anahella Re: pieskuba - Warszawa, a końkretnie 03.09.03, 22:50 pieskuba napisała: > to Bródno... eeee co ty? Calkiem czysto;) Odpowiedz Link
aankaa Re: pieskuba - Warszawa, a końkretnie 03.09.03, 22:50 pieskuba napisała: > to Bródno... ZZ ? Odpowiedz Link
pieskuba Re: pieskuba - Warszawa, a końkretnie 03.09.03, 22:52 aankaa napisała: > ZZ ? Nie, naprzeciwko. Ale bliziutko. ZM. pieskuba Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: pieskuba - Warszawa, a końkretnie 03.09.03, 22:51 cmentarz ???????????? ;((( to jesteśmy sąsiadami. Ja jeszcze dziś Ursynów, ale jutro- to Bródno.chyba, że na Wólce wyląduję. :( pieskuba napisała: > to Bródno... Odpowiedz Link
pieskuba Re: pieskuba - Warszawa, a końkretnie 03.09.03, 22:54 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > cmentarz ???????????? ;((( to jesteśmy sąsiadami. > Jestem jak najbardziej żywa, mieszkam w pobliżu cmentarza, chociaż w poprzednim mieszkaniu widziałam go z okna, a teraz już nie! pieskuba Odpowiedz Link
anahella Re: pieskuba - Warszawa, a końkretnie 03.09.03, 22:55 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > cmentarz ???????????? ;((( to jesteśmy sąsiadami. > Ja jeszcze dziś Ursynów, ale jutro- to Bródno.chyba, że na Wólce wyląduję. :( Padalcowo! Tobie to przynaleza sie tylko Powazki i to aleja zasluzonych:) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: pieskuba - Warszawa, a końkretnie 03.09.03, 22:59 A wiesz....... ze masz słusznego. W zasadzie to ten tego - święta racja. Tiaaaaa. ------- z powodu korodażu nastąpił ( ostateczny ) perforaż rurażu anahella napisała: > > Padalcowo! Tobie to przynaleza sie tylko Powazki i to aleja zasluzonych:) > Odpowiedz Link
dorotka1970 dorotka1970 -> Wawa, a tera Szwajcaria (Luzern) 03.09.03, 22:52 -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a OTO jest CZŁONEK D bardzo subordynowany! 03.09.03, 23:50 i już masz piwo u padalca zaległe PS. na ++ bródnowskim++ stawiam Odpowiedz Link
slodka_linda_niebieskie_oczko Re: OTO jest CZŁONEK D bardzo subordynowany! 04.09.03, 01:24 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > i już masz piwo u padalca zaległe > PS. na ++ bródnowskim++ stawiam Co Ty z tym smętarzem?jakaś imprezka sie tam szykuje?chciałabyś być pogrzebana za życia?Jakie stroje obowiązują?głęboka czerń czy dowolne? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: OTO jest CZŁONEK D bardzo subordynowany! 04.09.03, 21:53 absolutnie dowolne; ze wskazaniem na frywolne slodka_linda_niebieskie_oczko napisała: > za życia?Jakie stroje obowiązują?głęboka czerń czy dowolne? Odpowiedz Link
lashana Dlaczego Bródno ?????!!!!!!!! 05.09.03, 09:03 To ode mnie, jak i od Ciebie strasznie daleko :))))))) A tak bez żartów - nie martw się - jak teraz jest "dołek" to niedługo będzie lepiej, bo już gorzej nie będzie... Ja się też tak pocieszam, bo też aktualnie mam problemy... Pozdrawiam -Lashana Będziesz w sobotę? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Trudnooo...trza przenieśc się na bródno....... 05.09.03, 16:19 SI. PS. jak nie w friday'u to rychtyg na ++ bródnie++. PS'' tam także miło mi będzie Was zobaczyć ( jeżeli kiedyś wpadniecie ) lashana napisała: > Będziesz w sobotę? Odpowiedz Link
kraszan1 Kraszan - Warszawka 05.09.03, 10:13 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Piszcie w temacie: --> NICK + Miasto. > Bo nie można dojść - kto jest skąd. > Będzie łatwiej wtedy planować i organizować ewentualne zloty gwiaździste. Odpowiedz Link
raszefka jak tak sobie czytam... 05.09.03, 14:58 wychodzi, że poza stolycą to mało kto jest zinternetyzowany :) Odpowiedz Link
anahella Re: jak tak sobie czytam... 05.09.03, 23:41 raszefka napisała: > wychodzi, że poza stolycą to mało kto jest zinternetyzowany :) Albo inaczej - warszawiakow dopadla samotnosc w wielkim miescie bardziej niz innych. Odpowiedz Link
sherlock_holmes sherlock_holmes bez dr Watsona Kraków 06.09.03, 13:00 I dzieki Silvance za podpowiedz (choc nie wiem czy to bylo swiadome i zamierzone, ale jeszcze sie łudzę :-) ) Odpowiedz Link
asma1 Re: WHO IS WHO & from where: PADALEC- Warszaw 08.09.03, 23:01 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Piszcie w temacie: --> NICK + Miasto. > Bo nie można dojść - kto jest skąd. > Będzie łatwiej wtedy planować i organizować ewentualne zloty gwiaździste. Asma - Warszawa Odpowiedz Link
anulex Anulex - Warszawa 09.09.03, 21:30 BTW bardzo dziekuje za zaproszenie na forum i witam wszystkich :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a WPISUJTA SIĘ WPISUJTA a inkaustu nie żałujta... 10.09.03, 10:25 wipisujta się, for god sake Odpowiedz Link
jasmintea jasmintea(JasminTea) - Warszawa 10.09.03, 10:50 To ja tak od razu - do listy meldunkowej sie dopisze -zeby pozniej nie bylo,ze na dziko tu jestem::)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
graeme Re: WHO IS WHO & from where: PADALEC- Warszaw 10.09.03, 18:03 ja graeme ze z vakuveru we f kanadzie (prawie sasiad wensza) :))) obecnie piszacy z burnaby (tez kanada) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a GRAEME z VANKUWERA ( ca ) 10.09.03, 18:07 musiałam za graeme porządnie napisać, kurka wodna - na kaczych łapach. Odpowiedz Link
klle Re: WHO IS WHO & from where: PADALEC- Warszaw 25.09.03, 17:03 Klle - okolice Rzeszowa Odpowiedz Link
defanddumb Re: WHO IS WHO & from where: PADALEC- Warszaw 26.09.03, 20:37 defanddumb->Wioska Centralna, czyli WAW Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: WHO IS WHO & from where: PADALEC- Warsza 26.09.03, 22:26 co wy z tym padalcem??? jak rany koguta :)) defanddumb napisał: > defanddumb->Wioska Centralna, czyli WAW Odpowiedz Link
aankaa Re: WHO IS WHO & from where: PADALEC- Warsz 26.09.03, 22:28 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > co wy z tym padalcem??? jak rany koguta :)) ktoś nie śpi aby spać mógł ktoś Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a wpisywanie się jest trudną sztuką..nie dla Pierra 26.09.03, 23:03 a bo jakies to nie kumate, wpisać siem nie umiom. A taki Pierre Dolisky, juz 9 lat poza krajem, a wpisac się do who'ma potrafił. To musi być entelygentny gość jak bies. aankaa napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > co wy z tym padalcem??? jak rany koguta :)) > > ktoś nie śpi aby spać mógł ktoś Odpowiedz Link
pierre_dolinsky_paris Pierre_Dolinsky_Paris--------PARYŻsurSen 26.09.03, 22:58 ---------------------bon jour------------ka---------------------- Odpowiedz Link
m.malone Re: m.malone - Warszawa 06.10.03, 14:03 Piękne dzięki:) (to ze wzruszenia) m.malone Odpowiedz Link