anahella Re: Ehm, Cos mi zginęło... :-) n/t 12.09.03, 12:45 Wole nie wiedziec co, bo znow wyjde na chama i prostaka co zadaje niedyskretne pytania;/ Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Ehm, Cos mi zginęło... :-) n/t 12.09.03, 12:48 nIe, nic zbereznego. Po prostu ktos tu wie o sssochozzzi :-) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Ehm, Cos mi zginęło... :-) n/t 12.09.03, 12:49 sherlock_holmes napisał: > nIe, nic zbereznego. Po prostu ktos tu wie o sssochozzzi :-) Jesli Ty nie wiesz co Ci zginelo... ;-) Odpowiedz Link
daffne Re: Ehm, Cos mi zginęło... :-) n/t 12.09.03, 12:50 sherlock_holmes napisał: > nIe, nic zbereznego. Po prostu ktos tu wie o sssochozzzi :-) Ja nic nie wiem :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Ehm, Cos mi zginęło... :-) n/t 12.09.03, 12:51 spoko, co tobie ginie, ja mam grubym drukiem i wszystko wiem :-) Odpowiedz Link
wo_bi Zaraz bedzie Ci wmawiac, ze masz omamy ;)) 12.09.03, 12:53 betty-bt napisała: > spoko, co tobie ginie, ja mam grubym drukiem i wszystko wiem :-) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Zaraz bedzie Ci wmawiac, ze masz omamy ;)) 12.09.03, 13:03 hee? ze niby ja? ja bym tak nie mogla, dzidzia ;) ty wiesz, ze do mnie mozesz z kazdym problemem... ;-P Odpowiedz Link
wo_bi Re: Zaraz bedzie Ci wmawiac, ze masz omamy ;)) 12.09.03, 13:07 betty-bt napisała: > hee? ze niby ja? ja bym tak nie mogla, dzidzia ;) ty wiesz, ze do mnie mozesz z kazdym problemem... ;-P Wiem, wiem. Ty bys tak nie mogla. Tu trzeba miec tupet. ;))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Zaraz bedzie Ci wmawiac, ze masz omamy ;)) 12.09.03, 13:13 wo_bi napisał: > Wiem, wiem. Ty bys tak nie mogla. Tu trzeba miec tupet. ;))) no przeciez nawet nie o czym gadac! juz wtedy wstyd mi bylo za kolegow z administracji! ludzie, wszystkie zarty maja swoje granice! ;))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Zaraz bedzie Ci wmawiac, ze masz omamy ;)) 12.09.03, 13:20 betty-bt napisała: > no przeciez nawet nie o czym gadac! juz wtedy wstyd mi bylo za kolegow z > administracji! Zauwazylem... I wiem, ze to nie Ty. Nie w glowie Ci takie zarty. ;))) Pozostaje Ci tylko sprzatac po kolegach w administracji. ;) ludzie, wszystkie zarty maja swoje granice! ;))) no wlasnie ;))) Odpowiedz Link