aankaa 09.10.03, 22:13 mam lanosa, wolną niedzielę możemy znaleźć jakieś miejscuszko do ćwiczenia stawiam jednak JEDEN warunek wieczorem samochodzik musi nadawać się do jazdy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koaa Re: w czynie społeczno-użytecznym (dla Koaa) 09.10.03, 22:16 dzięki :) niestety niedziele mam zajętą:(((((((( placyk mam 5 minut pod nosem to może po (9 na niego się załapie:)))) Odpowiedz Link
aankaa Re: w czynie społeczno-użytecznym (dla Koaa) 09.10.03, 22:25 jakbyś ... jednak ... - skrobnij Odpowiedz Link
wo_bi A ja moge, a ja moge!!!!!! 09.10.03, 22:33 Czy to, ze posiadam prawo jazdy od 6 lat, jest jakas przeeszkoda??? ;PP Odpowiedz Link
aankaa Re: A ja moge, a ja moge!!!!!! 09.10.03, 22:35 żadną skombinuj trochę śniegu - poćwiczymy razem :))))))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: A ja moge, a ja moge!!!!!! 09.10.03, 22:39 aankaa napisała: > żadną > skombinuj trochę śniegu - poćwiczymy razem :))))))) hmm wystarczy kawal parkingu z nawierzczchnia asfaltowa z duza iloscia wody... a tego chyba ostatnio nie brakuje. :)) Chyba to nie jest Twoj samochod, jesli mialabys ochote pociwiczyc na sniegu :)) roznie takie wiraze. Odpowiedz Link
aankaa mylisz się 09.10.03, 22:44 najlepiej ćwiczy się na własnym wtedy wiesz na ile możesz sobie/samochodowi pozwolić i jak on (ten samochód) się zachowuje na cudzym - żadna sztuka ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: mylisz się 09.10.03, 22:48 aankaa napisała: > najlepiej ćwiczy się na własnym > wtedy wiesz na ile możesz sobie/samochodowi pozwolić i jak on (ten samochód) > się zachowuje > > na cudzym - żadna sztuka ;) Wiem ze na cudzym to zadna sztuka. :)) Co ja bede pisal, no masz racje!! :)) Ja wlasciwie konbinuje, zeby gdzies cos takiego pocwiczyc, ale tam gdzie mi to za pieniadze proponuja to za duzo chca jak dla mnie. :)) Odpowiedz Link
aankaa eeeeee, bo Ty jesteś ... 09.10.03, 22:53 po dużym deszczu jedziesz na parking sklepowiska (po jego zamknięciu, oczywiście) - musisz tylko uważać na krawężniki i budy na kosze zimą, jak dobrze popada, odpada problem krawężników :) ale jazda :)) (ostatniej zimy "ćwiczyłam" na tylnym parkingu Oszołoma na Górczewskiej - przednia zabawa) Odpowiedz Link
wo_bi Re: eeeeee, bo Ty jesteś ... 09.10.03, 22:57 aankaa napisała: > po dużym deszczu jedziesz na parking sklepowiska (po jego zamknięciu, > oczywiście) - musisz tylko uważać na krawężniki i budy na kosze > zimą, jak dobrze popada, odpada problem krawężników :) > > ale jazda :)) > (ostatniej zimy "ćwiczyłam" na tylnym parkingu Oszołoma na Górczewskiej - > przednia zabawa) Wiesz co, to jak przyjdzie zima to sie kiedys umowimy na "cwiczenia". Co Ty na to?? :))) Bo szczerze mowiac nie bawilem sie nigdy tak. :)) Jakos zawsze za daleko mam na duze parkingi sklepowe. Hmm najblizej do Janek, to mi sie odechciewa. ;)) Odpowiedz Link
aguszak Aankaa 10.10.03, 14:38 aankaa napisała: > żadną > skombinuj trochę śniegu - poćwiczymy razem :))))))) Tylko mnie tu bez takich. Ćwiczcie sobie na sucho, jeśli Wasza wola taka, ale proszę mi tu zimy jeszcze nie zapraszać! ;) Odpowiedz Link
malen_a Re: w czynie społeczno-użytecznym (dla Koaa) 10.10.03, 14:34 aankaa napisała: > mam lanosa, wolną niedzielę > możemy znaleźć jakieś miejscuszko do ćwiczenia > > stawiam jednak JEDEN warunek > wieczorem samochodzik musi nadawać się do jazdy a czy ja przed swoim egzaminem bede mogla sie z Toba umowic na jazdy lanoskiem, bo cwiczylam tylko na punciaku :-(( a tak w ogole to wyslalam Ci kila dni temu @ na gazete, ciekawe czy ja odebralas :-) pozdrawiam Odpowiedz Link
aankaa Re: w czynie społeczno-użytecznym (dla Koaa) 10.10.03, 18:32 dopiero wpadłam do komputera, @ odebrałam, odpowiedziałam ;) propozycja ćwiczeń - aktualna, nie tylko dla Koaa Odpowiedz Link
betty-bt Re: w czynie społeczno-użytecznym (dla Koaa) 10.10.03, 21:20 aankaa napisała: > mam lanosa dasz sie karnac? ;))) w zamian mozesz z golfa zrobic pezota ;))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: w czynie społeczno-użytecznym (dla Koaa) 10.10.03, 21:34 betty-bt napisała: w zamian mozesz z golfa zrobic pezota ;))) > a co pezot Ci sie marzy... ;)) Odpowiedz Link
betty-bt Re: w czynie społeczno-użytecznym (dla Koaa) 11.10.03, 01:46 wo_bi napisał: > a co pezot Ci sie marzy... ;)) niekoniecznie pezot, ale aankaa tylka pezota potrafi zrobic z golfa ;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a przepraszam za szczerość...ale co to jest 11.10.03, 02:08 PEZOT????????? Odpowiedz Link
betty-bt Re: przepraszam za szczerość...ale co to jest 11.10.03, 02:41 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > PEZOT????????? peugot?? chodzi o reklame telewizyjna peugota. Odpowiedz Link
wo_bi Re: w czynie społeczno-użytecznym (dla Koaa) 12.10.03, 16:14 betty-bt napisała: > niekoniecznie pezot, ale aankaa tylka pezota potrafi zrobic z golfa ;) > > a skad wiesz, ze potrafi?? Czyzby juz kiedys zrobila... A z jakiego modelu... :))) Odpowiedz Link