drzazga1 17.08.03, 22:33 Do molestowania tęsknię. Arystokrata już ze swoją panią, a ja sama... buuu.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: No i tęsknię:-( 17.08.03, 22:45 drzazga1 napisała: > Do molestowania tęsknię. Arystokrata już ze swoją panią, a ja sama... buuu.... spraw sobie malpke :-) ps. czyt@lam. przemysle :-) ciekawa sprawa Odpowiedz Link
drzazga1 Re: No i tęsknię:-( 17.08.03, 22:56 betty-bt napisała: > ps. czyt@lam. przemysle :-) ciekawa sprawa > Nie myśl, działaj, potem będziesz się zastanawiać;-) Odpowiedz Link
wonsz Re: No i tęsknię:-( 17.08.03, 22:49 drzazga1 napisała: > Do molestowania tęsknię. Arystokrata już ze swoją panią, a ja sama... buuu.... Czy teraz forum ma Ci mruczec i molestowac? mrrrrrr :) K. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: No i tęsknię:-( 17.08.03, 22:55 wonsz napisał: > Czy teraz forum ma Ci mruczec i molestowac? > mrrrrrr > :) Hmmm... jak się nie ma co się lubi, to... się molestowanie przez forum polubi;-P Odpowiedz Link
wonsz Re: No i tęsknię:-( 17.08.03, 23:00 drzazga1 napisała: > się molestowanie przez forum polubi;- > P Nie ma to jak praca zespolowa... K. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: No i tęsknię:-( 17.08.03, 23:38 wonsz napisał: > Nie ma to jak praca zespolowa... Hyhy... i jaki dobór pracowników ;-P Co dziś mamy w menu oprócz węższaszszaaa? Odpowiedz Link
wonsz Re: No i tęsknię:-( 17.08.03, 23:40 drzazga1 napisała: > Co dziś mamy w menu oprócz węższaszszaaa? A co pani zamawia? K. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: No i tęsknię:-( 17.08.03, 23:52 wonsz napisał: > A co pani zamawia? Melona z gatunku Gal_ja.... na przystawkę Timura z drużyną jako danie główne - ale chyba dziś brak w menu:-( Aaa...n..awiedzoną w takim razie raz! W Summie węższeee na deserek zostają Odpowiedz Link
summa wtrącę sie realistycznie 17.08.03, 23:56 czemu sobie Drzazga nie sprawisz własnego kota? Odpowiedz Link
drzazga1 Re: wtrącę sie realistycznie 18.08.03, 00:26 summa napisała: > czemu sobie Drzazga nie sprawisz własnego kota? Bo ja w Warszawie wynajmuję:-(((( Ni ma własnego mieszkanka, ni ma kota, buuu:-((( Póki co wszyscy znajomi posiadający koty sa narażeni na moje wizyty;-))), wchodzę, po czym kot i ja zajmujemy sie sobą... hehe, swój do swego ciągnie;-))) Odpowiedz Link
wonsz Re: wtrącę sie realistycznie 18.08.03, 00:28 drzazga1 napisała: > Póki co wszyscy znajomi posiadający koty sa narażeni na moje wizyty;-))), > wchodzę, po czym kot i ja zajmujemy sie sobą... hehe, swój do swego ciągnie Zamowienie nie zostanie zrealizowane, bo sie potem pod stol nie zmiescisz! Dzis tylko deserek konsumujemy ;) K. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: wtrącę sie realistycznie 18.08.03, 00:40 wonsz napisał: > Zamowienie nie zostanie zrealizowane, bo sie potem pod stol nie zmiescisz! Wszystko spalę, wszak jakaś aktywność fizyczna przewidziana?;-) > Dzis tylko deserek konsumujemy ;) > Odezwał się... deserek;-P Odpowiedz Link
wonsz Re: wtrącę sie realistycznie 18.08.03, 00:41 drzazga1 napisała: > Wszystko spalę, wszak jakaś aktywność fizyczna przewidziana?;-) Mhm, trenuj trenuj :P > Odezwał się... deserek;-P Zaraz po lapach dostane ;) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: wtrącę sie realistycznie 18.08.03, 00:44 wonsz napisał: > Zaraz po lapach dostane ;) ja sie nie wcinam. potem ukarze :))) > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: wtrącę sie realistycznie 18.08.03, 00:46 betty-bt napisała: > ja sie nie wcinam. potem ukarze :))) Nie karz, bo Cie nie (ekhm) polatam :P > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
gal_ja Re: No i tęsknię:-( 18.08.03, 00:27 drzazga1 napisała: > Melona z gatunku Gal_ja.... na przystawkę Gala na przystawkę?????! Śmiech pusty ogarnia! 188/110 to trochę za dużo na przystawkę dla tygrysa szablastozębnego a ten już dawno wyginął. Średniej postury dziewczęciu mazowieckiemu Gal starczy na główne danie aż do śmierci... (własnej zapewne, jak statystyki wskazują). :))))) Pzdr. Gal Odpowiedz Link
drzazga1 Re: No i tęsknię:-( 18.08.03, 00:42 gal_ja napisał: > Gala na przystawkę?????! Śmiech pusty ogarnia! /110 to trochę za dużo na przystawkę dla tygrysa szablastozębnego a ten już > dawno wyginął. Zamrożę w kawałkach i będę miała na zapas! Średniej postury dziewczęciu mazowieckiemu Gal starczy na > główne danie aż do śmierci... (własnej zapewne, jak statystyki wskazują). > :))))) Statystyki mają rację..... :-)))))) Odpowiedz Link