Dodaj do ulubionych

PIOTR-61 wracaj na miejsce,

25.02.04, 15:21
Piotrze, jesli mozesz, to wróć. Nie jesteś sam, większość z nas jest w tej
samej sytuacji.
Obserwuj wątek
    • piotr-61 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 15:30
      wedrowiec2 napisała:

> Piotrze, jesli mozesz, to wróć. Nie jesteś sam, większość z nas jest w tej
      > samej sytuacji.

Dzieki za ponowne zaproszenie ale chyba jednak nie. I nie ma to bron Boze nic
      wspolnego z "obrazaniem sie" czy czyms podobnym. Stwierdzilem po prostu, ze
      wlasciwie to nie mam zadnych rewelacyjnych fotek, ktorymi moglbym sie z Wami
      podzielic. Na dodatek mam jeszcze trzy inne albumy, ktore sam prowadze i troche
      miejsca zaczyna mi brakowacsmile No a to dzisiejsze zamieszanie/nieporozumienie
      dopelnilo reszty.
      Jeszcze raz dziekuje za zaufanie. Ciesze sie, ze moglem pomoc kilku osobom
      w "walce" z MSNwink
      Pozwole sobie nadal zostac wiernym czytelnikiem Waszego forum.

Piotr
      • wedrowiec2 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 15:38
        Nie masz ciekawych fotek? To woła o pomstęsmile Co my, nie znający ani technik
        fotografowania, a obróbki zdjęć mamy powiedzieć. Dzisiaj, po obiedzie
        zastawialiśmy się z moim tatą (wodnik33), z którego miejsca zostały zrobione
        zdjęcia portu, i z której strony kanału. Zastanawiał się tata, a ja tylko
        kiwałam głową.
        Poza tym czytelnictwo jest sprawą ważną, ale aktywny udział jest przyjemny dla
        wszystkich.
        • piotr-61 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 16:15
          wedrowiec2 napisała:

> Dzisiaj, po obiedzie
          > zastawialiśmy się z moim tatą (wodnik33), z którego miejsca zostały zrobione
          > zdjęcia portu, i z której strony kanału. Zastanawiał się tata, a ja tylko
          > kiwałam głową.

Czyzbyscie znali "moj" port?! Ciekawe...ciekawe...
          • wedrowiec2 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 16:36
            Ja nie znam, ale wodnik33 bywał w tamtych rejonach wielokrotnie. Wprawdzie od
            lat jest na emeryturze, i wiele rzeczy zmieniło się, ale szukał znajomych
            elementów w krajobrazie.
            • piotr-61 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 17:03
              wedrowiec2 napisała:

> Ja nie znam, ale wodnik33 bywał w tamtych rejonach wielokrotnie.

Czyzby kolega po fachu?! Pozdrow serdecznie!

• wedrowiec2 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 17:16
                Pozdrowienia przekazałam, dziękujęsmile Morza i oceany świata wodnik33, jak to
                wodnik, zna jak własną kieszeń.
                • piotr-61 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 17:46
                  wedrowiec2 napisała:

> Morza i oceany świata wodnik33, jak to wodnik, zna jak własną kieszeń.

A jesli mozna spytac, poznawal je z racji zawodu czy raczej jako hobby?
                  • wedrowiec2 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 17:47
                    Zawódsmile Hobby to góry i lotnictwo.
                    • wedrowiec2 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 17:50
                      Ale zawód, który uprawiał tez był dla niego przyjemnościąsmile
                      Ty też pracujesz w pokrewnej branzy?
                      • piotr-61 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 17:56
                        wedrowiec2 napisała:

> Ale zawód, który uprawiał tez był dla niego przyjemnościąsmile

To tylko zazdroscic!

> Ty też pracujesz w pokrewnej branzy?

Prawie 12 lat plywalem. Okazalo sie jednak, ze mam problemy aby sie przekonac,
                        iz moze to byc rowniez przyjemnoscsmile Przed szescioma laty zrezygnowalem juz z
                        tej "przyjemnosci" i pracuje co prawda w zawodzie ale nie jestem "skazany" na
                        poznawanie morz i oceanowwink
                        • wedrowiec2 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 18:11
                          Zawód okrutnie ciężki, psychicznie i fizycznie; dla pływającego i dla rodzinysad
                          Masz teraz widok na wodę, port i przepływające statki. Mam nadzieję, że jesteś
                          zadowolony z wyborusmile
                          • piotr-61 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 19:45
                            wedrowiec2 napisała:

> Zawód okrutnie ciężki, psychicznie i fizycznie; dla pływającego i dla rodziny:
                            (
                            > Masz teraz widok na wodę, port i przepływające statki. Mam nadzieję, że
                            jesteś
                            > zadowolony z wyborusmile

O tak! Widoki mam piekne... czasami tylko jakby troche tesknota wraca... ale
                            wtedy natychmiast przywoluje sobie rozne sytuacje w pamieci. Jak to np.
                            urodziny mojego pierworodnego musialem swietowac w Rio de Janeirosad
                            Wybor ja wybor. Sama wiesz, zycie sklada sie z kompromisowsmile
              • em_em Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 17:20
                Piotrze - Twoje zdjęcie "mignęło" mi tylko przez chwilę, ale nie mogę oprzeć
                się wrażeniu, że widziałam Cię już z wielką rybą (też na zdjęciu)
                • piotr-61 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 17:28
                  em_em napisała:

> Piotrze - Twoje zdjęcie "mignęło" mi tylko przez chwilę, ale nie mogę oprzeć
                  > się wrażeniu, że widziałam Cię już z wielką rybą (też na zdjęciu)

Czyzby w necie krazyla jakas moja fotka, o ktorej nic nie wiem? smile))
                  • em_em Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 17:30
                    piotr-61 napisał:

> Czyzby w necie krazyla jakas moja fotka, o ktorej nic nie wiem? smile))

czyli to nie Ty - bo tamta fotka zdecydowanie nie byla dzielem paparazziego smile)
                    cóż - stopień zamaskowania........ wink
      • ewelina10 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 15:38
        .... a to szkoda Piotrze, że chcesz odejść. Nie znam sprawy, właściwie nie wiem
        o co chodzi. Niedawno wróciłąm i jeszcze nie zajrzałam do albumu. A możę
        jeszcze przemyślisz sprawę. Jest mi przykro z powodu tej sytuacji.
        • wedrowiec2 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 15:47
          Sprawa jest prosta. Feline umieściła "My w całej okazałości" na szarym końcu
          wszytskich podgalerii. Juz od rana nikt nie mógł odszukac zdjęć - najpierw
          Petromin moich, potem ja Mammai, potem Piotr swoich.
          Galeria, która powinna byc dla nas najwazniejsza stała się ostatniąsad
          • felinecaline Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 16:20
            O,przepraszam bardzo! feline prosze sobie "buzi nie wycierac! Feline i owszem,
            album zalozyla, oddala Wam do dyspozycji i na tyle, na ile CZAS JEJ POZWALA nim
            sie zajmuje, ale nie jest jak sredniowieczny chlop do ziemi przywiazana do
            swojej funkcji admina i chetnie ja przekaze komukolwiek, kto zechce ja przejac.
            Zakladajac album przewidzialam 3 dzialy a reszte dolozyliscie Wy sami, jak sie
            komu podobalo, w co nie ingerowalam i dalej nie zamierzam. Widzac dzisiejsze
            dasy staralam sie zmienic porzadek stronwg wynikajacych z Waszych
            wypowiedzi "reklamacji", z niewiadomych jednak powodow i BRAKU CZASU do tej
            pory mi sie to nie udalo.
            Powtarzam, oddam swoje prawa od zaraz,jesli ktos zechce je przejac.
            Natomiast nigdy - przenigdy NIE USUNE ZADNEGO z zamieszczonych przez was zdjec.
            Podstawa mojej pracy nad i dla albumu jest Wasze zaufanie, jesli go nie mam to
            znaczy, ze nie powinnam sie przy tym trzymac.
            • marialudwika Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 16:25
              Moje zaufanie masz a kolejnosc jest mi calkowicie obojetna.Pozdrowka
              ml
            • wedrowiec2 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 16:29
              Nie posądzam Ciebie Feline o usuwanie zdjęć z albumu. Wiedza większości osób,
              które umieściły zdjęcia jest bardzo mizerna i nabyta po wielogodzinnych bojach
              z systemem. Sądziłam, że Ty zakładając album podejmujesz się roli admina. Moje
              błędy w odszukiwaniu zdjęć spowodowane są tylko i wyłącznie moją niewiedzą w
              tej materii, ale nie planuję dogłębnego poznawania tajników MSN, bo zwyczajnie
              nie mam czasu. Jestem zwykłym użytkownikiem i to mi, na tym poziomie wystarczy.
              • lablafox Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 16:39
                wedrowiec2 napisała:

