anahella 17.09.03, 21:25 Odpalil mi sie komputer. Co prawda zanim dotarlam do forum to zdazyl raz mi sie restartnac (tak sam z siebie) ale dziala. Niech zyje technika! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nawiedzona_baba uważaj z tymi cudami 17.09.03, 21:27 bo jeszcze kilka a miasto zamienią nam w sanktuarium i NIGDZIE knajpy nie znajdziemy :(( Odpowiedz Link
nawiedzona_baba ale knajpe macie juz przeciez wybrana? n/t 17.09.03, 21:36 a jak, z nadmiaru cudów, przerobią ją do tego czasu na kaplicę ? :(( Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ale knajpe macie juz przeciez wybrana? n/t 17.09.03, 21:49 nie_bój_żaby. nawiedzona_baba napisała: > a jak, z nadmiaru cudów, przerobią ją do tego czasu na kaplicę ? :(( Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 21:28 to ja gratuluje ! miałam kiedys autko, co sie samo naprawiało ( ale psuło sie za moim udziałem ) a był to fiat 126 P. anahella napisała: > Odpalil mi sie komputer. Co prawda zanim dotarlam do forum to zdazyl raz mi > sie restartnac (tak sam z siebie) ale dziala. Niech zyje technika! > Odpowiedz Link
malen_a Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 21:29 anahella napisała: > Odpalil mi sie komputer. Co prawda zanim dotarlam do forum to zdazyl raz mi > sie restartnac (tak sam z siebie) ale dziala. Niech zyje technika! > zrestartowal sie? a to moze jakis wirusik zadzialal.... Odpowiedz Link
anahella Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 21:30 malen_a napisała: > zrestartowal sie? a to moze jakis wirusik zadzialal.... Nie strasz zaraz ide na strone emkaesa i sie przeskanuje Odpowiedz Link
malen_a Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 21:51 anahella napisała: > Nie strasz zaraz ide na strone emkaesa i sie przeskanuje > a sprawdz, sprawdz, bo kiedy mi sie sam restartowal i to wlasnie chorobsko bylo Odpowiedz Link
anahella Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 21:53 malen_a napisała: > a sprawdz, sprawdz, bo kiedy mi sie sam restartowal i to wlasnie chorobsko bylo ano wyszlo na to, ze musze go kupic bo kiedys juz go uzywalam. qrde wszystko na raz mi sie wali:( Ale zawsze dobrze zainwestowac w emkaesa. Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 21:55 nim kupisz zajrzyj na formu komputery/wirusy tam dają linki do testowych Odpowiedz Link
anahella Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 21:57 a dzieki dzieki Ci dobra kobieto, bo juz bylam sklonna wyrzucic ponad 200 zl Odpowiedz Link
wo_bi Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 22:00 anahella napisała: > a dzieki dzieki Ci dobra kobieto, bo juz bylam sklonna wyrzucic ponad 200 zl > A to nie liepiej Norton AntiVirus. spokojnie znajdziesz go w necie. Sam pobiera aktualna baze wirusow przez net, wiec jest zawsze na bierzaco. Hmm, chyba, ze uzywasz tylko oryginalnych programow ;P to teraz strzelilem wielka gafe :) Odpowiedz Link
anahella Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 22:01 wo_bi napisał: > spokojnie znajdziesz go w necie. Ooo jaki Ty konkretny jestes;) A co do legalnosci hmmm hmmmm ma kupe legalnych gier na przyklad... takich z plytek dolaczanych do gazet:> Odpowiedz Link
wo_bi Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 22:06 anahella napisała: > Ooo jaki Ty konkretny jestes;) A co do legalnosci hmmm hmmmm ma kupe legalnych > gier na przyklad... takich z plytek dolaczanych do gazet:> > rzadasz konkretow!!! ;) Np. tutaj: pitgry.w.interia.pl/down.htm Ja korzystam z wersji 2002, ktorej tu akurat nie ma. :)) Odpowiedz Link
anahella Dzieki wo_bi 18.09.03, 00:39 jednak z przyczyn oficjalnych musze wywalic Twoj post, bo jak admini tu zajrza, to nas zamkna. I nie bedzie to_tamto_ze_my_myslelismy_ze_to_wersje_demo. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Dzieki wo_bi 18.09.03, 10:56 anahella napisała: > jednak z przyczyn oficjalnych musze wywalic Twoj post, bo jak admini tu zajrza, > > to nas zamkna. I nie bedzie to_tamto_ze_my_myslelismy_ze_to_wersje_demo. > OK :) Nie ma sprawy, tak piszac wiedzialem, ze po przeczytaniu pozbedziesz sie go. :)) W koncu cenzura musi byc. ;) Odpowiedz Link
malen_a Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 22:05 wo_bi napisał: > > A to nie liepiej Norton AntiVirus. spokojnie znajdziesz go w necie. Sam > pobiera aktualna baze wirusow przez net, wiec jest zawsze na bierzaco. ja tez nortona popieram, bo jak sciagnelam sobie nowa baze to wlasnie wtedy wykryl mojego (znaczy komputerowego) wirusa Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 22:01 anahella napisała: > a dzieki dzieki Ci dobra kobieto, bo juz bylam sklonna wyrzucic ponad 200 zl > za tyle pieniędzy to lepiej się upić z radości jak już komputr będzie zdrowy Odpowiedz Link
anahella Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 22:02 nawiedzona_baba napisała: > za tyle pieniędzy to lepiej się upić z radości jak już komputr będzie zdrowy Albo dojechac z Warszawy do Wisly ciopongiem i jeszcze na herbatke po goralsku zostanie;) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 22:11 Nie bede sie madrzyl,ale jeslichcesz,przesli Ci na maila (ew. tutaj napisze) co zrobuic,zeby sie sam nie restartowal. Jesli chcesz te informacje, napisz jaki masz system (tzn. jakiego Windowsa - 98/ME/2000/XP Odpowiedz Link
anahella Pisz gdzie chcesz 17.09.03, 22:13 Win 98 SE, a jak na priv to anahella@wp.pl bo gazeta moze nie dzialac. I dzieki wielkie. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Pisz gdzie chcesz 17.09.03, 22:19 Napisze jutro po poludniu, bo ide spac - musze wstac o 4.30 :-( Dobranoc wszystkim! Odpowiedz Link
betty-bt anahella 17.09.03, 22:43 a ty wczesniej nie czytalas, ze sherlock jest informatykiem? ja juz od dawna go wykorzystuje ;-P i to dopiero poczatek!!!! ;) Odpowiedz Link
anahella Re: anahella 17.09.03, 22:52 betty-bt napisała: > a ty wczesniej nie czytalas, ze sherlock jest informatykiem? A nie czytalam, nie przyslal mi CV przed wejsciem na forum. Bede musiala zmienic te obyczaje;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: anahella 17.09.03, 22:54 anahella napisała: > A nie czytalam, nie przyslal mi CV przed wejsciem na forum. Bede musiala > zmienic te obyczaje;) on sie juz tutaj przechwalal i go wychwycilysmy z padalcowa ;))) chrum chrum... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: anahella 18.09.03, 21:20 No, dotarlem do domu i umylem rece po pociagu :-) Informatyk ze mnie jak z koziej dupy traba - wlasciwie zupelnie przez przypadek (a wlasciwie to byla po czesci przekora, po czesci ucieczka przed toksycznym towarzystwem) skonczylem specjalnosc informatyczna, a nie samochodowa :-) Ale juz sie nie bede zastanawial czy dobrze zrobilem. Czasu nie cofne, wiec na pewno byl to dobry wybor :-))) Musze Cie zmartwic, Anahello, bo nie wiem jak to zmienic w Win98 - albo nie ma takiej opcji, albo ja zapomnialem. Wkazdym razie mam na moim komputerze 3 systemy ((!) - dawniej bywalo i 5...), w tym Win98SE. Grzxebalem z pol godziny, przegladalem moje zapiski i nic nie mam :-( Za to moge podac jak to zmienic w Windowsie 2000/XP (moze sie przydac innym osobom, dlatego pisze na forum,n ie na priva) Klikasz prawym klawiszem na "Moj komputer" (na pulpicie), nastepnie "Wlasciwosci", "Zaawansowane", tak gdzie jest "Uruchamianie i odzyskiwanie" klikasz "ustawienia" i odznaczasz "fajki" przy "Automatycznie uruchom ponownie" i przy "Zapisz zdarzenie do dziennika systemowego" (to tylko niepotrzebnie smieci dysk). Przy okazji na dole w "Zaawansowanych" w WinXP jest opcja "Raportowanie bledow" i po wejsciu trzeba wylaczyc raportowanie, chyba ze chcecie, zeby do Microsoftu szla informacja,ze macie pirackiego Windowsa :-) Powodzenia - a jesli ktos ma problem z komputerem, piszcie - moze bede mogl pomoc - bo na razie dalem plame :-((( Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: do SH 18.09.03, 21:43 Obawiam sie,ze nie. Windows 98 i ME to jedna "seria" (wlasciwie architektura), a NT,2000 i XP druga. Roznia sie zasadniczo, w zasadzie glownym podobienstwem jest wyglad. Odpowiedz Link
em_es Re: Cud nad Wisla! 18.09.03, 10:18 Jak najbardziej przeskanuj wirusiki po tym cudzie - a juz na pewno jakby Ci zaczal nagle szale Internet Eksplorer - to juz ostateczny dowod dzialalnosci wirusika Blaster - to kolejna rada informatyka, zreszta baaardzo podobna do wpowyzszych :) Pozdrawiam MS Odpowiedz Link
edzioszka Re: Cud nad Wisla! 18.09.03, 12:22 proszą nie przywoływać tego wydarzenia nadaremno - tegoż dnia się zrodziłam :P Odpowiedz Link
anahella Re: Cud nad Wisla! 18.09.03, 13:17 edzioszka napisała: > proszą nie przywoływać tego wydarzenia nadaremno - tegoż dnia się zrodziłam :P To Ty wiekowa dama jestes;) Obiecuje nie znizac wiec pamiatki Cudu do mojego rozkrzaczonego blaszaka:) Odpowiedz Link