ada296 30.09.04, 00:09 urodziny więc wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń i już Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wywrot53 Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 00:19 Życzę słońca, śpiewu ptaków i spokoju duszy, życzę pogodnych przygód i radosnych spotkań, śpiewu przy ognisku i dumania w fotelu i żeby wszystko spełniło się szybko .. Odpowiedz Link
skynews Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 00:30 Życzę również Wszystkiego Najlepszego! Odpowiedz Link
antyproton Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 01:23 Jeszcze raz tyle - zycze . Nie , co ja gadam , trzy razy tyle ! ))) Odpowiedz Link
lablafox Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 03:48 I ja dołączam się do życzeń tych co już wypowiedziane wyzej + zdrowia,zdrowia, zdrowia. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 08:10 Pozwole sobie sie dolaczyc do zyczen - Zdrowia przede wszystkim.. ciepla, milosci, spokoju i zadowolenia. J. ) Odpowiedz Link
kanoka Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 09:02 Wszystkiego najlepszego, Aniu... Zdrowia, zdrowia, zdrowia. www.ewa.bicom.pl/karaoke/k71.htm Odpowiedz Link
shesays Re: 30.09.04, 10:45 Re: Nowy(ch) wątek takataka 16.03.2004 08:36 odpowiedz na list Zacznę od siebie. Jakoś tak najpierw trochę tkwiłam w „przymierzalni” nie wiedząc czy mi będzie w tym „stroju” do twarzy. Potem było troszkę zamieszania i wtedy podałam niektóre informacje o sobie. Teraz je pozbieram i tu wmiksuję pomiędzy inne. Krystyna, waga z 30 wrzwśnia. Wiek odpowiedni, bo urodziłam się w polowie XX wieku. Mąż, duże dziecko i jego zona, wnuczek- malutki. Mieszkam z moim Jarkiem, dzieci mieszkają osobno, choć w tym samym domu. Nic nie muszę, ale jak chcę to mogę. A co mi tam, dam sobie popalić, niech ujrzy swiatło dzienne to co we mnie dzrzemie, oj nie zawsze dzremie: > jestem "nocna marka", specjalna. Najczęściej o 22 już śpię, choć zdarzają mi się ekscesy typu 22+... Około 5 już całkiem "trzeźwo" funkcjonuję i nie dlatego, że muszę, a dlatego, że ja tak po prostu mam. Obu paniom, a może tylko jednej? ) życzę następnych sukcesów w życiu i na forach GW)) Odpowiedz Link
axsa instant 30.09.04, 19:31 A ja widzę to co widzę. Do czego się przyłączasz? Do "J.w."? Czy do jeszcze wyżej? )) )) )) Odpowiedz Link
axsa ml 30.09.04, 19:27 Dziwne życzenia, szczególnie, że podpięte tam gdzie podpiete. No cóz... )) )) )) Odpowiedz Link
axsa shesays 30.09.04, 19:13 Już wiem co ty tak z upodobaniem cytujesz. Nadal jednak nie wiem po co to robisz. Każdy głupi poczuwający sie do przypisywanej mi przez ciebie winy, zmieniłby nick i już. Baw się nadal, szukaj, węsz, cytuj, posądzaj ... jeśli ci to sprawia przyjemność. Tylko, że te twoje działania wyglądaja na stukanie w dno od spodu. Odpowiedz Link
shesays Re: shesays 30.09.04, 19:41 axsa napisała: > Każdy głupi > poczuwający sie > do przypisywanej mi przez ciebie winy, > zmieniłby nick > i już. Masz racje axsa. Każdy GŁUPI by tak zrobil. Ale nie ty, ponieważ ty nie jesteś głupia, tylko bardzo bardzo sprytna. I już nie przeszkadzam. Ciesz się swoim świętem jak tylko potrafisz ) Odpowiedz Link
warum Re: 30.09.04, 20:12 ...zupelnie sie pogubilam w tym wszystkim kto jest kto i za kogo sie podaje. Ale... to co napiala shesays, wytracilo mnie z rownowagi. O ile dobrze kojarze, Takataka byla uczesnikiem tego forum i w sposob nieoczekiwany odeszla na zawsze. Odpowiedz Link
