daffne 06.08.03, 14:24 ..z niedospania .Cale 2 godzinki spalam i od 6:00 na nogach.Musze sobie machnac kawe a moze ze dwie :) A jak Wasze samopoczucie dzisiaj ? :) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snow.white a ja o wszytskim zapominam dzis... 06.08.03, 14:31 ...bylam w miescie,zapomnialam oddac ksiazki do biblioteki,pewnie mnie zawiesza... u lekarza rano zapomnialam zapytac o zasadnicza sprawe i teraz nie wiem,co mam zrobic :( a telefonu prywatnego do lekarki nie wzielam... ech,nie wiem,gdzie mam glowe!! dobrze,ze chociaz kupilam sobie dwie sliczne spodniczki ;)) jakies pocieszenie zawsze :)) pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
daffne Re: a ja o wszytskim zapominam dzis... 06.08.03, 14:51 snow.white napisała: > ...bylam w miescie,zapomnialam oddac ksiazki do biblioteki,pewnie mnie > zawiesza... Nie zawiesza , bedzie dobrze Snowi :)) > u lekarza rano zapomnialam zapytac o zasadnicza sprawe i teraz nie wiem,co mam > zrobic :( a telefonu prywatnego do lekarki nie wzielam... Moze my Ci cos doradzimy ? :) > ech,nie wiem,gdzie mam glowe!! > > dobrze,ze chociaz kupilam sobie dwie sliczne spodniczki ;)) jakies pocieszenie > zawsze :)) No !!! to jest sie z czego cieszyc :))))Dlugie , krotkie kolorowe ? :))) > pozdrawiam!!! > > I Pozdrowionka:))) Odpowiedz Link
snow.white Re: a ja o wszytskim zapominam dzis... 06.08.03, 15:11 daffne napisała: > Nie zawiesza , bedzie dobrze Snowi :)) Mam nadzieje :) a jak zawiesza,to ja im powiem cos prosto z serce-wykladowcy trzymaja ksiazki po trzy lata i nikt ich nie zawiesza,to ja moge troszke pozniej oddac,prawda?? :) > Moze my Ci cos doradzimy ? :) nooo... moze byscie wiedzialy,ale troche mi glupio,bo to babskie sprawy,tabletkowe ;) > > dobrze,ze chociaz kupilam sobie dwie sliczne spodniczki ;)) jakies pociesz > enie > > zawsze :)) > > No !!! to jest sie z czego cieszyc :))))Dlugie , krotkie kolorowe ? :))) jedna bezowa,ze sznureczkiem w pasie,dluzsza.A druga granatowa,z cieniutkiego materialu,krotsza-i z takim fajnym wiazaniem z boku,ale nie zadna kopertowka- bardzo ladna :))) Odpowiedz Link
daffne Re: a ja o wszytskim zapominam dzis... 06.08.03, 15:26 snow.white napisała: > Mam nadzieje :) a jak zawiesza,to ja im powiem cos prosto z serce-wykladowcy > trzymaja ksiazki po trzy lata i nikt ich nie zawiesza,to ja moge troszke > pozniej oddac,prawda?? :) A no jasne , ze tak jakby co to mow im co Ci lezy na sercu :) > nooo... moze byscie wiedzialy,ale troche mi glupio,bo to babskie > sprawy,tabletkowe ;) E tam:) Glupio (tak jak i wstyd) krasc i z d*** spasc :)) > jedna bezowa,ze sznureczkiem w pasie,dluzsza.A druga granatowa,z cieniutkiego > materialu,krotsza-i z takim fajnym wiazaniem z boku,ale nie zadna kopertowka- > bardzo ladna :))) > Musza byc ladne :))Za mna chodza te ze sznureczkiem chociaz jeszcze ani jednej takiej nie nabylam..A wiesz ja jakas jestem przeczulona na granat , chyba nic nie mam granatowego , moze kojarzy mi sie ten kolor z fartuszkiem w podstawowce :)) Odpowiedz Link
summa Re: a ja o wszytskim zapominam dzis... 06.08.03, 15:39 daffne napisała: > .A wiesz ja jakas jestem przeczulona na granat , chyba nic n > ie mam granatowego , moze kojarzy mi sie ten kolor z fartuszkiem w podstawowce > :)) Daffne, ja to samo, od podstawówki nie cierpię granatowego, szafirowego, a i do niebieskiego ustawiam sie bokiem! :)) Odpowiedz Link
daffne Re: a ja o wszytskim zapominam dzis... 06.08.03, 15:41 summa napisała: > > Daffne, ja to samo, od podstawówki nie cierpię granatowego, szafirowego, a i do > > niebieskiego ustawiam sie bokiem! :)) > hihi czyli nie tylko ja tak mam :)))A jeszcze jak zobacze u kogos cos granatowego , niebieskiego z bialym kolnierzykiem to juz w ogole :))) Odpowiedz Link
snow.white Re: a ja o wszytskim zapominam dzis... 06.08.03, 15:43 daffne napisała: > A no jasne , ze tak jakby co to mow im co Ci lezy na sercu :) hihi,powiem,powiem... :) a jak bede akurat zla,to nawet wrzasne... ;)) > > > nooo... moze byscie wiedzialy,ale troche mi glupio,bo to babskie > > sprawy,tabletkowe ;) > > E tam:) Glupio (tak jak i wstyd) krasc i z d*** spasc :)) no to pytam... czy jak koncze pierwsze opakowanie tabletek i koniecznie nie chce miec okresu na wyjezdzie(jade w niedziele),to moge wziac nastepne,bez tej przerwy???zapomnialam lekarki zapytac,a mam dwa dni,zeby sie dowiedziec,czy tak mozna,czy nie... :) slyszalam,ze mozna,ale czy ze wszystkimi tabletkami postepuje sie wtedy tak samo? Uff... :) mam nadzieje,ze wiesz :) bo jak nie,to chyba bede musiala jechac do niej znow i jakos sie dopytac zanim zacznie przyjmowac... tylko to tak daleko jechac trzeba :) > Musza byc ladne :))Za mna chodza te ze sznureczkiem chociaz jeszcze ani jednej > takiej nie nabylam..A wiesz ja jakas jestem przeczulona na granat , chyba nic n > ie mam granatowego , moze kojarzy mi sie ten kolor z fartuszkiem w podstawowce ja mialam piekny fartuszek w podstawowce,nie taki worek,jak wszystkie :) i byl ciemnoszary :) a wiesz-teraz ja ogladalam znow-i w sklepie byla granatowa,a teraz okazala sie czarna ;)) nawet lepiej,wiecej bluzeczek bedzie pasowalo :) a ta ze sznureczkiem jest super :) zaraz ja zaloze i bede w niej w domu paradowac chyba-bo sie nie doczekam,az w niej wyjde ;))) Odpowiedz Link
daffne Re: a ja o wszytskim zapominam dzis... 06.08.03, 15:57 snow.white napisała: > no to pytam... czy jak koncze pierwsze opakowanie tabletek i koniecznie nie > chce miec okresu na wyjezdzie(jade w niedziele),to moge wziac nastepne,bez tej > przerwy???zapomnialam lekarki zapytac,a mam dwa dni,zeby sie dowiedziec,czy tak > > mozna,czy nie... :) slyszalam,ze mozna,ale czy ze wszystkimi tabletkami > postepuje sie wtedy tak samo? > Uff... :) mam nadzieje,ze wiesz :) bo jak nie,to chyba bede musiala jechac do > niej znow i jakos sie dopytac zanim zacznie przyjmowac... tylko to tak daleko > jechac trzeba :) > No widzisz....Kurcze wiem tyle samo co Ty , nie wiem czy z wszystkimi tabletkami tak mozna daje na tak z 90% bo nie jestem pewna.Moze zobacz poczytaj watki na Forum zdrowie kobiety widzialam , ze tam "smigasz" :))Mala to pomoc z mojej strony az mi glupio ale moze cos tam znajdziesz.Z checia bym Ci powiedziala co i jak ale jak widzisz Droga Snowi wiem tyle co Ty...A ulotki zadnej przy tabletkach nie bylo ? > a wiesz-teraz ja ogladalam znow-i w sklepie byla granatowa,a teraz okazala sie > czarna ;)) > nawet lepiej,wiecej bluzeczek bedzie pasowalo :) > a ta ze sznureczkiem jest super :) zaraz ja zaloze i bede w niej w domu > paradowac chyba-bo sie nie doczekam,az w niej wyjde ;))) hihi czarnosci u mnie pod dostatkiem :))) Odpowiedz Link
