marialudwika 08.12.03, 00:10 Gdzie jestes??? Czy na nas obrazile sie? pozdro ml Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowiec2 Re: G L O D N Y ?????? 08.12.03, 15:07 Głodn-y - pamiętaj o jednym. Jeśli teraz myślisz (mówię, piszę o intensywnej parcy szarych kmórek), to nic nie jedz przez cały czas myślenia. Najlepiej nawet kilka dni. W stanie głodu (w ketozie) mózg lepiej pracuje Odpowiedz Link
jej_maz Re: G L O D N Y ?????? 08.12.03, 18:15 Nie sadze, zeby Glodny sie obrazil; nie ma na kogo czy za co. Moze mu nie odpowiada forma, lub po prostu jest zajety... Tak czy inaczej zawsze bedziemy na niego czekac. Odpowiedz Link
glodn-y Re: G L O D N Y ?????? 08.12.03, 21:49 Jestem ,jestem! Obrażalsji nie jestem. A Mark,jak każdy chłop ma rację Oj,do nowego roku ,b.cieniutko u mnie z czasem. ps W styczniu to się odemnie nie odczepicie ML mniodzik na moje JA,że martwisz się o .. pozdr i ;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;* Odpowiedz Link
alfredka1 Re: G L O D N Y ?????? 09.12.03, 18:58 Hej, dobrze że już jesteś, daleko byłeś? )) Wodnik cieszy się podwójnie bo już się martwił że "mało nas, mało nas..." Pozdrawiamy Odpowiedz Link
glodn-y Re: G L O D N Y ?????? 09.12.03, 20:29 Hej Alfie(nie mylić z tym kosmatym),jeszcze chlebek upieczemy. ; * ;* ; * Odpowiedz Link
marialudwika Re: G L O D N Y ?????? 09.12.03, 21:00 Uspokoilam sie Glodniaczku!!!***** I czekam na styczen! Pozdro ml Odpowiedz Link
jej_maz Re: G L O D N Y ?????? 09.12.03, 21:17 alfredka1 napisała: > "mało nas, mało nas..." Tak dla statystyki to 40, ale mysle, ze niezle zagruzowanych praca i przygotoawniami do Swiat. Pomimo tego i tak oscylujemy w okolicach 100 wpisow dziennie. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: G L O D N Y ?????? 09.12.03, 21:20 40 ? a więc prawie zgodnie z planami, bo ma nas być 40+ Odpowiedz Link
marialudwika Re: G L O D N Y ?????? 09.12.03, 21:26 A ja myslalam,ze "malo nas" dotyczylo Panow?????? ml Odpowiedz Link