raszefka 14.10.03, 21:53 Kwiatuszek @-'-,- Niech podopieczni Was szanują, a praca daje dużo satysfakcji! Żeby Was uczniowie wspominali, jak ja moją Profesor od biologii :)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz_d1 Re: Belferkom i belfrom 15.10.03, 07:12 Jako były belfer dziękuję w imieniu swoim i żony - dotychczas belferki. Odpowiedz Link
mha1 Re: Belferkom i belfrom 15.10.03, 09:19 wszystkim to nieeee mojemu matematykowi z liceum :)))) aha! mariuszowi i jego żonie - jak najbardziej :DDD Odpowiedz Link
summa Re: Belferkom i belfrom 15.10.03, 09:53 A kto tu sie jeszcze przyznaje do belferowania? Bo wiem, ze niedźwiedziczka i chyba richelieu sie przyznawała, no i początkująca soczewka. ktoś jeszcze? Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Belferkom i belfrom 15.10.03, 22:14 summa napisała: > A kto tu sie jeszcze przyznaje do belferowania? Bo wiem, ze niedźwiedziczka i > chyba richelieu sie przyznawała, no i początkująca soczewka. > ktoś jeszcze? jaki ze mnie belfer kiedy tych co uczę wyglądają doroślej niż ja ;) niedźwiedziczce zaś mówiącej o kwiatkach od studentów... wątpię, bo toto takie jest, że aby kolosa nie pisać przynoszą coś co można schować i cichaczem cholernemu magistrowi dać, kwiatów nie da się tak, bo widoczne są z daleka. No, chyba że jest się prowadzącycm ćwiczenia na kierunku małym gdzie grupa jest tylko jedna to wtedy nie patrzą na siebie zazdrośnie. I tak fczoraj nie dostałam żadnego kfiatka może to dlatego, że żadnego kolokwium nie miało być? ale gdzie jak gdzie, ale na deka kfiatów dostatek Odpowiedz Link
malen_a Re: Belferkom i belfrom 15.10.03, 10:03 a ja sie chcialam pochwalic, ze moja mamusia - nauczycielka w gimnazjum, dostala wczoraj nagrode za swoj wklad w prace z dziecmi, nauczanie itp!!!! Odpowiedz Link
ulalka Re: Belferkom i belfrom 15.10.03, 11:12 a dziekuje :))))))) dostalam kfiatuszki i czekoladki, ale ta rozyczka sliczna... Raszefko!... :*))) w policzek oczywiscie :))) Odpowiedz Link
ulalka Re: Belferkom i belfrom 15.10.03, 16:59 summa napisała: > Ulalka, to Ty też belfer? ano tyż :))) piknie co? :)) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Belferkom i belfrom 15.10.03, 16:28 ulalka napisała: > :*))) w policzek oczywiscie :))) > Ja tez chce, ja tez chce.... ;PPP Odpowiedz Link
ulalka Re: Belferkom i belfrom 15.10.03, 17:04 wo_bi napisał: > ulalka napisała: > > > :*))) w policzek oczywiscie :))) > > > > Ja tez chce, ja tez chce.... ;PPP a prosze :*))))) w czółko ;))))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Belferkom i belfrom 15.10.03, 17:15 ulalka napisała: > a prosze :*))))) w czółko ;))))) no to w rewanzu... tez w czolki :*)) Odpowiedz Link
anahella Re: Belferkom i belfrom 15.10.03, 13:03 Zycze wam belfry pasji, radosci i... cierpliwosci:) Odpowiedz Link
niedzwiedziczka Re: Belferkom i belfrom 15.10.03, 14:35 Tak sobie myślę, że jutro mam zajęcia i pewnie studenci przyniosą kwiaty, żeby nie pisac kolokwium. I tak im każę pisać!:P Odpowiedz Link
graeme Re: wszystkim ulubionym kolezankom...i kolegom... 15.10.03, 16:24 ..................................oo.................................................................................................................................................... ..............................OOOOOO.........ooo............................................................................................................................ ...ooo................OOOOOOOO....OOOOOO....................................................................................................................... OOOOOOOO....OOOOOOOOO..OOOOOOO.........ooo.................................................................................................... OOOOOOOO...OOOOOOOOOOOOOOOOOO...OOOOO................................................................................................... OOOOOOOO...OOOOOOOOO..OOOOOOO....OOOOOOO................................................................................................ .OOOOOOO......OOOOOOOO....OOOOOO....OOOOOOO.................................................................................................. ..OOOOOO..........OOOOOO.....OOOOO.....OOOOO........................................................................................................... .....OOOOOO.........OOOO......OOO.....OOOO.......oooo................................................................................................... ...........OOOOOOOooXXoooOOOOO....OOOOOOOOOo............................................................................................... oOOOOOOOOOoXXXXXXoooOOOOOOOOOOOOOOOOOoo................................................................................... oOOOOOOOOoXXXXXXXXooOOOOOOOOOOOOOoooooooo.............................................................................. OOOOOOOOoXXXXXXXXXXoOOOOOOOOOOooo................................................................................................... ..........ooooooXXXXXXXXoooOOOoo....................................................................................................................... ...oOOOOOoo..oXXXXXXooOOOOOOOo.................................................................................................................... .oOOOOOOo.....ooXXXooOOOOOOOoo..................................................................................................................... .oOOOOOOOo...ooHHoooOOOOOOOOo..................................................................................................................... ...oOOOOOOo......HHH......ooOOOOOoo....................................................................................................................... ..oOOOOo..........HHH...........ooOOOOo.......................................................................................................................... .oOOOo............HH..................ooOOo............................................................................................