lashana 01.08.03, 23:09 Nie wchodziłam wczoraj na Gazetę i przegapiłam imprezę......... Bu.......... Ale może kiedyś będzie powtórka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: o kurczęęę... 02.08.03, 00:14 No zaluj zaluj!!! Bedzie powtorka. Jesienia widzimy sie w Krakowie ale do tego czasu jeszcze sie pewnie spotkamy Odpowiedz Link
drzazga1 Re: nie obiecuj tylko dotrzymaj:)))))) n/t 02.08.03, 13:43 Dotrzymam, łapki mam silne!:-))))))) A sesemes dotarł? Odpowiedz Link
anahella Re: nie obiecuj tylko dotrzymaj:)))))) n/t 02.08.03, 14:25 drzazga1 napisała: > A sesemes dotarł? Dotarl, ale przeczytalam go jak bylam juz po 2 drinkach;) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: sesemes po drinkach... 02.08.03, 18:31 anahella napisała: > Dotarl, ale przeczytalam go jak bylam juz po 2 drinkach;) I co, przekazałas reszcie, w jakim jestem stanie? :-)))) Opis z pewnością był.... obrazowy:-D Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a wcinam się.... 02.08.03, 22:34 A w jakim byłaś stanie ? bo albo nie usłyszałam, albo Anah. nie zdradziła tej wieści. Zresztą było dosyc głośno wokół,,, a poza tym" jak zwykle w życiu rodzinnem, każden mówił o czem innem" :)) Było superowo, no i pogoda b. dopisała. Żałujesz troszki????? drzazga1 napisała: > anahella napisała: > > > Dotarl, ale przeczytalam go jak bylam juz po 2 drinkach;) > > I co, przekazałas reszcie, w jakim jestem stanie? :-)))) > Opis z pewnością był.... obrazowy:-D > Odpowiedz Link
betty-bt Re: wcinam się.... 02.08.03, 22:51 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > A w jakim byłaś stanie ? bo albo nie usłyszałam, albo Anah. nie zdradziła tej > wieści. cos wspominala.. mialysmy razem zmajstrowac odpowiedz typu; o ty taka, siaka i owaka..!!! :) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: wcinam się.... 03.08.03, 10:35 betty-bt napisała: cos wspominala.. mialysmy razem zmajstrowac odpowiedz typu; o ty taka, siaka i > owaka..!!! :) I dlaczego nie zmajstrowałyście??? Odpowiedz Link
betty-bt Re: wcinam się.... 03.08.03, 13:35 drzazga1 napisała: > > I dlaczego nie zmajstrowałyście??? juz prawie pisalysmy! bylysmy doslownie o krok... i zwyciezylo pifko ;))) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: wcinam się.... 03.08.03, 10:34 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > A w jakim byłaś stanie ? Zabalsamowanym:-)))) Tzn. jak wreszcie do domu wróciłam, to w ramach reanimacji zrobiłam sobie salon kosmetyczny, a potem klęczałam przed komputerem hmm... w stanie "jak natura stworzyła" i czekałam, aż kosmetyk wsiąknie:-))) bo albo nie usłyszałam, albo Anah. nie zdradziła tej > wieści. Zresztą było dosyc głośno wokół,,, a poza tym" jak zwykle w życiu > rodzinnem, każden mówił o czem innem" :)) > Było superowo, no i pogoda b. dopisała. Żałujesz troszki????? Nooooo... jeszcze się pytasz?? Odpowiedz Link
anahella Re: sesemes po drinkach... 03.08.03, 02:01 drzazga1 napisała: > I co, przekazałas reszcie, w jakim jestem stanie? :-)))) > Opis z pewnością był.... obrazowy:-D Wiesz, ja po dwoch drinkach jestem latwa, ale nie w wymowie;) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: sesemes po drinkach... 03.08.03, 10:36 anahella napisała: > Wiesz, ja po dwoch drinkach jestem latwa, ale nie w wymowie;) > Z dowcipu: on mówi: "To tylko sok pomarańczowy, spróbuj!" on mysli: "Jeszcze dwa takie drinki i zgodzi się na wszystko..." :-))))) Odpowiedz Link
aankaa "załuj Rudy, ze cie tam nie było" 02.08.03, 00:17 pora zbierać na bilet do Krakowa Odpowiedz Link
betty-bt Re: 'załuj Rudy, ze cie tam nie było' 02.08.03, 19:29 zaluj, zaluj... bylo super! tym samym dziekuje wszystkim wczoraj obecnym za dobra zabawe. milo bylo mi was poznac osobiscie. mam nadzieje, ze to nie byl ostani raz. w krakowie mnie niestety nie bedzie :((( Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: 'załuj Rudy, ze cie tam nie było' 02.08.03, 22:41 szkoda, że Cię nie bedzie, bo jesteś fajna, przemiła dziewczyna. To kiedy teraz będziesz tu, w tym najwspanialszym z krajów europy środkowej???? betty-bt napisała: > zaluj, zaluj... bylo super! tym samym dziekuje wszystkim wczoraj obecnym za > dobra zabawe. milo bylo mi was poznac osobiscie. mam nadzieje, ze to nie byl > ostani raz. w krakowie mnie niestety nie bedzie :((( Odpowiedz Link
betty-bt Re: 'załuj Rudy, ze cie tam nie było' 02.08.03, 22:48 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > szkoda, że Cię nie bedzie, bo jesteś fajna, przemiła dziewczyna. dziekuje i vice versa :) > To kiedy teraz > będziesz tu, w tym najwspanialszym z krajów europy środkowej???? mam nadzieje, ze uda mi sie wyrwac jeszcze przed bozym narodzeniem. choc watpie, bo teraz troche przeciagelam strunke z dlugoscia urlopu :( Odpowiedz Link
lashana Re: o kurczęęę... 02.08.03, 22:29 Do Krakowa się pewnie nie wybiorę, ale na kolejne spotkanie w Warszawie jak najchętniej :)))) Pozdrawiam Lashana Odpowiedz Link
daffne Re: o kurczęęę... 03.08.03, 11:47 Nie wiem jak to bedzie z Krakowem bo to tyyyyle kilosow ode mnie ale w Wawie nastepnym razem bede na pewno.. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a LASHANA - wpisz się do who_is_who :) 04.08.03, 17:28 padalcowa tropi.... ( był ktoś??//skoczek na FK co stale scigał błędy językowe, czy cóś ale to nie ja ) Odpowiedz Link