natkaa66 24.10.06, 15:00 Witajcie Jestem tu nowa czy mogłabym dołączyć do szanownego grona?Czy mógłby mnie ktoś wprowadzić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: nowa 24.10.06, 15:05 To nie Podstawowa Organizacja Partyjna. Rozgość się. Jeśli 66 to rok Twojego urodzenia to pasujesz tutaj podwójnie. Rozmawiamy tu bowiem głównie o pietruszce. Odpowiedz Link
joujou Re: nowa 24.10.06, 15:23 Witaj Natko Jeśli możesz napisz kilka słów o sobie no i bywaj z nami. Odpowiedz Link
mammaja Re: nowa 24.10.06, 17:26 Milo ze dolaczasz, czuje sie doskonale i napisz skad nadajesz! Odpowiedz Link
oktoberka Re: nowa 24.10.06, 17:29 Cześć Natko, A wiesz w co się pchasz, czy trochę nas już znasz?))) O. Odpowiedz Link
oktoberka Re: nowa 24.10.06, 17:38 Łeeee,ksycą na mnie...((( Jus nie będę cytać słownika bo mnie co rusz nowy rym chwyta... ))) Natko, pisz chwatko! No znowu! Resetuję się ci.... O. Odpowiedz Link
oktoberka Re: nowa 24.10.06, 17:47 No dobla,dobla,jus nie płacę...co ludzie powiedzą!))) Odpełzam ślimaczym dziarskim krokiem, na odchodnym puszczając oczko lewym okiem ))) O. Odpowiedz Link
joujou Re: nowa 24.10.06, 17:49 Natko nie bój nic,tu jest tak samo jak w piaskownicy:tylko czasem ktoś kogoś walnie łopatką przez łeb,nogę podstawi,albo za kołnierz napluje,a poza tym wszyscy się dobrze bawią Odpowiedz Link
no_no Re: nowa 24.10.06, 18:32 natkaa66 napisała: > Witajcie Witaj Natkoo66. > Jestem tu nowa No i co z tego, że 'nowa'? Każdy z nas był kiedyś nowy dajmy na to, dopóty się z lekka nie porysował, zużył, wypalił w forumowych dyskusjach, czy gdzie tam jeszcze. > czy mogłabym dołączyć do szanownego grona? Jak chcesz. Mnie tam nie przeszkadzasz. > Czy mógłby mnie ktoś wprowadzić? Wprowadzić? Ale gdzie? Bo jeśli chodzi o mnie, to ja co najwyżej mogę wprowadzić, ale w błąd, czyly? Tak! Zgadła Pani W krzaki. no_no - jestem Odpowiedz Link
poor_kitty Re: nowa 24.10.06, 18:35 Natka, sie nie boj! Moze nie wywiedziemy Cie na manowce, ani w krzaki) Witaj i bywaj! Odpowiedz Link
natkaa66 Re: nowa 24.10.06, 20:15 Dzięki wszystkim za powitanie(aż ciepło zrobiło mi się na serduchu). Nie wiem w co się pakuję ,ale zaryzykuję!Jeśli połapię się jak to forum działa (choć wiele wątków już przejrzałam )! Odpowiedz Link
natkaa66 Re: nowa 24.10.06, 20:23 Piszę ze wschodniej Polski(niestety),a niestety ,bo nie jest to moje rodzinne miasto.Mieszkam tu już kilka lat i nadal nie mogę polubić tego miasta!! No i jeszcze jedno niestety-w maju skończyłam 40. Bardzo załuje ,że wczesniej nie wdepnęłam tu, bo pisaliście takie ładne życzenia !!!!!!!!! Odpowiedz Link
verbena1 Re: nowa 24.10.06, 20:37 Witaj Natko,nie martw sie,za rok dostaniesz tez piekne zyczenia. Tylko musisz nam wczesniej przypomniec bo niektorzy z nas to juz ho,ho,dawno po czterdziestce i pamiec nie taka) Odpowiedz Link
dado11 Re: nowa 24.10.06, 23:33 Witaj, czyż ty od pietruszki, czy też od Natalii, jeden pies (tu wszyscy nieco niestandardowi, więc do obu opcji (lub ew. jakiejś trzeciej) przywykną), ale dobarwiaj swoją osobowością ( mam nadzieję, że piękną, ten złotych myśli płachetek, doklejaj, dołączaj, ...no, bywaj D. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Witaj Natko 25.10.06, 01:11 Witaj Natko i nie przejmuj sie formalnosciami. Wprowadzen przez "starych" forumowiczow tu nie trzeba - to co bedziesz pisac i jak pisac jest tu jedyna rekomendacja i miara oceny. Zatem rozgosc sie, ciepnij torebke pod stol, nozki na stol, raczki na klawiature i jazda! Watkow jest wiele, mozesz sie pod jakis podlaczyc albo zaczac swoj. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
natkaa66 Re: Witaj Natko 25.10.06, 10:31 Chciałam napisać,że jesteście Wszyscy super i naj..dzieki za miłe powitanie i do napisania...Pozdrawiam tak miło ,jak miło zostałam przyjęta... Odpowiedz Link