................................ .oOo...............HHH....................oOOOo.......................................................................................................................... .o...................HHH..........................oOo........................................................................................................................... .........................HHH.............................o........................................................................................................................... ............................HHHH.....................................SS........................................................................................................... .............................HHH..............SSSSSSSSSSSSS.......................................................................................................... ............................HHHH..........SSSSSSSSSSSS............................................................................................................... .........................HHH...........SSSSSSSSSSSS................................................................................................................... ......................HHH.........SSSSSSSSSS............................................................................................................................. ....................HHH............SSSSSSSSSS............................................................................................................................ .....................HHH.........SSSSSSSS................................................................................................................................... .......................HHH...........SSSSSS................................................................................................................................... ...........................HHH.....SSSSS........................................................................................................................................ ..............................HHH....SSSS........................................................................................................................................ .................................HHHHSSS......................................................................................................................................... .....................................HHHHS......................................................................................................................................... .........................................HHH.......................................................................................................................................... ........................................HHH........................................................................................................................................... ......................................HHH............................................................................................................................................. ...................................HHH................................................................................................................................................ ...............................HHH.................................................................................................................................................... ..........................HHH......................................................................................................................................................... .....................HHH.............................................................................................................................................................. .................HHH.................................................................................................................................................................. ............HHH....................................................................................................................................................................... .......HHH............................................................................................................................................................................ ..HHH................................................................................................................................................................................. .HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH nie wiem co z tego wyjdzie??? Odpowiedz Link
ulalka Re: piekny kfiat, Graeme :))))))))) 15.10.03, 17:03 buzka, w czolko - oczywiscie ;)) :*)))))))))))))))) Odpowiedz Link
graeme Re: piekny kfiat, Graeme :))))))))) 15.10.03, 17:14 ulalka napisa3a: > buzka, w czolko - oczywiscie ;)) :*)))))))))))))))) potwrek:((??? tzn. kwiatek duzo lepiej wygladal przed wyslaniem:))) widac w transporcie go tak wymietosili:((( Odpowiedz Link
ulalka Re: piekny kfiat, Graeme :))))))))) 15.10.03, 17:44 graeme napisał: > ulalka napisa3a: > > > buzka, w czolko - oczywiscie ;)) :*)))))))))))))))) > > potwrek:((??? > tzn. kwiatek > duzo lepiej wygladal przed wyslaniem:))) > widac w transporcie go tak wymietosili:((( nie martf sie :)))) licza sie intencje :)))))))) Odpowiedz Link
raszefka Re: wszystkim ulubionym kolezankom...i kolegom... 15.10.03, 18:35 ooooooo! zatkało mnie! :) szliczny! Odpowiedz Link
r.richelieu Re: wszystkim ulubionym kolezankom...i kolegom... 15.10.03, 22:18 graeme, jak pięknie ! Odpowiedz Link
koaa Re: Belferkom i belfrom 15.10.03, 23:01 To moje świeto też bo kto was uczył brydża a teraz jazdy na łyżwach:))))))) Odpowiedz Link
raszefka Re: Belferkom i belfrom 16.10.03, 10:38 no ale Ciebie akurat nie uwzglednilam, za "lizuske" !! Odpowiedz Link