Dodaj do ulubionych

Cud nad Wisla!

17.09.03, 21:25
Odpalil mi sie komputer. Co prawda zanim dotarlam do forum to zdazyl raz mi
sie restartnac (tak sam z siebie) ale dziala. Niech zyje technika!
Obserwuj wątek
    • nawiedzona_baba uważaj z tymi cudami 17.09.03, 21:27
      bo jeszcze kilka a miasto zamienią nam w sanktuarium
      i NIGDZIE knajpy nie znajdziemy :((
      • anahella ale knajpe macie juz przeciez wybrana? n/t 17.09.03, 21:29

• nawiedzona_baba ale knajpe macie juz przeciez wybrana? n/t 17.09.03, 21:36
          a jak, z nadmiaru cudów, przerobią ją do tego czasu na kaplicę ? :((
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ale knajpe macie juz przeciez wybrana? n/t 17.09.03, 21:49

nie_bój_żaby.

nawiedzona_baba napisała:

> a jak, z nadmiaru cudów, przerobią ją do tego czasu na kaplicę ? :((
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 21:28

to ja gratuluje ! miałam kiedys autko, co sie samo naprawiało ( ale psuło sie
      za moim udziałem ) a był to fiat 126 P.

anahella napisała:

> Odpalil mi sie komputer. Co prawda zanim dotarlam do forum to zdazyl raz mi
      > sie restartnac (tak sam z siebie) ale dziala. Niech zyje technika!
      >
    • malen_a Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 21:29
      anahella napisała:

> Odpalil mi sie komputer. Co prawda zanim dotarlam do forum to zdazyl raz mi
      > sie restartnac (tak sam z siebie) ale dziala. Niech zyje technika!
      >

zrestartowal sie? a to moze jakis wirusik zadzialal....
      • anahella Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 21:30
        malen_a napisała:

> zrestartowal sie? a to moze jakis wirusik zadzialal....

Nie strasz zaraz ide na strone emkaesa i sie przeskanuje
        • malen_a Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 21:51
          anahella napisała:

> Nie strasz zaraz ide na strone emkaesa i sie przeskanuje
          >

a sprawdz, sprawdz, bo kiedy mi sie sam restartowal i to wlasnie chorobsko bylo
          • anahella Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 21:53
            malen_a napisała:

> a sprawdz, sprawdz, bo kiedy mi sie sam restartowal i to wlasnie chorobsko
            bylo

ano wyszlo na to, ze musze go kupic bo kiedys juz go uzywalam. qrde wszystko na
            raz mi sie wali:( Ale zawsze dobrze zainwestowac w emkaesa.
            • nawiedzona_baba Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 21:55
              nim kupisz zajrzyj na formu komputery/wirusy
              tam dają linki do testowych
              • anahella Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 21:57
                a dzieki dzieki Ci dobra kobieto, bo juz bylam sklonna wyrzucic ponad 200 zl
                • wo_bi Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 22:00
                  anahella napisała:

> a dzieki dzieki Ci dobra kobieto, bo juz bylam sklonna wyrzucic ponad 200 zl
                  >

A to nie liepiej Norton AntiVirus. spokojnie znajdziesz go w necie. Sam
                  pobiera aktualna baze wirusow przez net, wiec jest zawsze na bierzaco.

Hmm, chyba, ze uzywasz tylko oryginalnych programow ;P to teraz strzelilem
                  wielka gafe :)
                  • anahella Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 22:01
                    wo_bi napisał:

> spokojnie znajdziesz go w necie.

Ooo jaki Ty konkretny jestes;) A co do legalnosci hmmm hmmmm ma kupe legalnych
                    gier na przyklad... takich z plytek dolaczanych do gazet:>
                    • wo_bi Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 22:06
                      anahella napisała:

> Ooo jaki Ty konkretny jestes;) A co do legalnosci hmmm hmmmm ma kupe
                      legalnych
                      > gier na przyklad... takich z plytek dolaczanych do gazet:>
                      >
                      rzadasz konkretow!!! ;) Np. tutaj:

pitgry.w.interia.pl/down.htm
                      Ja korzystam z wersji 2002, ktorej tu akurat nie ma. :))
                      • anahella Dzieki wo_bi 18.09.03, 00:39
                        jednak z przyczyn oficjalnych musze wywalic Twoj post, bo jak admini tu zajrza,
                        to nas zamkna. I nie bedzie to_tamto_ze_my_myslelismy_ze_to_wersje_demo.
                        • wo_bi Re: Dzieki wo_bi 18.09.03, 10:56
                          anahella napisała:

> jednak z przyczyn oficjalnych musze wywalic Twoj post, bo jak admini tu
                          zajrza,
                          >
                          > to nas zamkna. I nie bedzie to_tamto_ze_my_myslelismy_ze_to_wersje_demo.
                          >

OK :) Nie ma sprawy, tak piszac wiedzialem, ze po przeczytaniu pozbedziesz sie
                          go. :)) W koncu cenzura musi byc. ;)
                  • malen_a Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 22:05
                    wo_bi napisał:

>
                    > A to nie liepiej Norton AntiVirus. spokojnie znajdziesz go w necie. Sam
                    > pobiera aktualna baze wirusow przez net, wiec jest zawsze na bierzaco.

ja tez nortona popieram, bo jak sciagnelam sobie nowa baze to wlasnie wtedy
                    wykryl mojego (znaczy komputerowego) wirusa
                • nawiedzona_baba Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 22:01
                  anahella napisała:

> a dzieki dzieki Ci dobra kobieto, bo juz bylam sklonna wyrzucic ponad 200 zl
                  >

za tyle pieniędzy to lepiej się upić z radości jak już komputr będzie zdrowy
                  • anahella Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 22:02
                    nawiedzona_baba napisała:

> za tyle pieniędzy to lepiej się upić z radości jak już komputr będzie zdrowy

Albo dojechac z Warszawy do Wisly ciopongiem i jeszcze na herbatke po goralsku
                    zostanie;)
    • sherlock_holmes Re: Cud nad Wisla! 17.09.03, 22:11
      Nie bede sie madrzyl,ale jeslichcesz,przesli Ci na maila (ew. tutaj napisze) co
      zrobuic,zeby sie sam nie restartowal. Jesli chcesz te informacje, napisz jaki
      masz system (tzn. jakiego Windowsa - 98/ME/2000/XP
      • anahella Pisz gdzie chcesz 17.09.03, 22:13
        Win 98 SE, a jak na priv to anahella@wp.pl bo gazeta moze nie dzialac. I dzieki
        wielkie.
        • sherlock_holmes Re: Pisz gdzie chcesz 17.09.03, 22:19
          Napisze jutro po poludniu, bo ide spac - musze wstac o 4.30 :-(
          Dobranoc wszystkim!
        • betty-bt anahella 17.09.03, 22:43
          a ty wczesniej nie czytalas, ze sherlock jest informatykiem? ja juz od dawna go
          wykorzystuje ;-P
          i to dopiero poczatek!!!! ;)
          • anahella Re: anahella 17.09.03, 22:52
            betty-bt napisała:

> a ty wczesniej nie czytalas, ze sherlock jest informatykiem?

A nie czytalam, nie przyslal mi CV przed wejsciem na forum. Bede musiala
            zmienic te obyczaje;)
            • betty-bt Re: anahella 17.09.03, 22:54
              anahella napisała:

> A nie czytalam, nie przyslal mi CV przed wejsciem na forum. Bede musiala
              > zmienic te obyczaje;)

on sie juz tutaj przechwalal i go wychwycilysmy z padalcowa ;))) chrum chrum...
              • sherlock_holmes Re: anahella 18.09.03, 21:20
                No, dotarlem do domu i umylem rece po pociagu :-)
                Informatyk ze mnie jak z koziej dupy traba - wlasciwie zupelnie przez przypadek
                (a wlasciwie to byla po czesci przekora, po czesci ucieczka przed toksycznym
                towarzystwem) skonczylem specjalnosc informatyczna, a nie samochodowa :-) Ale
                juz sie nie bede zastanawial czy dobrze zrobilem. Czasu nie cofne, wiec na
                pewno byl to dobry wybor :-)))
                Musze Cie zmartwic, Anahello, bo nie wiem jak to zmienic w Win98 - albo nie ma
                takiej opcji, albo ja zapomnialem. Wkazdym razie mam na moim komputerze 3
                systemy ((!) - dawniej bywalo i 5...), w tym Win98SE. Grzxebalem z pol godziny,
                przegladalem moje zapiski i nic nie mam :-(
                Za to moge podac jak to zmienic w Windowsie 2000/XP (moze sie przydac innym
                osobom, dlatego pisze na forum,n ie na priva)
                Klikasz prawym klawiszem na "Moj komputer" (na pulpicie),
                nastepnie "Wlasciwosci", "Zaawansowane", tak gdzie jest "Uruchamianie i
                odzyskiwanie" klikasz "ustawienia" i odznaczasz "fajki" przy "Automatycznie
                uruchom ponownie" i przy "Zapisz zdarzenie do dziennika systemowego" (to tylko
                niepotrzebnie smieci dysk). Przy okazji na dole w "Zaawansowanych" w WinXP jest
                opcja "Raportowanie bledow" i po wejsciu trzeba wylaczyc raportowanie, chyba ze
                chcecie, zeby do Microsoftu szla informacja,ze macie pirackiego Windowsa :-)
                Powodzenia - a jesli ktos ma problem z komputerem, piszcie - moze bede mogl
                pomoc - bo na razie dalem plame :-(((
                • aankaa do SH 18.09.03, 21:26
                  a czy to lekarstewko działa też w Win ME ??
                  • sherlock_holmes Re: do SH 18.09.03, 21:43
                    Obawiam sie,ze nie. Windows 98 i ME to jedna "seria" (wlasciwie architektura),
                    a NT,2000 i XP druga. Roznia sie zasadniczo, w zasadzie glownym podobienstwem
                    jest wyglad.
    • em_es Re: Cud nad Wisla! 18.09.03, 10:18
      Jak najbardziej przeskanuj wirusiki po tym cudzie - a juz na pewno jakby Ci
      zaczal nagle szale Internet Eksplorer - to juz ostateczny dowod dzialalnosci
      wirusika Blaster - to kolejna rada informatyka, zreszta baaardzo podobna do
      wpowyzszych :)

Pozdrawiam
      MS
    • edzioszka Re: Cud nad Wisla! 18.09.03, 12:22
      proszą nie przywoływać tego wydarzenia nadaremno - tegoż dnia się zrodziłam :P
      • anahella Re: Cud nad Wisla! 18.09.03, 13:17
        edzioszka napisała:

> proszą nie przywoływać tego wydarzenia nadaremno - tegoż dnia się zrodziłam :P

To Ty wiekowa dama jestes;) Obiecuje nie znizac wiec pamiatki Cudu do mojego
        rozkrzaczonego blaszaka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka