nawiedzona_baba 04.11.03, 20:17 ogłaszamy kolejny tysiąc :))))))))))) zdobyty podstępem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wo_bi Re: bim bom 04.11.03, 20:19 nawiedzona_baba napisała: > ogłaszamy kolejny tysiąc :))))))))))) > > zdobyty podstępem hmm nio bym polemizowal, w tym samym czasi mielismy posty napisane ;))) Odpowiedz Link
guruszuruburu JA ZDOBYŁEM 04.11.03, 20:19 nawiedzona_baba napisała: > ogłaszamy kolejny tysiąc :))))))))))) > > zdobyty podstępem Odpowiedz Link
r.richelieu Re: bim bom 04.11.03, 20:31 nawiedzona_baba napisała: > ogłaszamy kolejny tysiąc :))))))))))) > > zdobyty podstępem bim bom, to brzmi jak dżwięk obijających się bombek na choince Odpowiedz Link
guruszuruburu Re: bim bom 04.11.03, 20:38 r.richelieu napisała: > nawiedzona_baba napisała: > > > ogłaszamy kolejny tysiąc :))))))))))) > > > > zdobyty podstępem > > > > bim bom, to brzmi jak dżwięk obijających się bombek na choince mi brzmi - jak pusty dzwon, co mu sie ucho urwało Odpowiedz Link
r.richelieu Re: bim bom 04.11.03, 20:47 guruszuruburu napisała: > > mi brzmi - jak pusty dzwon, co mu sie ucho urwało póki dzwon wodę nosi póki nóżki nie złamała Odpowiedz Link
guruszuruburu Re: bim bom 04.11.03, 20:52 r.richelieu napisała: > guruszuruburu napisała: > > > > > > mi brzmi - jak pusty dzwon, co mu sie ucho urwało > > > > póki dzwon wodę nosi póki nóżki nie złamała nie taki dzwon straszny jak go maluja Odpowiedz Link