jowoj Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 10:55 Wszystkiego najlepszego Axa. Zdrowia Ci życzę. Reszta sama przyjdzie Odpowiedz Link
przyjaciolka1 Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 13:36 Axsa, zdrowia,pogody ducha i zyciowej madrosci. Odpowiedz Link
axsa Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 19:06 Tym, którzy szczerze napisali dziekuję bardzo za miłe życzenia. )) )) )) Mam nadzieję, że się spełnią. Odpowiedz Link
lablafox Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 19:55 Zastanawiam się jakąż złośliwość trzeba mieć w sobie , aby w dzień tak szczególnie ważny , w wątku urodzinowym wywlekać takie pierdoły. Odpowiedz Link
terem Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 19:54 Wszystkiego najlepszego, Axso! Przede wszystkim zdrowia! Odpowiedz Link
omeri Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 19:59 Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń. Odpowiedz Link
lablafox Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 20:09 Oto jacy są ludzie urodzeni 30.09. Dziś czwartek, 30 września 2004 roku. Słońce przebywa w znaku Wagi, a Księżyc w znaku Barana i Byka (od godz. 11.25). Imieniny obchodzą Wera i Zofia. Urodzeni 30 września są szlachetni, sympatyczni i optymistyczni. Potrafią cierpliwie czekać i wyciągać wnioski. Interesują się psychologią, potrafią pomagać innym i mądrze doradzać. Cieszą się autorytetem wśród współpracowników i przyjaciół. W miłości są subtelni i ostrożni, często niepotrzebnie cierpią z powodu kompleksów i pogrążają się w świecie fikcji i marzeń. Szczęśliwa cyfra: dwa. Kamień szlachetny: diament. Sprzyjający Znak Zodiaku: Koziorożec Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 20:34 Wszystkiego dobrego, naprawdę szczerze. życzy alfredka z wodnikiem / a diamentów parę też przydałoby się/ poprzedni wpis "ono wcięło" Odpowiedz Link
lablafox Tort urodzinowy 30.09.04, 20:45 foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=4&id=28044&q=dziuunia&k=8&nxt=0 Odpowiedz Link
jutka1 Re: Tort urodzinowy --- pytanie :-)))) 30.09.04, 20:46 To Dziuunia z forum Kuchnia? Odpowiedz Link
bodzio49 urodziny 30.09.04, 20:55 Wszystkiego najlepszego ale najwięcej oczywiście zdrówka. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Tort urodzinowy --- pytanie :-)))) 30.09.04, 21:02 jutka1 napisała: > To Dziuunia z forum Kuchnia? > Tak, to dziuunia z Kuchni. Juz podziwiałam jej wpędzające normalnych ludzi w kompleksy, dzieła. Odpowiedz Link
lablafox Re: Tort urodzinowy --- pytanie :-)))) 30.09.04, 22:23 jutka1 napisała: > To Dziuunia z forum Kuchnia? > Nie wiem , wypieki Dziuni , nie mylić z rumieńcami. Odpowiedz Link
axsa Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 21:25 Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuje za życzenia tutaj, kartki w poczcie, piękny tort i wszelkie oznaki sympatii. Pozdrawiam seracznie. Anka. Odpowiedz Link
axsa Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 21:28 Przepraszam, miało być - "serdecznie". )) )) )) Odpowiedz Link
oqo Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 21:57 do dobrych życzeń wszelakich bardzo mocno się dołączam. Odpowiedz Link
dado11 Re: Axsa ma dzisiaj..... 30.09.04, 22:04 Axso, przepraszam ze tak pozno, ale szczerze wszystkiego naj, naj, naj.. I oczywiscie zdrowia, miliona usmiechow dziennie i realizacji marzen Pozdr. D Odpowiedz Link