rose2 21.11.03, 16:26 O widze ze mamy nowa swiecka tradycje witania nowych dekamerowiczow! A ja biedna jak tu przypelzlam to nikt szampana nie chcial otwierac ;o) Zaczynam protest glodowy!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: Protest! 21.11.03, 16:27 heh... zaraz zrobie cos dobrego do jedzenia i CIe skusze ;))) Odpowiedz Link
rose2 Re: Protest! 21.11.03, 16:30 nie ma mowy, jestem zawzieta... Chyba, ze robisz tiramisu, mniam mniam Odpowiedz Link
anahella No tak.... to pewnie moja gafa:( 21.11.03, 16:56 Tradycje wymyslila chyba Betty - jak na forum weszlo towarzystwo dobrze sie znajace. Wiec nie placz, Ty jestes "stara wiara", a dzisiejsi nowi to swieze rybki:) Odpowiedz Link
betty-bt Re: No tak.... to pewnie moja gafa:( 21.11.03, 20:03 anahella napisała: > Tradycje wymyslila chyba Betty - jak na forum weszlo towarzystwo dobrze sie > znajace. nic mnie o tym nie wiadomo! to bylam ja? jestem geniuszem :))) Odpowiedz Link
summa Re: Protest! 21.11.03, 17:00 chyba sie Rose załapałaś w pierwszych dniach, kiedy towarzystwo było wpisywane hurtowo, więc nie miał jeszcze kto witać... tak czy siak wypada chyba trzeciego szampana dziś otworzyć :)) Odpowiedz Link
rose2 Re: Protest! 21.11.03, 17:20 Ja tak tylko sie drocze z Wami, ostatnio prawie wogole sie nie udzielam, bo roboty mam tyle ze hej! Nawet trzeciego Matrixa jeszcze nie widzialam :o( Odpowiedz Link
przemo_c Re: Protest! 21.11.03, 19:53 Tu akurat powinnas się cieszyć... :D Nic, ale to nic i powtarzam jeszcze raz, nic ciekawego... Nawet ja, stary amator cyberpunka muszę powiedzieć, że bracia Wachowscy zniszczyli coś, co się doskonale zapowiadało PS. Nie pierwsi w historii kina, Lucas też zniszczył Gwiezdne Wojny... :D Odpowiedz Link
lolyta Re: Protest! 21.11.03, 17:38 Jaka Ty nowa? Ty stara doopa jestes! Ale kazda okazja do wypitki dobra, nawet powitanie kogos, kto tu od dawna jest. Zdroweczko. Odpowiedz Link
rose2 Re: Protest! 21.11.03, 17:54 kiedys bylam nowa na dekameronie :o) Lubie forum, bo mozna sobie popisac po polsku. A u mnie czasem tak bywa, ze przez tydzien lub wiecej nie mam okazji na dluzsza konwersacje w ojczystym jezyku. Przez telefon owszem, ale ilez mozna dzwonic :o( Odpowiedz Link