oktoberka Re: Witaj Luizo:))) 25.10.06, 11:26 luiza-w-ogrodzie napisała: > Witaj Natko i nie przejmuj sie formalnosciami. Wprowadzen przez "starych" > forumowiczow tu nie trzeba - to co bedziesz pisac i jak pisac jest tu jedyna > rekomendacja i miara oceny. Zatem rozgosc sie, ciepnij torebke pod stol, nozki > na stol, raczki na klawiature i jazda! Watkow jest wiele, mozesz sie pod jakis > podlaczyc albo zaczac swoj. > Pozdrawiam > Luiza-w-Ogrodzie Luizo!Jaką miarą oceny?? Ktoś tu ocenia?? W jakiej skali?? I ile mam punktów??:- )))) W dodatku chyba przesadziłaś z tą pozycją do pisania - próbowałam i jedynym efektem było naciągnięte ścięgno podkolanowe! Chyba tylko takie kobiety- gumy co to ciągle się jogują czy też pilatesują - jak ty - mogą wyczyniać takie akrobacje! Poważnie zastanawiam się czy nie mogę cię zaskarżyć i naciągnąć na jakieś nieliche odszkodowanie - przydałby się zastrzyk gotówki))))))) Obolała O. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Alez, Oktoberko... 25.10.06, 12:26 No dobra, Oktoberko, w takim razie do pisania probuj pol-lotosu (jedna stopa na biurku, druga na przeciwnym udzie). Ocen za dzialalnosc forumowa nie bedzie, to specjalnosc wylacznie konkursow fotograficznych i Skaja :o) Pozdrawiam i lece dalej obsluzyc kilka innych forow zanim rodzina mnie wykopie od komputera (zajmuje to troche czasu, bo sie musze rozplatac z pozycji przybieranej do pisania ) po czym przyjme bardziej relaksujaca pozycje Dobranoc... Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
joujou Re: Luizo 25.10.06, 15:35 a teraz poproszę o Twoje fotki w tych samych pozycjach z dokładnym opisem,co po czym Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Luizo 26.10.06, 19:58 Tu mam Heloizę w pozycji, w której zazwyczaj posługuje się laptopem leżącym na podłodze. img264.imageshack.us/img264/7480/luizikit5.jpg Odpowiedz Link
no_no Re: Luizo 26.10.06, 20:04 zbyfauch napisał: > Tu mam Heloizę w pozycji, w której zazwyczaj posługuje się laptopem leżącym na > podłodze. img264.imageshack.us/img264/7480/luizikit5.jpg NO! NO! Ooooooooooooooooo! ) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Zbychu, przestan, kregoslup boli od patrzenia 27.10.06, 00:35 Zbychu, ales wsadzil fotografie, teraz mnie kregoslup boli od patrzenia. Bylam pare tygodni temu na przedstawieniu Cirque Du Soleil i bylam tam kobieta-guma, kontorcjonistka, obie z corka ogladalysmy jej wyczyny w zszokowanym, obolalym oslupieniu. Wlasnie tak samo sie czuje. Brr. Zdjec z pozach jogi nie mam. Jakos joga i pozowanie do fotografii nie ida u mnie w parze, ale kto wie, moze sie przemoge i strzele fote w pozycji gory na poczatek :o) Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
natkaa66 Re: nowa 30.10.06, 16:23 Jako nowa chciałam napisać,że stanowicie fajną paczkę internetowych znajomych znacie się już trochę(a może i więcej)wzajemnie wspieracie,zartujecie, dzielicie się problemami itp;i to jest sympatyczne!!Ale niestety nowym osobom nie da się wpasować w tak ,,zamknietą grupę" mimo,że chętnie witacie debiutantów.!!!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link
fedorczyk4 Natkaa, 30.10.06, 16:41 Przeciez nigdzie nie jest tak że, od razu się da wpasować. Moim zdaniem jesteś na jak najlepszej drodze) Odpowiedz Link
lablafox Re: Natkaa, 30.10.06, 19:55 Nie łam się , wpasowywanie się polega na wypowiadaniu sie w różnych wątkach . Więc (wiem , wiem,ze od więc zdania sie nie rzpoczyna)nabierz powietrza w płuca - palce na klawiaturze i hooooooooooop. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: nowa 30.10.06, 20:06 natkaa66 napisała: > (...) Ale niestety nowym osobom nie da się wpasować w tak ,,zamknietą grupę" > mimo,że chętnie witacie debiutantów.(...) Albo jesteś ciut niesprawiedliwa albo masz niewielkie doświadczenie w forumowaniu. Odezwij się tylko od czasu do czasu, jak Ci ochota przyjdzie (nic na siłę), i ani się obejrzysz jak zaczniesz się czuć u siebie. Odpowiedz Link
mammaja Re: nowa 30.10.06, 22:08 Napisz cos w dzisiejkach - przeciez kazdy dzien "cos" przynosi, a reszta pojdzie jak z platka. Odpowiedz Link
natkaa66 Re: nowa 31.10.06, 13:03 Dzięki za wsparcie,chyba tego mi trzeba było! Każdy jak widać potrzebuje ciepłych słów. "Dobroć jest darem,który zmienia ludzi" Pozdrówka! Odpowiedz Link