anahella 09.08.03, 22:13 Zastanawiam sie czy warto sie wybrac. Co prawda nie lubie takich filmow, ale podobno efekty sa swietne. Ktos cos wie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koaa Re: Widzieliscie nowego Terminatora? 10.08.03, 00:15 Na terminatorze nie byłem ale oglądałem za to Equilibrium- mało nie zostawiłem dziewczyny z którą byłem samej w kinie –siedziała jak zombi wpatrzona w ekran zresztą jak reszta publiczności-a ja jadłem paluszek za paluszkiem i gapiłem się na jej śliczne nogi i zmysłowe usta. Chciałem nawet wyjąć książkę brydżową aby przygotować następna lekcje ale cholera było za ciemno. Dobrze że film się skończył i wpadliśmy do knajpki i znowu było przyjemnie i nie żałowałem że się z Nią umówiłem. A już kino po pianiście zaczynało mi się podobać-no więc 2 razy zastanów się czy warto na to iść do kina a jak tak to z kim;)) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Widzieliscie nowego Terminatora? 10.08.03, 00:57 anahella napisała: > Zastanawiam sie czy warto sie wybrac. Co prawda nie lubie takich filmow, ale > podobno efekty sa swietne. Ktos cos wie? > jutro bede miala piratka. obejrze i zdam relacje. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Widzieliscie nowego Terminatora? 11.08.03, 00:44 anahella napisała: > Zastanawiam sie czy warto sie wybrac. Co prawda nie lubie takich filmow, ale > podobno efekty sa swietne. Ktos cos wie? > -------------------------- Szczerze mowiac... Jesli nie lubisz takich filmow, to dla samych efektow specjalnych do kina nie warto. Ja przynajmniej mialem przyjemnosc ogladania terminatorki... ;) Ehh jak ja lubie takie zle charaktery. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Widzieliscie nowego Terminatora? 11.08.03, 00:57 anahella napisała: > Zastanawiam sie czy warto sie wybrac. Co prawda nie lubie takich filmow, ale > podobno efekty sa swietne. Ktos cos wie? > wlasnie ogladalam! i jesli podobaly ci sie dwie pierwsze czesci (a skoro sie wybierasz to chyba tak) to szczerze polecam! super! jest zupelnie inny niz poprzednie i warto zobaczyc. lepszy. akcja i efekty odbieraja dech w piersiach. ale moze to moja prywatna opinia. mnie sie poobal. a szczegolnie teksty typu: kobietka do terminatora- PIER... SIE!!!!! przelecial po oprogramowaniu i odpowiada- przykro mi! nie jestem w stanie wykonac tego rozkazu! :))) lubie takie filmy. Odpowiedz Link
malen_a Re: Widzieliscie nowego Terminatora? 11.08.03, 09:15 mnie sie wydaje, ze ten film przegrywa z Terminatorem I i II, ale jesli nie porownujesz go do poprzednich czesci jest OK, mnie sie podobal i bardzo szybko mi czas przy nim zlecial buzka Odpowiedz Link
aguszak Re: Widzieliscie nowego Terminatora? 11.08.03, 11:09 Ja idę jutro, ale bez przekonania tak jakoś - raczej towarzysko, bo jak znajomi idą do kina, to ja się też przejdę (mój mąż bardzo ciągnie na T3)... w końcu ja ich tez wyciągałam na takie filmy, co oni niekoniecznie ;))) Odpowiedz Link
ja_nek Re: Widzieliscie nowego Terminatora? 11.08.03, 13:01 Za 8-9 m-cy będzie gotów scenariusz do T4:) Niedługo zaś się wybieram na T3. Nich tylko tłumy przejdą Pozdrawiam janek Odpowiedz Link