the_dzidka 10.04.07, 09:35 Tsss, spokojnie, nie zwariowałam. Takie doświadczenie robię ;) Jak tam po Świętach, żyjeta, dziouchy i chopy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduch Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 09:37 Żyję, nawet spodnie dopiąłem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 09:42 Hehe, ja też :-) Takich, których jeszcze 3 miesiące temu dopiąć nie mogłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 09:57 raduch napisał: > Żyję, nawet spodnie dopiąłem. :-) Mi w niewyjaśnionych okolicznościach spadło prawie 1,5 kg? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 09:59 Aha. Może lepiej nie dociekać? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:01 Cukru z blatu na nogę chyba :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:08 the_dzidka napisała: > Cukru z blatu na nogę chyba :-P Gópia. > Dzidka (minus pięć) Jak ja spadnę jeszcze minus pięć to będę wyglądała jak zabiedzony chłopiec ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:16 Jak ty spadniesz minus pięć, to będziesz plus pięć (matma się kłania). Jak spadniesz jeszcze pięć, to będziesz nawet bardzo zabiedzona, bo ja ci skopię tyłek. Strachów na wróble nie lubimy! Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:35 the_dzidka napisała: > Jak ty spadniesz minus pięć, to będziesz plus pięć (matma się kłania). Przeprońciam. Jezdem blondynkom. > Jak spadniesz jeszcze pięć, to będziesz nawet bardzo zabiedzona, bo ja ci > skopię tyłek. Strachów na wróble nie lubimy! Oj tam bu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:40 > Oj tam bu. Jak ty się do mnie odzywasz? ;-> Pamiętaj - żeby potem nie było, że nie ostrzegałam!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:43 the_dzidka napisała: > > Oj tam bu. > > Jak ty się do mnie odzywasz? ;-> Uprzejmie? :-P > Pamiętaj - żeby potem nie było, że nie ostrzegałam!! Że będziesz mnie kopać w odwłok? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:19 the_kami napisała: > raduch napisał: > > > Żyję, nawet spodnie dopiąłem. :-) > > Mi w niewyjaśnionych okolicznościach spadło prawie 1,5 kg? > Jak to zrobiłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:20 > Jak to zrobiłaś?? Jasne! Mnie to nikt nie zapyta!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:37 the_dzidka napisała: > > Jak to zrobiłaś?? > > Jasne! Mnie to nikt nie zapyta!! > Dzidka (minus pięć - z naciskiem) A po co ja mam pytać, skoro ja wiem? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:46 > A po co ja mam pytać, skoro ja wiem? :-P Ciiiicho!!.. :-# Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:48 No to po co każesz pytać? :-P P.S. Maila służbowego odbierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:49 > No to po co każesz pytać? :-P Bo co innego miałam na myśli. Odebrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:21 catalina1 napisała: > > Mi w niewyjaśnionych okolicznościach spadło prawie 1,5 kg? > > > Jak to zrobiłaś?? Jadła żaby i korzonki i popijała wodą ze źródła? :D Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:37 konradbryw napisał: > Jadła żaby i korzonki i popijała wodą ze źródła? :D Pocałuj się w nos :-P Jadłam mazurki, makowce, serniki, jaja, kiełbasy, żurki i popijałam czym się trafiło (w tym butelką wina :-D). O! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:42 the_kami napisała: > konradbryw napisał: > > > Jadła żaby i korzonki i popijała wodą ze źródła? :D > > Pocałuj się w nos :-P > Jadłam mazurki, makowce, serniki, jaja, kiełbasy, żurki i popijałam czym się > trafiło (w tym butelką wina :-D). O! :-D > Czyli norma jak zawsze u Mamusi :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:44 catalina1 napisała: > Czyli norma jak zawsze u Mamusi :) No ba! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:36 catalina1 napisała: > > Mi w niewyjaśnionych okolicznościach spadło prawie 1,5 kg? > > > Jak to zrobiłaś?? Jadłam wszystko, dużo i nie MM? ;-> A jutro jadę na szkolenie, to chyba mi to wróci? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:16 the_dzidka napisała: > Tsss, spokojnie, nie zwariowałam. Takie doświadczenie robię ;) W Pawłowa się bawisz? ;> > Jak tam po Świętach, żyjeta, dziouchy i chopy? Dobrze. Chyba nawet nieszczególnie objedzony. Wczoraj byliśmy w kinie z Helen - jej pierwszy raz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:19 > W Pawłowa się bawisz? ;> No, mororles ;) > Wczoraj byliśmy w kinie z Helen - jej pierwszy raz. :) Kto się najlepiej bawił? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:22 the_dzidka napisała: > > Wczoraj byliśmy w kinie z Helen - jej pierwszy raz. :) > > Kto się najlepiej bawił? ;) W zasadzie wszyscy. Helena bardzo przeżywała, ale wyszła zadowolona i stwierdziła, że musi znów iść na inny film. :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 10:39 konradbryw napisał: > W zasadzie wszyscy. Helena bardzo przeżywała, ale wyszła zadowolona i > stwierdziła, że musi znów iść na inny film. :) Czad! I super, jak dziecko bez TV chowane, a od razu na kinie. Sensownie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 11:00 the_kami napisała: > > W zasadzie wszyscy. Helena bardzo przeżywała, ale wyszła zadowolona i > > stwierdziła, że musi znów iść na inny film. :) > > Czad! I super, jak dziecko bez TV chowane, a od razu na kinie. Najpierw DVD. > Sensownie ;-) Na to wychodzi. Inne przeżycia, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 11:04 konradbryw napisał: > Najpierw DVD. Ale nie papko-sieczka z TV... > > Sensownie ;-) > > Na to wychodzi. Inne przeżycia, prawda? No ba! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 11:36 > Ale nie papko-sieczka z TV... A propos. Nie przestaje mnie zadziwiać febnomen programów typu "Taniec z Gwiazdami" czy teraz "Jako oni spiewają". Czy gusta ludzkości wypaczyły się pod wpływem TV, czy TV wypaczyła się dążąc do zaspokojenia wypaczonych gustów ludzkości? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 11:45 the_dzidka napisała: > A propos. > Nie przestaje mnie zadziwiać febnomen programów typu "Taniec z Gwiazdami" czy > teraz "Jako oni spiewają". Czy gusta ludzkości wypaczyły się pod wpływem TV, > czy TV wypaczyła się dążąc do zaspokojenia wypaczonych gustów ludzkości? Sprzężenie zwrotne? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle Re: Amway - cała prawda 10.04.07, 23:27 Chyba tak. Co było pierwsze? Gópi człowiek czy gópi program telewizyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Amway - cała prawda 11.04.07, 08:11 gabrielle napisała: > Chyba tak. > > Co było pierwsze? Gópi człowiek czy gópi program telewizyjny? Głupi ludzie byli zawsze. Czytali głupie książki i gazety, słuchali kiepskiej muzyki, zachwycali się kiczowatym malarstwem... Odpowiedz Link Zgłoś