> Nie posądzam Ciebie Feline o usuwanie zdjęć z albumu. Wiedza większości osób,
                > które umieściły zdjęcia jest bardzo mizerna i nabyta po wielogodzinnych
                bojach
                > z systemem. Sądziłam, że Ty zakładając album podejmujesz się roli admina.
                Moje
                > błędy w odszukiwaniu zdjęć spowodowane są tylko i wyłącznie moją niewiedzą w
                > tej materii, ale nie planuję dogłębnego poznawania tajników MSN, bo
                zwyczajnie
                > nie mam czasu. Jestem zwykłym użytkownikiem i to mi, na tym poziomie
                wystarczy.

Aby się nie powtarzać - tak samo myślę.
                Lx
      • ewelina10 Re: PIOTR-61 wracaj na miejsce, 25.02.04, 15:41
        .....przykro, zwłaszcza, że na tym forum jest mało osób, które potrafią tak
        otwarcie mówić ...
        • bodzio49 Re: Do Piotra 25.02.04, 18:30
          Czy naprawdę masz dość albumu dlatego, że nasze zdjęcia przerzuciło na drugą
          stronę? Czy o czymś nie wiem.
          • piotr-61 Re: Do Piotra 25.02.04, 19:42
            bodzio49 napisał:

> Czy naprawdę masz dość albumu dlatego, że nasze zdjęcia przerzuciło na drugą
            > stronę? Czy o czymś nie wiem.

Cos Ty! Ja nie mam niczego dosc. Po prostu mam jeszcze inne albumy na MSN,
            ktore prowadze. Ilosc miejsca jakie mozesz zajac na serwerze sumuje sie
            niestety ze wszystkich albumow i troche zaczyna mi go brakowac. Przyznaje, ze
            dzisiejsze nieporozumienie troche zbyt szybko potraktowalem jako pretekst aby
            opuscic Wasz album smile
            Pokasuje dzisiaj wieczorkiem troche moich fotek w innych albumach i sprobuje
            cos nowego wrzucic do "40+"
            • bodzio49 Re: Do Piotra 25.02.04, 19:51
              Pocieszyłeś mniewink To rozumiem. Wrzuć choć jakieś z "obliczem" będzie miło.
              Pozdrawiam. Próbowałem przestawić przed chwilą strony. Nie bardzo chce mnie
              słuchać ta maszyna. Może trzeba wstrząsnąć przed użyciem ? wink Albo Feline tyko
              honorowy tytuł mi dała hi, hi.
              • felinecaline Re: Do Piotra 25.02.04, 20:39
                tytul nie jest bynajmniej li-tylko honorowy, album wg MSN moze miec zdaje sie 2
                wiceadminow, wiec jesli ktos chce (INSTANT?) to prosze bardzo. Ja
                tez "trzasalam maszyna" z identycznym skutkiem co ty, moze samo sie w pewnym
                momencie odblokuje i uslucha, byly juz takie "cuda" na moim "zapicku".
            • ada296 Re: Do Piotra 25.02.04, 19:54
              no to się uspokiłam smile
              znaczy - Piotr nie idzie sobie nigdzie smile
              pozdrawiam

Ada
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka