Dodaj do ulubionych

AMIDALA ODDAWAJ KSIĘŻNICZKI!!!!!!!!!!!!

• amidala Re: AMIDALA ODDAWAJ KSIĘŻNICZKI!!!!!!!!!!!! 08.12.03, 11:04
      Zgłupłeś??? O zamach stanu mnie podejrzewasz? :))))
      • koaa Re: AMIDALA ODDAWAJ KSIĘŻNICZKI!!!!!!!!!!!! 08.12.03, 11:20
        tylko załozyłem wątek i od razu znikneły !! A do kiedy mozna te opowiadania
        wysyłać?
        • amidala Re: AMIDALA ODDAWAJ KSIĘŻNICZKI!!!!!!!!!!!! 08.12.03, 12:57
          Wyrzuciło mnie z foruma na prawie dwie godziny! Węszę jakiś spisek.

A z tymi księżniczkami to jest tak: ja mam z nimi kontakt od strony niejako
          technicznej - konkurs jest też emitowany na Fox Kids - kasety emisyjne tego
          kanału przeze mnie przechodzą. Do kiedy ten konkurs jest, ni cholery nie wiem.
          ALe jak tak bardzo chcesz zostać Kopciuszkiem, albo Królewną śnieżką (nie wiem
          co na to nasza osobista Snieżka :)) to może zajrzyj do regulaminu konkursu, co
          ci Malena przysłała.
          • snow.white stanowczo protestuje!!!!! :) 08.12.03, 15:47
            nie zgadzam sie,zeby Koaa byl Sniezka ;)))
            • anahella Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 08.12.03, 20:31
              snow.white napisała:

> nie zgadzam sie,zeby Koaa byl Sniezka ;)))

Eeee dlaczego? To bedzie nowa bajka o Sniezce, ktora siedziala w krzakach na
              Polach Mokotowskich;)
              • koaa Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 08.12.03, 20:47
                pojawiły się księżniczki !!!!!!!!!
                • anahella Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 08.12.03, 21:18
                  koaa napisał:

> pojawiły się księżniczki !!!!!!!!!

Eeeeee? Ksiezniczki zwialy z banerka i przyszly do Ciebie do domu> Oj, Koaa czy
                  Ty z tymi babami to nie przesadzasz? Tyle kobiet na raz i do tego wszystkie
                  ksiezniczki?
              • betty-bt Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 08.12.03, 20:49
                anahella napisała:

To bedzie nowa bajka o Sniezce, ktora siedziala w krzakach na
                > Polach Mokotowskich;)

to ksiaze na galazce ;-P
                • amidala Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 09:15
                  "Książę na gałązce" brzmi nieco... samobójczo?
                  Brrr... oglądałam wczoraj Krąg w japońskiej wersji. Mniej straszne niż
                  amerykański, ale bałam się iść przez ciemny przedpokój.
                  • betty-bt Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 09:31
                    amidala napisała:

> "Książę na gałązce" brzmi nieco... samobójczo?

dla mnie to komedia byla :)

> Brrr... oglądałam wczoraj Krąg w japońskiej wersji. Mniej straszne niż
                    > amerykański, ale bałam się iść przez ciemny przedpokój.

lubie takie filmy ogladac, a potem nie sypiam ze 3 nocki ze strachu :)
                    • amidala Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 09:41
                      betty-bt napisała:

> amidala napisała:
                      >
                      > > "Książę na gałązce" brzmi nieco... samobójczo?
                      >
                      > dla mnie to komedia byla :)
                      >
                      Widzisz, a mnie ten horror natchnął na takie skojarzenia ponure...
                      Potem się bałam nawet z łóżka wyjść do kibelka. Co za męka.
                      • malen_a Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 09:45
                        a ja wlasnie niedawno Darkness ogladalam, w sumie malo straszne, ale dzis rano
                        balam sie przejsc z oswietlonej lazienki do ciemnej kuchni, bo mi sie te dzieci
                        przypomnialy brrrr
                        • amidala Nie kojarzę...? 09.12.03, 09:51
                          Darkness? Co to?
                          • malen_a Re: Nie kojarzę...? 09.12.03, 09:58
                            rodzina (mama, tata , Anna Paqiun i maly braciszek ) przeprowadzaja sie do domu
                            chyba gdzies w Portugali albo jakos tak; w tym domu w ciemnosciach malego
                            chlopca zaczynaja straszyc duchy dzieci (ale straszne te dzieciaki) i w ogole
                            Ciemnosc zaczyna rozne rzeczy robic (wiesz, zapalanie ognia itp)...
                            dalej nie zrasze, bo moze ktos nie widzial
                            • betty-bt hm.. cos mi to mowi n/t 09.12.03, 10:01

• betty-bt Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 09:59
                        amidala napisała:

> Widzisz, a mnie ten horror natchnął na takie skojarzenia ponure...
                        > Potem się bałam nawet z łóżka wyjść do kibelka. Co za męka.

masz na mysli "ksiecia na galazce"? to taki horror byl, czy zle sie
                        zrozumialysmy?
                        ja cie doskonale rozumie w kwesti horrorow- boje sie nawet nos spod koldry
                        wysunac... a widzialas 13 duchow? to jest dopiero straszydlo! brrr
                        • amidala Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 10:51
                          E nie... tak mi myśl poszła zakosem nieprzewidzianym. Ujrzałam tego księcia
                          bujającego się na gałązce, przywiązanego do niej za szyjkę... sorry, ale jak
                          mówiłam, tak mi się porobiło od strasznego horroru.
                        • amidala Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 12:45
                          13 duchów nie widziałam, bo mnie odstraszyli wszyscy znajomi - mówili, że
                          chała. A tytułu "książę na gałęzi" z niczym kompletnie nie kojarzę. Film to był?
                          • betty-bt Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 12:49
                            amidala napisała:

> 13 duchów nie widziałam, bo mnie odstraszyli wszyscy znajomi - mówili, że
                            > chała.

ciekawego watku przedniego moze to i nie ma, ale jest okroooopnie straszne!

A tytułu "książę na gałęzi" z niczym kompletnie nie kojarzę. Film to był
                            > ?

nie, ciebie o to pytalam :) tak sobie wymyslilam w nawiazaniu do koaa, ktory
                            kiedys w krzakach na polach mokotowskich siedzial :) o czym powyzej napisala
                            anahella.
                            • amidala Re: stanowczo protestuje!!!!! :) 09.12.03, 13:07
                              No tośmy się dogadały ;)) zwalam moje otępienie umysłowe na pogodę, sytuację
                              zawodową i ogólną degrengoladę...
    • koaa Re: AMIDALA ODDAWAJ KSIĘŻNICZKI!!!!!!!!!!!! 09.12.03, 11:46
      Ja też oglądałem krąg i chciałbym spotkać tą laske z telewizora Ciekawe kto by
      dostał zawał pierwszy jakbyśmy na siebie spojrzeli:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka