Dodaj do ulubionych

doszlo do pierwszej banicji

23.11.03, 12:38
uprzejmnie informuje, ze osobiscie zabanowalam basienke! tak mi przykro,
basiu, ale przerastasz nas intelektem i troche nieswojo sie poczulismy z taka
boginia wsrod nas.

zegnam ozieble pana loko.
Obserwuj wątek
    • motyw-jazzowy Re: doszlo do pierwszej banicji 23.11.03, 15:51
      to tutaj też...?
      przykro mi, betty :-(
    • reniatoja Re: doszlo do pierwszej banicji 23.11.03, 17:52
      A czy mozna zapytac co sie stalo? Jakies obrazliwe rzeczy napisali? Padly
      wulgaryzmy, zlorzeczenia? Mozna gdzies to przeczytac? Bo rozumiem, ze
      zabanowalas dwie osoby - basie i loko. CZy moze basia = loko? Bo tak troche
      nie jarze jeszcze :)
      • dekameron Re: doszlo do pierwszej banicji 23.11.03, 18:04
        tak basia to jakis prostak, admini widza, mnostwo pokaskowanych watkow. Zal mi
        tego osobnika: chowala go ulica albo chlew a nie normalni rodzice. Podobno
        takie zachowania sa typowe dla ludzi molestwowanych seksualnie w dziecinstwie.
        Nie odwalimy za jego rodzicow roboty, ktorej nie wykonali.
        • anahella to powyzej to pisalam ja n/t 23.11.03, 18:13

• reniatoja wiem, taka niedoinformowana to nie jestem ;))) 23.11.03, 18:41

• daffne Re: doszlo do pierwszej banicji 23.11.03, 18:26
      Skoro zbanowana/y to sie nalezalo...yh , ze ja nie moglam wczesniej usiasc do kompa...
      • anahella Re: doszlo do pierwszej banicji 23.11.03, 18:27
        daffne napisała:

> Skoro zbanowana/y to sie nalezalo...yh , ze ja nie moglam wczesniej usiasc do
        k
        > ompa...

To byl atak w stylu Piotrusia z Wybrzeza. Zalosne to bylo.
        • wo_bi anahella masz @ na WP. :)) 23.11.03, 18:29

• anahella odpisalam z innego konta 23.11.03, 18:39
            bo cos mi sie WP ostatnio krzaczy: mejle odbieram, ale wysylac nie moge:(
            • wo_bi wiem czemu nie mozesz wysylac..... 23.11.03, 18:55
              mialem to samo. I udalo mi sie to rozwiazac :))) Jakby co to moge pomoc. :))

A za odpowiedz dzieki :))
              • anahella Re: wiem czemu nie mozesz wysylac..... 23.11.03, 19:03
                wo_bi napisał:

> mialem to samo. I udalo mi sie to rozwiazac :))) Jakby co to moge pomoc. :))

No mow!
                • wo_bi No to mowie :)) 23.11.03, 19:15
                  Jesli dobrze pamietam to korzystasz z internetu przez siec. Wnioskuje, ze
                  macie jedno wyjsciowe IP. Po drogie korzystasz z programu do poczty. :))) Mam
                  nadziej, ze wszystko sie zgadza bo jak nie, to moje przypuszczenia w tym
                  miejscu sa bledne ;PPP

Sporboj wyslac jakiegos maila ze storny WP. Jesli sie uda to oznacza, ze WP
                  zablokowala Ci IP. Mialem to samo. Nie moglem wysylac poczty, ale moglem ja
                  odbierac. Ze storny WP sie wysylalo. Po zkontakotaniu sie z WP odpisali mi, ze
                  wysylalem spam?!?!?!?

( profil.wp.pl/awaria.html?serwis=nowa_poczta_wp&url=http%3A%2F%
                  2Fpoczta.wp.pl%2Findex.html%3F )

I dlatego zablokowali. Po wyjasnieniach odblokowali moje IP (IP calej sieci).
                  Jednak problem sie powtorzyl, tym razem kazali skontakotwac sie
                  aministratorowi sieci. Po mojej interwencji u admina, skonytakotwal sie z WP.
                  Nie wiem jak potoczyly sie sprawy, w kazdym razie do tej pory nie mam
                  problemow z poczta. A bylo to jakis rok temu. :))

Jednym slowem, masz wsrod wspoluzytkownikow sieci spamera, ktory korzysta z
                  konta w WP. ;)))

Pozdrawiam
                  • wo_bi Upss Link to : 23.11.03, 19:17
                    profil.wp.pl/awaria.html?serwis=nowa_poczta_wp&url=http%3A%2F%2Fpoczta.wp.pl%2Findex.html%3F
        • reniatoja Re: doszlo do pierwszej banicji 23.11.03, 18:41
          Mozesz rzucic na piec minut jakas perelke? Tak dla zaspokojenia ciekawosci...
          Forum dekameron budzi wielkie emocje na Kobiecie, co rusz ktos zaklada watek
          ku ćci :))) Anahella gratuluje Ic powodzenia jakim cieszy sie to forum, mlode,
          ale jare jak jakies stare ;))). Szczerze mowiac nie przepadam za forami
          prywatnymi i bardzo ostroznie stawiam na nich jakiekolwiek kroki, moze kiedys
          sie odwaze bardziej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka