amidala Re: AMIDALA ODDAWAJ KSIĘŻNICZKI!!!!!!!!!!!! 08.12.03, 11:04 Zgłupłeś??? O zamach stanu mnie podejrzewasz? :)))) Odpowiedz Link
koaa Re: AMIDALA ODDAWAJ KSIĘŻNICZKI!!!!!!!!!!!! 08.12.03, 11:20 tylko załozyłem wątek i od razu znikneły !! A do kiedy mozna te opowiadania wysyłać? Odpowiedz Link
amidala Re: AMIDALA ODDAWAJ KSIĘŻNICZKI!!!!!!!!!!!! 08.12.03, 12:57 Wyrzuciło mnie z foruma na prawie dwie godziny! Węszę jakiś spisek. A z tymi księżniczkami to jest tak: ja mam z nimi kontakt od strony niejako technicznej - konkurs jest też emitowany na Fox Kids - kasety emisyjne tego kanału przeze mnie przechodzą. Do kiedy ten konkurs jest, ni cholery nie wiem. ALe jak tak bardzo chcesz zostać Kopciuszkiem, albo Królewną śnieżką (nie wiem co na to nasza osobista Snieżka :)) to może zajrzyj do regulaminu konkursu, co ci Malena przysłała. Odpowiedz Link
snow.white stanowczo protestuje!!!!! :) 08.12.03, 15:47 nie zgadzam sie,zeby Koaa byl Sniezka ;))) Odpowiedz Link
anahella Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 08.12.03, 20:31 snow.white napisała: > nie zgadzam sie,zeby Koaa byl Sniezka ;))) Eeee dlaczego? To bedzie nowa bajka o Sniezce, ktora siedziala w krzakach na Polach Mokotowskich;) Odpowiedz Link
koaa Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 08.12.03, 20:47 pojawiły się księżniczki !!!!!!!!! Odpowiedz Link
anahella Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 08.12.03, 21:18 koaa napisał: > pojawiły się księżniczki !!!!!!!!! Eeeeee? Ksiezniczki zwialy z banerka i przyszly do Ciebie do domu> Oj, Koaa czy Ty z tymi babami to nie przesadzasz? Tyle kobiet na raz i do tego wszystkie ksiezniczki? Odpowiedz Link
betty-bt Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 08.12.03, 20:49 anahella napisała: To bedzie nowa bajka o Sniezce, ktora siedziala w krzakach na > Polach Mokotowskich;) to ksiaze na galazce ;-P Odpowiedz Link
amidala Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 09:15 "Książę na gałązce" brzmi nieco... samobójczo? Brrr... oglądałam wczoraj Krąg w japońskiej wersji. Mniej straszne niż amerykański, ale bałam się iść przez ciemny przedpokój. Odpowiedz Link
betty-bt Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 09:31 amidala napisała: > "Książę na gałązce" brzmi nieco... samobójczo? dla mnie to komedia byla :) > Brrr... oglądałam wczoraj Krąg w japońskiej wersji. Mniej straszne niż > amerykański, ale bałam się iść przez ciemny przedpokój. lubie takie filmy ogladac, a potem nie sypiam ze 3 nocki ze strachu :) Odpowiedz Link
amidala Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 09:41 betty-bt napisała: > amidala napisała: > > > "Książę na gałązce" brzmi nieco... samobójczo? > > dla mnie to komedia byla :) > Widzisz, a mnie ten horror natchnął na takie skojarzenia ponure... Potem się bałam nawet z łóżka wyjść do kibelka. Co za męka. Odpowiedz Link
malen_a Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 09:45 a ja wlasnie niedawno Darkness ogladalam, w sumie malo straszne, ale dzis rano balam sie przejsc z oswietlonej lazienki do ciemnej kuchni, bo mi sie te dzieci przypomnialy brrrr Odpowiedz Link
malen_a Re: Nie kojarzę...? 09.12.03, 09:58 rodzina (mama, tata , Anna Paqiun i maly braciszek ) przeprowadzaja sie do domu chyba gdzies w Portugali albo jakos tak; w tym domu w ciemnosciach malego chlopca zaczynaja straszyc duchy dzieci (ale straszne te dzieciaki) i w ogole Ciemnosc zaczyna rozne rzeczy robic (wiesz, zapalanie ognia itp)... dalej nie zrasze, bo moze ktos nie widzial Odpowiedz Link
betty-bt Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 09:59 amidala napisała: > Widzisz, a mnie ten horror natchnął na takie skojarzenia ponure... > Potem się bałam nawet z łóżka wyjść do kibelka. Co za męka. masz na mysli "ksiecia na galazce"? to taki horror byl, czy zle sie zrozumialysmy? ja cie doskonale rozumie w kwesti horrorow- boje sie nawet nos spod koldry wysunac... a widzialas 13 duchow? to jest dopiero straszydlo! brrr Odpowiedz Link
amidala Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 10:51 E nie... tak mi myśl poszła zakosem nieprzewidzianym. Ujrzałam tego księcia bujającego się na gałązce, przywiązanego do niej za szyjkę... sorry, ale jak mówiłam, tak mi się porobiło od strasznego horroru. Odpowiedz Link
amidala Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 12:45 13 duchów nie widziałam, bo mnie odstraszyli wszyscy znajomi - mówili, że chała. A tytułu "książę na gałęzi" z niczym kompletnie nie kojarzę. Film to był? Odpowiedz Link
betty-bt Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 12:49 amidala napisała: > 13 duchów nie widziałam, bo mnie odstraszyli wszyscy znajomi - mówili, że > chała. ciekawego watku przedniego moze to i nie ma, ale jest okroooopnie straszne! A tytułu "książę na gałęzi" z niczym kompletnie nie kojarzę. Film to był > ? nie, ciebie o to pytalam :) tak sobie wymyslilam w nawiazaniu do koaa, ktory kiedys w krzakach na polach mokotowskich siedzial :) o czym powyzej napisala anahella. Odpowiedz Link
amidala Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 13:07 No tośmy się dogadały ;)) zwalam moje otępienie umysłowe na pogodę, sytuację zawodową i ogólną degrengoladę... Odpowiedz Link
koaa Re: AMIDALA ODDAWAJ KSIĘŻNICZKI!!!!!!!!!!!! 09.12.03, 11:46 Ja też oglądałem krąg i chciałbym spotkać tą laske z telewizora Ciekawe kto by dostał zawał pierwszy jakbyśmy na siebie spojrzeli:) Odpowiedz Link