snow.white Re: a ja o wszytskim zapominam dzis... 06.08.03, 16:22 OO!!! :)) ulotka!!! :)) nie pomyslalam :) pisza,ze mozna tak zrobic,jesli zdarzy sie zapomniec tabletki w ostatnim tygodniu-to ja jutro "zapomne" tabletki i bede mogla tak zrobic i nie bedzie problemu :))) za zdrowiu juz zapytalam-ale na razie pisza mi,ze po pierwszym opakowaniu lepiej nie "cudowac" ;) Zobacze-w kazdym razie dziekuje,przypomnialas mi o ulotce!! :)) chyba nie polecaliby tam czegos,co moze zaszkodzic? :) u mnie w szafie tyle samo czarnosci,co jasnego blekitu-bardzo taki kolor lubie :) Odpowiedz Link
daffne Re: a ja o wszytskim zapominam dzis... 06.08.03, 16:35 snow.white napisała: > OO!!! :)) ulotka!!! :)) nie pomyslalam :) pisza,ze mozna tak zrobic,jesli > zdarzy sie zapomniec tabletki w ostatnim tygodniu-to ja jutro "zapomne" > tabletki i bede mogla tak zrobic i nie bedzie problemu :))) > za zdrowiu juz zapytalam-ale na razie pisza mi,ze po pierwszym opakowaniu > lepiej nie "cudowac" ;) > Zobacze-w kazdym razie dziekuje,przypomnialas mi o ulotce!! :)) chyba nie > polecaliby tam czegos,co moze zaszkodzic? :) Jakby mialo zaszkodzic nie pisaliby , ze mozna tak zrobic.Na pewno mozna.. > u mnie w szafie tyle samo czarnosci,co jasnego blekitu-bardzo taki kolor > lubie :) Ty nie masz mojej szafy u siebie przypadkiem ?:)))))) W mojej identycznego koloru sa :)))) Odpowiedz Link
snow.white Re: a ja o wszytskim zapominam dzis... 06.08.03, 16:41 daffne napisała: > Jakby mialo zaszkodzic nie pisaliby , ze mozna tak zrobic.Na pewno mozna.. tez tak mysle :) a jesli bede od tego umierala,to napisze wam watek pozegnalny ;))) ale chyba tak zle nie bedzie ;))) > > > > u mnie w szafie tyle samo czarnosci,co jasnego blekitu-bardzo taki kolor > > lubie :) > > Ty nie masz mojej szafy u siebie przypadkiem ?:)))))) > W mojej identycznego koloru sa :)))) ooo,widzisz! :)) ja wiedzialam,ze my pokrewne dusze jestesmy!! ;) Odpowiedz Link
daffne Re: a ja o wszytskim zapominam dzis... 06.08.03, 16:51 snow.white napisała: > tez tak mysle :) a jesli bede od tego umierala,to napisze wam watek > pozegnalny ;))) ale chyba tak zle nie bedzie ;))) > > Bedzie dobrze :)Duzo kobit przestawia sobie okres i nic im nie jest :) > ooo,widzisz! :)) ja wiedzialam,ze my pokrewne dusze jestesmy!! ;) > Kurka wodna ja tez tak czulam (czuje)! :))) Odpowiedz Link
snow.white Re: a ja o wszytskim zapominam dzis... 06.08.03, 16:53 daffne napisała: > Bedzie dobrze :)Duzo kobit przestawia sobie okres i nic im nie jest :) o wlasnie :)) > > > ooo,widzisz! :)) ja wiedzialam,ze my pokrewne dusze jestesmy!! ;) > > > Kurka wodna ja tez tak czulam (czuje)! :))) noo,ja tez :) a Twoj wiersz o robakach przekonal mnie o tym juz do konca!!!!!!!! ;)))))) Odpowiedz Link
