p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: AQQ 05.08.06, 13:53 sajgonetka napisała: > pomór okrutny ;) ale pozdrawiam, nadal czasem tu zaglądam lecz.... "nec hercules contra plures" Odpowiedz Link
krakus.mp Re: AQQ 31.08.06, 21:51 I znów mnie tu przywiało.:) Z nudów,ma się rozumieć. Kto się chce ze mną ponudzić? Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: AQQ 06.09.06, 19:41 krakus.mp napisał: > I znów mnie tu przywiało.:) > Z nudów,ma się rozumieć. > Kto się chce ze mną ponudzić? pusto wszedzie, glucho wszedzie, co to bedzie? co to bedzie? :) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: AQQ 01.10.06, 23:05 Nie mam szczęścia. Jak sobie o Dekameronie przypomnę i zaglądnę na stronkę, to okazuje się że jestem tu sam. Skoro tak,to pozwolę sobie pozdrowić wszystkich,którzy zaglądną tu po mnie. Pzdr. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: AQQ 04.10.06, 13:53 krakus.mp napisał: > Nie mam szczęścia. > Jak sobie o Dekameronie przypomnę i zaglądnę na stronkę, to okazuje się że > jestem tu sam. > Skoro tak,to pozwolę sobie pozdrowić wszystkich,którzy zaglądną tu po mnie. > Pzdr. dzięki i wzajemnie, Krakusie :-)) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: AQQ 22.01.07, 23:41 miss.sajgon napisała: > witam :) Też witam. Nie wiem dlaczego,ale zaglądnąłem. Szkoda że Dekameron już nie jest tym Dekameronem sprzed lat.Wtedy było bardzo wielu sympatycznych ludzi.:) Pzdr. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: AQQ 24.01.07, 20:00 krakus.mp napisał: > miss.sajgon napisała: > > > witam :) > > Też witam. > Nie wiem dlaczego,ale zaglądnąłem. > Szkoda że Dekameron już nie jest tym Dekameronem sprzed lat.Wtedy było bardzo > wielu sympatycznych ludzi.:) > Pzdr. Też zastanawiam się czasem, czemu to sie tak rozpadło. Szkoda. Często myśle z wielka sympatią o wielu osobach stąd ( to znaczy- kiedyś_stąd ). Na spotkania przyjeżdżali nawet spoza Polski...Betty, Wonsz....wech, szkoda, szkoda. Odpowiedz Link
lolyta Re: AQQ 11.02.07, 03:35 > Też zastanawiam się czasem, czemu to sie tak rozpadło. Szkoda. Często myśle z > wielka sympatią o wielu osobach stąd ( to znaczy- kiedyś_stąd ). Na spotkania > przyjeżdżali nawet spoza Polski...Betty, Wonsz....wech, szkoda, szkoda. Spotkalam sie niedawno z teoria ze to sie z reguly rozpada kiedy wlasnei ludzie sie spotykaja w realu, bo wtedy sie przerzucaja na skajpy, telefony i takie tam. Ale, kurde, Dekameron i tak jest od lat najwyzej w moich zakladkach i pewnie tam zostanie dopoki ja bede korzystac z portalu GW. Odpowiedz Link