mijalam. > Ciekawe czy ktos minie drzwi z napisem "lolyta". > Odpowiedz Link
lolyta Re: Salsa Caliente 09.12.05, 00:29 A moze. Ja nie wiem jak jest w Warszawie, tu jest znacznie wiecej Latynosow niz Warszawiakow. I mysle ze ci co to napisali to mod warszawskich kompletnie nie brali pod uwage :))) Odpowiedz Link
aureliana Re: Salsa Caliente 10.12.05, 14:14 mysle ze salsy caliente z forum tez nie brali pod uwage:D:D Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Salsa Caliente 17.12.05, 23:19 lolyta napisała: > ech, a ja sie przez chwile ludzilam ;P > :-))) P.S ... bardzo mi sie spodobał Twój komet Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Salsa Caliente 09.12.06, 09:44 łał opadła mi szczęka jezdem sławna :D Odpowiedz Link