daffne Re: a ja o wszytskim zapominam dzis... 06.08.03, 16:58 snow.white napisała: > daffne napisała: > > > > Bedzie dobrze :)Duzo kobit przestawia sobie okres i nic im nie jest :) > o wlasnie :)) > > > > > ooo,widzisz! :)) ja wiedzialam,ze my pokrewne dusze jestesmy!! ;) > > > > > Kurka wodna ja tez tak czulam (czuje)! :))) > noo,ja tez :) a Twoj wiersz o robakach przekonal mnie o tym juz do > konca!!!!!!!! ;)))))) ehehhehehehe prawda , ze sliczny ?:))))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Wygladam dzis jak żywa istota.... 06.08.03, 14:45 choć de facto jestem trupem. Odpowiedz Link
daffne Re: Wygladam dzis jak żywa istota.... 06.08.03, 14:51 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > choć de facto jestem trupem. E tam :) Choc nie znam Cie z reala smiem twierdzic , ze fajna z Ciebie babka :))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Wygladam dzis jak żywa istota.... 06.08.03, 14:54 oj, mozesz sie rozczarować. Żesuiękadav. Ale bóg zapłać za dobre słowo. daffne napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > choć de facto jestem trupem. > > E tam :) Choc nie znam Cie z reala smiem twierdzic , ze fajna z Ciebie babka :) > )) Odpowiedz Link
daffne Re: Wygladam dzis jak żywa istota.... 06.08.03, 15:21 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > oj, mozesz sie rozczarować. Żesuiękadav. > Ale bóg zapłać za dobre słowo. > Jak sie rozczaruje to Ci powiem :)) Odpowiedz Link
raszefka Re: Wygladam dzis jak trup .. 06.08.03, 16:12 daffne napisała: > > A jak Wasze samopoczucie dzisiaj ? :) Przepraszam za brzydkie słowo d-o-d-u-p-y Pozdrowionka nieustające :)))))) Odpowiedz Link
daffne Re: Wygladam dzis jak trup .. 06.08.03, 16:15 No popatrz klamali Ci co twierdzili , ze tylko papier jest d-o-d-u-p-y :)))))))))) Pozdrowionka :) Odpowiedz Link
raszefka Re: Wygladam dzis jak trup .. 06.08.03, 16:25 kłamali, ja też kłamałam a dziś pora spojrzeć prawdzie w oczy :-S Odpowiedz Link
snow.white Raszefciu kochana!!! :)) 06.08.03, 16:30 "jutro jest zawsze swieze i wolne od bledu" :)) jak mowi Ania z Zielonego Wzgorza :) nie martw sie dniem dzisiejszym,pomysl,ze jutro bedzie lepiej! :))) ps.a moze Ty znasz sie na tabletkach?? :)) zobacz wyzej rozmowe z Daffne :) Odpowiedz Link
raszefka Re: Raszefciu kochana!!! :)) 06.08.03, 16:35 na tabletkach niestety nie :((( na niczym sie chyba nie znam i do niczego jestem dzisiaj Odpowiedz Link
snow.white no co Ty mowisz!!!! :)) 06.08.03, 16:37 znasz sie,znasz-powiedzialas mi o prawach pacjenta przeciez-dziekuje,zaraz odpisze :))) nie przejmuj sie tak,bardzo Cie prosze!!!! :))) bedzie dobrze!!!! :))) Odpowiedz Link
aguszak U mnie też... 06.08.03, 16:31 ...że tak napiszę (naprawdę nieczęsto przeklinam) h.u.j.o.w.o Urlop odwołany :(((((((((((( Odpowiedz Link
daffne Re: U mnie też... 06.08.03, 16:36 aguszak napisała: > ...że tak napiszę (naprawdę nieczęsto przeklinam) h.u.j.o.w.o > Urlop odwołany :(((((((((((( > ehhh ja tez przeklinam tylko jak juz musze :))Jak juz innego slowa nie moge znalezc na dana ujowata sytuacje :))) Ale ten urlop to chyba bedziesz jeszcze miala w tym roku czy juz nie dadza ? Odpowiedz Link
aguszak Re: U mnie też... 06.08.03, 16:47 Wiesz Daffne, pewnie będę miała, ale zaliczkę wpłaciłam i pewnie ją stracę, jak nie uda mi się przełożyć... Mąż się rozchorował na chorobę zakaźną i nie wiadomo, czy szef da mu urlop zaraz po chorobowym... bo jak mam wyjeżdżać tylko na tydzień, to wolę w ogóle nie wyjeżdżać :((( Odpowiedz Link
