Dodaj do ulubionych

Świąteczne życzenia

22.12.16, 21:54
Składam wszystkim serdeczne życzenia zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt smile za wcześnie ? NIE bo jutro nie pracuję i już świętuję smile buziaki specjalne dla starych stażem forumowiczów smile a tak poważnie to nie lubię żadnych świąt sad
Obserwuj wątek
    • kan_z_oz Re: Świąteczne życzenia 23.12.16, 04:29
      Dziekuje za zyczenia i dolaczam sie. Spokojnych i radosnych przedewszystkim.
      Tez wlasnie od dzisiaj nie pracuje, czyli juz swietuje.
      • lablenka_x Re: Świąteczne życzenia 23.12.16, 20:26
        Dziękujac za życzenia dorzucam swoje:

W Wigilię
        Bożego Narodzenia
        Gwiazda Pokoju drogę wskaże.
        Zapomnijmy o uprzedzeniach,
        otwórzmy pudła słodkich marzeń.
        Niechaj Aniołki z Panem Bogiem,
        jak Trzej Królowie z dary swymi,
        staną cicho za Twoim progiem,
        by spełnić to, co dotąd było snami.
        Ciepłem otulmy naszych bliskich
        i uśmiechnijmy się do siebie.
        Świąt magia niechaj zjedna wszystkich,
        niech w domach będzie Wam jak w niebie...
        U mnie już pachnie wypiekami, mimo,ze piernik mi się przypalił. Spokojnego świętowaniasmile
      • mammaja Re: Świąteczne życzenia 24.12.16, 01:26
        Dzięki za życzenia i pamięć o nas Ado! Lablenko, czy to wierszyk ks. Twardowskiego? Tak mi sie zdaje smile
        Kochani forumowicze, pracujący i odpoczywający - najlepsze myśli posyłam w Wasze strony - niech te krótkie dni świąteczne miną w spokoju i radości z obecności bliskich. Trudno się nie martwic, ale może jakoś oderwiemy się od codzienności i niepokojów. Czego także sobie życzę !
        • joujou Re: Świąteczne życzenia 24.12.16, 01:45
          Na Wigilię, na Święta, na Nowy Rok życzenia szczęścia znów nad światem mkną .
          Niech moc truchleje, a nadziei płomyk ogrzeje ciepłem swym Wasz dom.
          Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, pachnących choinką i dobrymi, tradycyjnymi potrawami, w gronie rodziny i przyjaciół.
    • monia.i Re: Świąteczne życzenia 25.12.16, 00:21
      Wszystkim życzę zdrowych i spokojnych Świąt, uściski serdeczne przesyłam.
      • alfredka1 Re: Świąteczne życzenia 25.12.16, 15:36
        Minęła cicha święta noc ...
        i znów katastrofy , morderstwa i nienawiść ludzka sad(
        oby odchodzący ROK zabrał ze sobą to ZŁO co krzywdę sieje nienawiść ..
        • kan_z_oz Zyczenia Noworoczne 31.12.16, 05:59
          U mnie tuz przed 3-cia. Salatka warzywna zrobiona. Salatka dla jaroszy tez.
          Bigos dochodzi. Sery w lokowce, wraz z napojami i babelkami, ktorych juz nie pijemy dla ewentualnych gosci...
          Wszystkiego najlepszego w 2017.
          • mammaja Re: Zyczenia Noworoczne 31.12.16, 14:48
            U mnie spokój, jesteśmy we dwoje, bąbelki chłodzą się !
            Życzę wszystkim przyjaciołom Żeby Nowy Rok prostował to co pokrzywił jego poprzednik !
            Zdrowia, szampańskiej zabawy, uściski serdeczne !
    • chris.w4 Re: Świąteczne życzenia 18.12.17, 21:13
      w tym roku pierwsze życzenia świąteczne Internetowych Świąt Bożego Narodzenia
      dostałem od mojej firmy ubezpieczeniowej, dbają o swoich klientów

https://www.bavariadirekt.de/fileadmin/content/images/Newsletter/Weihnachtsmail_2017.gif

• chris.w4 Re: Świąteczne życzenia 20.12.17, 19:22
        wszystkim z 40+ życzę

https://gs-gorzyce.pl/wp-content/uploads/zycz1.jpg

• lablenka_x Re: Świąteczne życzenia 21.12.17, 23:43
          Pogodnych, spokojnych Świąt.
          Nie wiem czy przejdzie obrazek. Jeśli nie. Trudno. W każdym razie starałam się.
          encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzggFmyNOEDjViuPSge3fQwtbRZ1a6Pmw7Vtcaf4jG_IKIck9M
          • chris.w4 Re: Świąteczne życzenia 22.12.17, 13:40
            lablenka, przeszedł, postarałaś się skutecznie

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzggFmyNOEDjViuPSge3fQwtbRZ1a6Pmw7Vtcaf4jG_IKIck9M

• alfredka1 Re: Świąteczne życzenia 23.12.17, 17:42
              Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Ci nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego, co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych świąt!

życzymy -

alfredka Wedrowiec i Wodnik
              • mammaja Re: Świąteczne życzenia 25.12.17, 02:56
                Najlepsze jakie mogą być Życzenia , moim najulubieńszym ! Trudno wymieniać czego Wam życzę - ale spokoju, radości , przetrwania tego co dokucza. No i zdrowia, bo bez niego się nie da ! Z resztą można sobie poradzić !
                • joujou Re: Świąteczne życzenia 25.12.17, 13:39
                  Miłego świętowania wszystkim życzę,tak jak kto lubi 😊
            • lablenka_x Re: Świąteczne życzenia 27.12.17, 09:36
              Chrisie dziękujęsmile
              • lablenka_x Re: Świąteczne życzenia 27.12.17, 09:40
                Do świątecznych życzeń należałoby dołączać: obyś nie spotkał na swej drodze pijanego kierowcy i dalej obyś cało wrócił do domu oraz obyś pamiętał,że na pasach nie jest bezpiecznie.
                Tak sobie wymyśliłam czytając bilans wypadków podczas Świąt w Polsce:
                Najtragiczniejszym dniem okazała się Wigilia. W 60 wypadkach zginęło dziewięć osób, a 76 zostało rannych. Na gorącym uczynku złapano też 163 pijanych kierowców.

W pierwszy dzień świąt w 52 wypadkach życie straciło siedem osób, 73 zostały ranne. Funkcjonariusze zatrzymali 148 nietrzeźwych kierowców.

W drugi dzień świąt statystyki były podobne. W 43 wypadkach zginęło osiem osób, 62 inne zostały poszkodowane. 62 osoby zostały ranne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka