kasia573 12.10.06, 22:47 No_no, czyżbyś był z Grudziądza? Miasta, w którym spędziłam przecudowne lata przedszkolne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_no Re: do no_no 12.10.06, 22:52 Nie, Kasieńko, kochanie Nie jestem z Grudziondza. Nie wiem nawet, gdzie ta pipidówka leży. no_no - ale nie mniej - pozwolę sobie pozdrowić przy okazji wszystkich grudziążan Odpowiedz Link
kasia573 Re: do no_no 12.10.06, 23:03 Dzięki za odpowiedź. Nie chciało mi się wypełniać kwestionariusza osobowego, żeby Was zobaczyć. Ale przydałby się zestaw - kto z jakiego miasta... Odpowiedz Link
lablafox Re: do no_no 13.10.06, 09:43 Był taki wątek - kto skąd . A Ty Kasiu skad jesteś? Pytam bo moze coś przeoczyłam. Odpowiedz Link
aka10 Re: do no_no 12.10.06, 23:07 pl.wikipedia.org/wiki/Grudzi%C4%85dz Poczytaj sobie.Od przybytku glowa nie boli. Odpowiedz Link
joujou Re: do no_no 13.10.06, 15:04 aka10 napisała: > pl.wikipedia.org/wiki/Grudzi%C4%85dz > Poczytaj sobie.Od przybytku glowa nie boli. I pospaceruj sobie-tylko się nie zgub www.miasto.grudziadz.pl/spacer.php?s=spacer Odpowiedz Link
joujou Re: do no_no 13.10.06, 14:58 no_no napisał: Nie wiem nawet, gdzie ta > pipidówka leży. No_no nie boisz się??? Nic,a nic??? Wszak 13-ty dzisiaj i może Ci jakiś pryszcz na jen_zy_czku wyskoczyć Odpowiedz Link
no_no Re: do ludzi z Grudziondza:) 13.10.06, 18:40 joujou napisała: > No_no nie boisz się??? Nic,a nic??? Przyznam się z ręką na sercu, że nawet miałem lekkiego pietra, czy ktoś tu przypadkiem zabłąkany z grudziążan, ali bo i grudziążanek nawet - nie obrazi się na mnie za tę dajmy na to, jak jej tam?... 'pi pi dówkę'. Ale widzę że nie, że ludzie zamieszkujący tę mieścinę są spoksik A tak w ramach pokajania się, muszę przyznać po obejrzeniu załączonych obrazków i zdjęć niejakiej Żu_Żu, że to nawet ładne, zabytkowe miasto z pięknymi kościołami na czele. Cóż. Gdyby jednak ktoś poczuł się urażony na dumie swojej z powodów jak wyżej, to ja bardzo przepraszam, tak? W ramch udob ruchania, załączę jeszcze na wątku "Słucham siebie" - piosenkę poświęconą specjalnie Grudziondzowi i mieszkańcom go zamieszkującym, OK? > Wszak 13-ty dzisiaj i może Ci jakiś pryszcz na > jen_zy_czku wyskoczyć Ha! Na jen_zy_czku, to jeszcze pół biedy, najwyżej co podniebienie mi by połechtał. Gorzej, jak wyskoczyłby mi na du... [pie], to chyba pisać bym nie mógł No tak, ale żarty, żartami. Dzisiaj ten 13 dzień września zapisuje się dla mnie nieciekawymi zgłoskami, bo przynosi same złe wieści. No, może nie tragiczne, ale, mało sympatyczne. Ach! Życie... życie... by je donder świsnął. Odpowiedz Link
joujou Re: do ludzi z Grudziondza:) 13.10.06, 18:49 Nie wiem czym Ty piszesz,ale ja paluszkami zazwyczaj Odpowiedz Link
no_no Re: do ludzi z Grudziondza:) 13.10.06, 19:08 joujou napisała: > Nie wiem czym Ty piszesz,ale ja paluszkami zazwyczaj Ha! Fajnie, fajnie, paluszkami, tak? A na czym dajmy na to siedzisz jak piszesz? Hę? no_no - nie mów mi tylko, że na głowie, czy na boku dowolnym Odpowiedz Link
no_no Re: do ludzi z Grudziondza:) 13.10.06, 19:12 lablafox napisała: > Na krześle) Brawo dla tej Pani! Odpowiedz Link