daffne Re: U mnie też... 06.08.03, 16:57 aguszak napisała: > Wiesz Daffne, pewnie będę miała, ale zaliczkę wpłaciłam i pewnie ją stracę, jak > > nie uda mi się przełożyć.. Ehhh nie wesolo...ale moze uda sie jeszcze zalatwic zeby byl wilk syty i owca cala :) . Mąż się rozchorował na chorobę zakaźną i nie > wiadomo, czy szef da mu urlop zaraz po chorobowym... Zdrowka mezowi zycze :)Moj co prawda nie chory na chorobe zakazna ale operacja za operacja u Niego.. bo jak mam wyjeżdżać tylko > > na tydzień, to wolę w ogóle nie wyjeżdżać :((( > A moze przez ten jeden tydzien wybawilabys sie lepiej niz przez powiedzmy 3 tygodnie monotonii ?:))Tylko tydzien a ile moze byc z tego tygodnia radochy :)) Odpowiedz Link
daffne Re: och dziewczyny!! 06.08.03, 17:38 snow.white napisała: > to zycze Waszym mezom zdrowka!!!!!! > Dziekuje dziekuje :)))) Czy sie nie dziekuje zeby nie zapeszac ?:))))))) A tam mojemu w sumie tylko kolano szwankuje , po tej operejszyn co bedzie niebawem chyba bedzie juz luxior :) Odpowiedz Link
aguszak Re: och dziewczyny!! 07.08.03, 10:12 daffne napisała: > A tam mojemu w sumie tylko kolano szwankuje , po tej operejszyn co bedzie nieba > wem chyba bedzie juz luxior :) Wiesz, nie wymieniasz go na lepszy model, tylko oddałaś do warsztatu - tam go trochę podreperują i będzie prawie, jak nówka sztuka ;))) Odpowiedz Link
daffne Re: och dziewczyny!! 07.08.03, 10:16 aguszak napisała: > > Wiesz, nie wymieniasz go na lepszy model, tylko oddałaś do warsztatu - tam go > trochę podreperują i będzie prawie, jak nówka sztuka ;))) hehehehe cos Ty :))))Nigdy Go nie wymienie na nowszy model , no chybaze sam zechce nowszego modelu :))) A podobno nigdy nie mowi sie nigdy :) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link
aguszak Daffne... 06.08.03, 20:21 ... pewnie masz rację, a ja dramatyzuję, aż nad to, ale... na dzień dzisiejszy nie wygląda to dobrze - przyszłam do domu, a on tego cholernika półpaśćca ma wywalonego na uchu... :((( Strasznie to wygląda, ale mu nie mówię, żeby go nie załamywać :((( Wyobraźcie sobie, że teraz poszewki i ręczniki muszę mu wymieniać codziennie i jeszcze najlepiej prasować po praniu, żeby tej cholernej bakterii nie było... A Robek jeszcze się tak niemiłosiernie pieści w tej swojej chorobie: przynieś, podaj, pozamiataj... tylko Go utulić nie mogę, bo... zaraża :( Ale nic to może damy jakoś radę ;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Daffne... 06.08.03, 22:18 Pólpasiec na uchu, powiadasz ? no-no, to nie dziwię się, że mąż marudny. Oby wyzdrowiał, choć łatwo nie będzie. aguszak napisała: > ... pewnie masz rację, a ja dramatyzuję, aż nad to, ale... na dzień dzisiejszy > nie wygląda to dobrze - przyszłam do domu, a on tego cholernika półpaśćca ma > wywalonego na uchu... :((( Strasznie to wygląda, Odpowiedz Link
daffne Re: Daffne... 06.08.03, 22:19 A Robek jeszcze się tak niemiłosiernie pieści w tej swojej chorobie: przynieś, podaj, pozamiataj... tylko Go utulić nie mogę, bo... zaraża :( Ale nic to może damy jakoś radę ;) Ehh Ci chorujacy mezczyzni sa czasem gorsi od malych dzieci niestety...Pozostaje nam tylko byc cierpliwa..moze kiedys nam to wynagrodza ?:) Droga Aguszak uszy do gory bedzie lepiej! :) Pozdrowionka :) Odpowiedz Link