jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 01:13 Juz myslałem, że zapomniałas Ale ja bym się nie odważył nic otwierać. Mądrej głowie, dość pałką w łeb Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 01:13 wpisuje sie ale uciekam spac... na koncu poprzedniego jest dla ciebie wpis )))))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 01:14 Klubu NM? Zgoda!Zaczynam szukac sponsorow ))) ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 01:16 Ide za Jutka,bo pobudka juz o 8-mej Kolorowych snow zycze!!! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 01:17 Do dziś w takim razie. Dobranoc, ja równiez do swoich książek wracam Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 01:17 ciaooooooooo )))))))) zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (to dzwiek mojego spania PA Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 01:18 rrrrrrrrrrrrrrrr, to dzwięk mojego małego kota który uparł sie spać na mojej głowie Odpowiedz Link
antyproton Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 01:18 Na razie klubu NM. Potem zobaczymy Odpowiedz Link
antyproton Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 01:20 Pamietajcie , zeby umyc zabki ! Kto gasi swiatlo ? Odpowiedz Link
antyproton Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 01:25 Rzuce okiem . "Pasji" nie widzialem . Jakos mnie nie ciagnie. Ide do lozka. Szkoda , ze nie mam zadnego pluszowca Dobranoc jowoj. Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 01:50 Dobranoc antyproton I lepiej nie idź. To film dla dewiantów Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 03:20 Przeinstalowałem ten cholerny system 3 raz! Nie przeczytałem ani strony! Jestem głodny! Duzy kot nie wrócił na noc. Chyba tylko on w tej chwili bawi się dobrze Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 08:44 jowoj napisał: > Duzy kot nie wrócił na noc. Chyba tylko on w tej chwili bawi się dobrze ********* gdybym byla jeszcze przy komputerze, to bym ci napisala: "nie narzekac, tylko a sio do kolczykowej, zajac sie nia".. ) A tak to juz za pozno... ))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 08:46 Jakby Ci to powiedzieć... Dzieli nas zbyt wielka różnica płci. Między nami nie ma płeć, jest tylko płać )) Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 04:46 Kot wrócił! Złachany, że daj mi tak Boże Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 22:29 Skoro nikt sie nie kwapi, zrobie to ja ) Witam wszystkie NM. Tylko bądzcie prawdziwymi NM. Spójrzcie na moje wpisy. Tkwię tu od 2 dni, a Wy sie lenicie juz wczesnym wieczorem około 1,30 idziecie spać ) ======= Jeżeli mijasz się z prawdą - przynajmniej się jej ukłoń... Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 22:33 A do ktorej byles "na stanowisku"???? Mianuje Ciebie markiem nad markami!!! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 22:41 Dobrze,że jesteś. Juz miałem wpisać NN. )))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 22:45 O!! Zguba sie znalazla,jakos dawno nie spotkalam Ciebie dzis!Ile kresek zostalo ? 80? ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 22:48 halo ML kresek nie wiem ile.. przeryczalam pol wieczoru (( Odpowiedz Link
