szymeknieslupnik 25.11.13, 18:37 Była na naszym Forum KASIA .... i już dawno Jej nie ma Kasienko, jeżeli nas czytasz, to ślemy Ci serdeczne życzenia imieninowe.... jezeli już nie zaglądasz, to może chociaż wyczujesz??? a jak tam bliźniaki ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verbena1 Re: Pytanie spod serca 25.11.13, 19:09 Alfredko mila, jakos nie moge przypomniec sobie forumowej Kasi z blizniakami. Musialobyc to bardzo dawno lub moja pamiec az tak daleko nie siega Pozdrawiam Ciebie i rodzinke Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Pytanie spod serca 25.11.13, 19:31 Może pomyliłam fora ... "nasza" Kasia mieszkała chyba w Gdańsku.... Odpowiedz Link
mammaja Re: Pytanie spod serca 26.11.13, 19:02 Na pewno to nie to forum, ale nie szkodzi, może się odezwie ? Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Pytanie spod serca 03.12.13, 21:58 Nie wiem co sądzi autorka wątku, ale mnie się wydaje że tak Odpowiedz Link
juz-jest-dobrze Re: Pytanie spod serca 03.12.13, 21:28 A może być inna Kasia? Za to też z Gdańska? I nawet dwójkę dzieci mam - chociaż nie bliźniaki Odpowiedz Link