wonsz 11.12.03, 12:36 Jak on pieknie wypowiadal sie w trojce! Jestem pod wielkim wrazeniem. Predzej dalbym jemu niz jakiemus Pedrosowi. :))) K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hehe.he Re: Lepper Andrzej 11.12.03, 13:03 hehe lubi tego polityka o wdzieku opalonego stroza nocnego i blyskotliwej nowomowie z silnym akcentem dozynek hehe Odpowiedz Link
j_u Re: Lepper Andrzej 11.12.03, 13:12 Ja rowniez lubie tego polityka, wrecz za nim przepadam, tak jak i przepadam za forum Cosmo. Jeszcze troche, a zmienie sygnaturke na jakas deklaracje milosci i przywiazania do tego forum... Odpowiedz Link
andre_234 Re: Lepper Andrzej 11.12.03, 20:53 A Renata Beger Przecież to zjawisko . Tyle w niej urody i intelektu. :-/ PZDR p.s. A może by nowy wątek politycznuy dot. Samoobrony, LPR i Radia Maryja? Przyznam że to moi ulubieńcy Tylko że satyrycy ich nie cierpią bo im chleb zabierają. Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Lepper Andrzej 11.12.03, 21:53 Brzydze sie nim i autentycznie robi mi sie nie dobrze jak go widze.Co gorsza jest on tylko bardziej rozkrzyczana,barwniejsza,bezczelniejszą i prymitywniejsza wersja wielu polskich polityków.Cynizm,obluda i "moralne chamstwo",na tym samym poziomie co wielu innych polskich polityków,typu M.Wagner (SLD),J.Kalinowski(PSL),M.Giertych(LPR)itp,itd.Ja naprawde mam duze poczucie humoru i smiesza mnie te wszystkie żenujace wypowiedzi,ale jakos równie czesto czuje sie wkurzony i bezsilny,ze to bądź co bądź reprezentanci narodu.A jaki naród,tacy reprezentanci.(pociekla mi łza rozpaczy) Dzis dostalem swietna wypowiedz Leppera,gdy przekręca na sejmowej mównicy wryaz "breakdance".Rewelacja,jesli ktos ma ochote to sluze przeslaniem.Plik nie zajmuje duzo miejsca. Odpowiedz Link
wonsz Re: Lepper Andrzej 11.12.03, 22:07 Dawaj tego brekdensa, pls. Na gazetowe. Dziekuje. A Lepper, przyciskany w telefonicznym wywiadzie w porannej trojce nagle przestal slyszec, powiedzial halohalo i "sie rozlaczylo". Buahahaha, jaki poziom!!! K. Odpowiedz Link
owca Re: Lepper Andrzej 11.12.03, 22:16 nie wiem, czy czytaliście w ostatniej Polityce: "Nie czuję się urażony, bo to mnie nie dotyczy. Jeśli Machulski tak widzi moją osobę, to znaczy, że albo z jego inteligencja jest coś nie tak, albo za bardzo ulega naciskom politycznym. Ja jestem człowiekiem prostym, ale nie takim chamem." (o bohaterze przedstawienia Teatru Telewizji "19 południk") on jest boski!!! niech zostanie prezydentem - przynajmniej nie będę mieć wyrzutów sumienia spieprzając z tego kraju... ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Lepper Andrzej 12.12.03, 00:06 dwiesciepompka napisał: > Brzydze sie nim i autentycznie robi mi sie nie dobrze jak go widze.Co gorsza > jest on tylko bardziej rozkrzyczana,barwniejsza,bezczelniejszą i > prymitywniejsza wersja wielu polskich polityków.Cynizm,obluda i "moralne > chamstwo",na tym samym poziomie co wielu innych polskich polityków,typu M.Wagne > r > (SLD),J.Kalinowski(PSL),M.Giertych(LPR)itp,itd.Ja naprawde mam duze poczucie > humoru i smiesza mnie te wszystkie żenujace wypowiedzi,ale jakos równie czesto > czuje sie wkurzony i bezsilny,ze to bądź co bądź reprezentanci narodu.A jaki > naród,tacy reprezentanci.(pociekla mi łza rozpaczy) > Dzis dostalem swietna wypowiedz Leppera,gdy przekręca na sejmowej mównicy > wryaz "breakdance".Rewelacja,jesli ktos ma ochote to sluze przeslaniem.Plik nie > > zajmuje duzo miejsca. Witam Cię dwusetna pompeczko (chyba się nie gniewasz za ten zwrot?) Zgadzam się z Tobą.Te dupki,z lepperem na czele to rozpacz!!! Płakać się chce na myśl,że oni kiedyś mogą całkowicie rządzić (oby to nie nastąpiło) w Polsce. Jak możesz to podeślij tego pajaca na moją skrzyneczkę.Chętnie posłucham. Pozdrawiam dwiesciepomkę i wszystkich innych też. Odpowiedz Link
malen_a Re: Lepper Andrzej 12.12.03, 09:04 dwiesciepompka napisał: > Brzydze sie nim i autentycznie robi mi sie nie dobrze jak go widze.Co gorsza > jest on tylko bardziej rozkrzyczana,barwniejsza,bezczelniejszą i > prymitywniejsza wersja wielu polskich polityków.Cynizm,obluda i "moralne > chamstwo",na tym samym poziomie co wielu innych polskich polityków,typu M.Wagne > r > (SLD),J.Kalinowski(PSL),M.Giertych(LPR)itp,itd.Ja naprawde mam duze poczucie > humoru i smiesza mnie te wszystkie żenujace wypowiedzi,ale jakos równie czesto > czuje sie wkurzony i bezsilny,ze to bądź co bądź reprezentanci narodu.A jaki > naród,tacy reprezentanci.(pociekla mi łza rozpaczy) > Dzis dostalem swietna wypowiedz Leppera,gdy przekręca na sejmowej mównicy > wryaz "breakdance".Rewelacja,jesli ktos ma ochote to sluze przeslaniem.Plik nie > > zajmuje duzo miejsca. ja tez poprosze :) Odpowiedz Link
typson bred gens 12.12.03, 00:46 dostaliscie mailem filmik z Andrew jak mowil w sejmie, ze ktos (ktostam wazny) "tanczy bred gensa, dla niewtajemniczonych taniec na glowie" taki jest nasz pszenno-buraczany koleszka Odpowiedz Link