antyproton Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 22:58 Jutka , glowa do gory ! Jezeli to nic ze zdrowiem Twoim lub rodziny to nie jest az takie wazne jak Ci sie to dzisiaj wydaje . Poglaszcze Cie po glowce.... Nie chlipaj ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 23:07 To wina innych Mialo byc milo-wieczornie, a w zamian wysluchalam historie. buu. rano bedzie lepiej Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 23:04 Jutka tylko nie rycz. Zabiję każdego (słownie) kto Ci uchybi Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 23:09 jowoj napisał: > Jutka tylko nie rycz. Zabiję każdego (słownie) kto Ci uchybi ****** Wojteczku, dzieki Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 23:24 No i dobrze, że nie ryczysz. Nie lubię jak kobiety płaczą. Dziwnie się czuje wtedy Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 23:28 Czasem lzy dzialaja oczyszczajaco ! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 23:20 Przykro mi Jutko,pocieszam wiec jak moge,sle pozytywne wibracje!!! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 22:40 Sprawdź wpisy Tkwię tutaj od około 40 godzin. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 22:44 Wlasnie dlatego zaslugujesz na takie godne stanowisko )) I ja niewiele pozostaje w tyle ml Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 23:03 Rączki całuje pani dobrodziejce. Taż Lwów to ja Odpowiedz Link
antyproton Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 22:39 Zebym nie mial zony , dzieci , pracy , bylbym wolnym czlowiekiem i z checia do rana bym siedzial ))) Patrzylbym w nocne niebo ; co to sa nasze nedzne problemy i zywoty w stosunku do miliardow gwiazd i planet ? Jakich miliardow gwiazd ??? Miliardow galaktyk skladajacych sie z miliardow gwiazd . I trwa to od miliardow lat ! Odpowiedz Link
monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 23:24 Jaki miły wieczór! Taki...piątkowy Pozdrawiam wszystkie NM! Odpowiedz Link
monia.i Re: Klub Nocnych...ML 10.09.04, 23:43 Witaj! Podczytuję sobie niektóre wątki...ale wszystkiemu nie podołam chyba - niesamowici jesteście! Dotarłam do postu Wojtka o 40-tu łapach jego kota)) a że wyobraźnię mam odpowiednią, więc..))) I od razu przypomniała mi sie sytuacja podpatrzona w lecznicy u Pana Weta, który mą Sunię kurował Jak bym nie widziała na własne oczy - nie uwierzyłabym...)) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych...ML 10.09.04, 23:51 I ja widywalam takie sceny,ale moje stworki sa u weta bardzo grzeczne :0 ml Odpowiedz Link
monia.i Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:00 U TEGO weta wszystkie były grzeczne - i to było takie zabawne momentami...jak te zwierzaczki, chwilę wcześniej bojowo nastawione - cichły...i miały taki otumaniony wyraz pyszczydeł... Jak w transie jakimś Moją sukę cmoknął na powitanie w czubek nosa - i ona zamarła...i widziałam, że pozwoli z soba zrobić wszystko... Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:02 Uwielbiam takich wetow z powolania!!! ml Odpowiedz Link
monia.i Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:12 Też go uwielbiałam...i Korunia również! Osobisty jakoś mniej... Ciekawe.. Ale facet jest świetny! I z podejściem. Nie życzył sobie psa w kagańcu w gabinecie Odpowiedz Link
monia.i Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:18 Ja jestem...ale tak półgębkiem i nieśmiało... Odpowiedz Link
monia.i Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:25 marialudwika napisała: > A dlaczego niesmialo? > ml Wiesz...bo ja się zaliczam do tych, co średnią 40+ zaniżają...to chyba nie jest dobrze widziane Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:27 Moniu,odmladzasz nas )))))) Wiec zanizaj,ale badz! ml Odpowiedz Link
sorta Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:31 Ale forum nabralo tempa Nie spicie , nie odpoczywacie ,czy co Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:35 Przybylo "swiezej krwi" i sie wiecej gada ml P.S. Do powyzszych nie zaliczam pewnego indywiduum... Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:37 Boże, znowu nas tak mało???? Gdzie reszta? Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:42 To Ty nie spisz????? A mowiles dobranoc.Ostentacyjnie! ml Odpowiedz Link
sorta Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:37 Zycz mi, zycz tego dobrego Antyprotonie Ogolnie nie jest tak zle, plec meska ok, plec zenska ok z minusem albo z dwoma lepiej Odpowiedz Link
sorta Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:41 Monia gdzie sie wcinasz i dlaczego masz wrazenie takie ? No co Ty ? " Czasem zaszczytniej jest stac pod pregierzem , niz na cokole " Odpowiedz Link
monia.i Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:37 Bywam...ale to był taki...przyczek w nos. I tak czasem mam wrażenie, że niepotrzebnie się "wcinam" Odpowiedz Link
antyproton Re: Klub Nocnych...Monia 11.09.04, 00:43 Wcinaj i sie nie przejmuj . Dla paru osob jestes sympatyczna i lubimy Ciebie czytac. Pisz ... i juz )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych...Monia 11.09.04, 00:46 Oczywiscie ja sie do tego grona wielbicieli Moni zaliczam i JUZ!!!!! ml Odpowiedz Link
monia.i Re: Klub Nocnych...Monia 11.09.04, 00:55 Dowartościowanam Dzięki... Też Was bardzo lubię..tyle, że mimo wszystko chyba zawsze będe się na tym forum czuła bardziej gościem, niż współtwórcą. Ale i tak 40+ jest dla mnie miejscem fenomenalnym! Dzięki Wam! Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych...Monia 11.09.04, 01:02 Nie jestes gosciem a domownikiem!!! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych...Monia 11.09.04, 01:07 Zdaje sie,ze zostalam sama na "placu boju",do potem! ml Odpowiedz Link
sorta Re: Klub Nocnych...Monia 11.09.04, 00:56 Moniu, uwielbiam Ciebie od watku o atutach , jesli to wyzwanie doda Ci animuszu " Czasem zaszczytniej jest stac pod pregierzem , niz na cokole " Odpowiedz Link
sorta Re: Klub Nocnych...Monia 11.09.04, 01:01 Monia, Ty lepiej zobacz przez co ja musialam przechodzic tutaj i jakos zyje I tak jestes wspoltworca, chcesz czy nie, stalo sie A teraz pedze na chwile bo cos o randkowaniu mi mignelo a to temat bliski mojej duszy Antyprotonie, po powrocie wpadne na piwko do Ciebie Nie ma to jak porzadny, przystojny ,polski mężczyzna i nocne z nim rozmowy Odpowiedz Link
monia.i Re: Klub Nocnych..Sorta 11.09.04, 01:16 O atutach??? Matko - a co ja tam pisałam?)) Pamiętam ten o wadach... Odpowiedz Link
monia.i Re: Klub Nocnych..Sorta 11.09.04, 01:41 No, faktycznie Przypomniałaś mi... Chyba w ogóle wole słuchać, niż mówić... Odpowiedz Link
sorta Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:23 Czesc Moniu Wpadlam , chcialam poczytac, nie wiem od czego zaczac to pewnie w ogole nie zaczne i pojde spac Odpowiedz Link
antyproton Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:23 Juz bylem w lozku ale zobaczylem ze Sorta nas zaszczycila . Witaj z zaswiatow Odpowiedz Link
sorta Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:24 AntyP )) Wielka radość ze mnie bije na twój widok Witaj Odpowiedz Link
sorta Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:27 ML a ja juz w dobranocce Ciebie widziałam chyba ? a ty jesteś Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:28 )) Jeszcze po drodze do wyrka na marki zajrzalam! ml Odpowiedz Link
warum Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:27 Tylko mnie nie bijcie,ze komus sie wcinam w rozmowe - witam wszytkich , ktorych lubie)I ide spac, zeby nie przezskadzac. cale szczescie,ze ludzie sie nie zmieniaja...dobranoc NM Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:29 Warumko!!!Wcinaj sie do woli!!!Juz dobranoc?A ja sie ucieszylam,ze jestes!! ml Odpowiedz Link
antyproton Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:31 Dobranoc Warum. Milego weekendu . I odpoczynku )) Odpowiedz Link
monia.i Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:28 sorta napisała: > AntyP )) Wielka radość ze mnie bije na twój widok Witaj Jejku...Padło mi na oczy i Ady nie widzę...(( Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:30 Zdaje sie ,ze Ada sie albo szykuje na wyjazd albo wyjechala... ml Odpowiedz Link
