p.a.d.a.l.c.o.w.a 21.11.03, 20:08 kto sie nie wpisze do W_IS_W - tego będę sczyszczać ! :(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca Re: SZANTAŻ !!!!!!!!!!!! 21.11.03, 20:09 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > kto sie nie wpisze do W_IS_W - tego będę sczyszczać ! :(( hmmmhykhmmm... a co to jest W_IS_W??????????? pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
betty-bt Re: SZANTAŻ !!!!!!!!!!!! 21.11.03, 20:11 bardzo prosze: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12223&w=7269475&a=7269475 szybcikiem, bo bedzie awantura :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: SZANTAŻ !!!!!!!!!!!! 21.11.03, 20:12 owca napisała: > a co to jest W_IS_W??????????? > owca > strzeż sie Padalca !!! PS..... W_is_w -> to jest " WHO IS WHO - i skąd " Odpowiedz Link
owca Re: SZANTAŻ !!!!!!!!!!!! 21.11.03, 20:13 już sie robi... ja tu nowa - od 10 minut jestem to jeszcze nie wiem co i jak ;-( pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: SZANTAŻ !!!!!!!!!!!! 21.11.03, 20:17 owca napisała: > > już sie robi... > owca > SENKJU , Owco i ...witaj !!!! :)))) Odpowiedz Link
anahella Ja Ci wszystko wytlumacze:)))) 21.11.03, 20:21 owca napisała: > > już sie robi... > ja tu nowa - od 10 minut jestem to jeszcze nie wiem co i jak ;-( No wiec wszyscy sie tu Padalca boimy, ona na nas krzyczy, bije nas a jak ktos jest niegrzeczny, to zamyka w ciemnej piwnicy i opowiada historie o krwiozerczych szczurach;))))))))))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Ja Ci wszystko wytlumacze:)))) 21.11.03, 20:23 anahella napisała: , ona na nas krzyczy, bije nas a jak ktos > jest niegrzeczny, to zamyka w ciemnej piwnicy i opowiada historie o > krwiozerczych szczurach;))))))))))) > albo i jeszcze gorzej ( bywajet )sssssssssssssss .....&........wrrrrrrrrrrrrr. Odpowiedz Link
owca będę się więc strzyc 21.11.03, 20:26 tzn. strzec ;-D a ja łagodna jastem - jak baranek (hi hi hi) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: będę się więc strzyc 21.11.03, 20:32 owca napisała: > a ja łagodna jastem - jak baranek (hi hi hi) > owca już ja wiem, ze w każdym drzemie demon. Mnie nie omamisz ! :))) Odpowiedz Link
betty-bt dluzej tego nie wytrzymam... 21.11.03, 20:32 kolejna warszawianka :( tylko ja jedyna jestem z trojmiasta i nikt mnie tam nie odwiedza :((( Odpowiedz Link
owca Re: dluzej tego nie wytrzymam... 21.11.03, 20:35 betty-bt napisała: > kolejna warszawianka :( tylko ja jedyna jestem z trojmiasta no przykro mi bardzo :-( zawsze chciałam mieszkać w Gdańsku, ale jak na razie z Lublina wywiało mnie tylko co centrum myślę jednak że jeszcze nic straconego - nadchodzi pora silniejszych wiatrów ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
betty-bt Re: dluzej tego nie wytrzymam... 21.11.03, 20:55 owca napisała: > zawsze chciałam mieszkać w Gdańsku, eee tam gdansk! w rumii jest najladniej ;))) > myślę jednak że jeszcze nic straconego - nadchodzi pora silniejszych wiatrów ;- > ) jakbys na wrotki wskoczyla to moznaby cie dmuchnac od strony poludnia :) przypomnialo mi sie- jeszcze pajda jest trojmiejska! Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: dluzej tego nie wytrzymam... 22.11.03, 10:12 j>ak na razie z Lublina wywiało mnie > tylko co centrum LUBLIN TO JEST CENTRUM......... Odpowiedz Link
r.richelieu Re: dluzej tego nie wytrzymam... 21.11.03, 21:00 betty-bt napisała: > kolejna warszawianka :( tylko ja jedyna jestem z trojmiasta i nikt mnie tam nie > > odwiedza :((( > właśnie, do Katowic też wszystkim za daleko my outsidery musimy się trzyamć razem ;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: dluzej tego nie wytrzymam... 21.11.03, 21:06 r.richelieu napisała: > właśnie, do Katowic też wszystkim za daleko > my outsidery musimy się trzyamć razem ;) przejezdzalam tamtedy poltora tyg temu! moglysmy sie skrzyknac.. :((( Odpowiedz Link