antyproton Re: Klub Nocnych...ML 11.09.04, 00:29 Wracaj na lono z dalekich wojazy , gdzie ludzie na powitanie mowia dziendobry a w koncu dnia dobranoc Odpowiedz Link
jowoj Re: Klub Nocnych...ML 10.09.04, 23:57 W czasach dawnych, bardzo dawnych, kiedy miałem pieknego Owczarka niemieckiego tfu! pani kolczykowa poszła go zaszczepić. Pan wet, kazał go wziąć pomiedzy nogi i przytrzymać. Kolczykowa "dosiadła psa" a pies wyjechał z nią z placówki. Resztę sobie dopowiedz Odpowiedz Link
monia.i Re: Klub Nocnych..Jowoj... 11.09.04, 00:02 Przecież nadmieniłam, że wyobraźnię posiadam odpowiednią..a ty mi tu z takim obrazkiem... Zaplułam sobie klawiaturę...)))))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych..Jowoj... 11.09.04, 00:04 Kochane zwierzaczki,one zawsze umieja nas zaskoczyc ))))) ml Odpowiedz Link
balduin Re: Klub Nocnych Markow XXXV 10.09.04, 23:29 milszego wieczorka juz od 10 lat nie mialem, jest naprawde wspanialy, najlepsze FORUM jakie kiedykolwiek odkrylem ! Dziekuje Wam AMAZONKI i dziekujem Waszym "SLUZACYM" -- pyrsk ballest Odpowiedz Link
monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXXV 11.09.04, 01:54 Przetrzymałam Wojtka? Nie może być... Odpowiedz Link
sorta Re: Klub Nocnych Markow XXXV 11.09.04, 02:05 Ale nie mnie Dzisiaj przejmuje pałeczke na chwilke . Odpowiedz Link
sorta Re: Klub Nocnych Markow XXXV 11.09.04, 02:17 ML, Ty jednak ciagle nie spisz ? w kotach siedzisz w tej chwili ? To Ci cos powiem bo mnie jakoś dzisiaj natchnełas Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXV 11.09.04, 02:23 A co????? Zaciekawilam sie bardzo,poczekam wiec jeszcze chwilke! ml Odpowiedz Link
sorta Re: Klub Nocnych Markow XXXV 11.09.04, 02:28 Weszlam na Twoje zdjecia Ams. i pierwsze co, to wspomnienie sie nasuneło. Moja pierwsza wizyta w Holandii, ja za kierownicą i jak zwykle mocno roztrzepana wjezdzam prosciutko na ten mostek, co go na pierwszym zdjeciu widac Zanim moj mąz sie ocknął bylam juz na drugiej stronie, a za mna drugi polski samochod. A tam na wprost siedzieli sobie pod parasolami w kafejce , patrzyli na nas i nic )Ani słowa reakcji. Za to gdy na parkingu moj mąz wyciagnał nogi na ławce co by je rozprostowac przez chwile, natychmiast pojawila sie policja z zapytaniem czy zle sie nie czuje przypadkiem i ze lezec nie mozna tylko siedziec Potem jadac na plaze w jakiejs miejscowosci wjechalam bezmyslnie w droge dla rowerow i sobie dojechalam szczesliwie a ludzie ustepowali mi z drogi ze szczerym usmiechem. Pokazalam,ze Polak to moze na skróty Holandia fajna jest Odpowiedz Link
sorta Re: Klub Nocnych Markow XXXV 11.09.04, 02:29 Monia, koniecznie, tym bardziej, ze dobra w sluchaniu jestes Odpowiedz Link
monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXXV 11.09.04, 02:32 No...w słuchaniu nie ma ode mnie lepszej...)) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXV 11.09.04, 02:32 Hm,odpowiem dyplomatycznie i tak i nie ))) Aby poznac jaka jest to trzeba tu dluzej pobyc.Powiem szczerze,ze jednak najlepiej sie czuje w Polsce,ja juz tak mam.Pewnie teraz musialabym wielu nowych rzeczy sie uczyc,ale...etc. A teraz mowie milym Nocusiom dobranoc!!!! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXV 11.09.04, 02:33 Na wszelki wypadek zaloze nowe marki,tak "na zas"!!! )) ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXV 11.09.04, 02:34 Ale piszcie na "starych"!!! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXV 11.09.04, 02:35 Na starosc sie dziecinnieje )))))) ml Odpowiedz Link
sorta Re: Klub Nocnych Markow XXXV 11.09.04, 02:38 Bo zagranica to najlepsza na wycieczce Ja tez sie zegnam, pa. Odpowiedz Link