nchyb Re: Nowy Poirot "Tajemnica Hunter's Lodge" 13.06.06, 18:48 ma ktoś? Bo u mnie niet!... :-( Odpowiedz Link
pink75 Ja mam :) 13.06.06, 19:42 Nabyłam ostatni w Empiku w Wola Parku i, o dziwo, były tam jeszcze ostatnie "Zerwane Zaręczyny" (w terminie i w "obcym terenie" nie byłam w stanie upolować:D) więc wyszłam z dwoma zdobyczami, LOL. I jeszcze mają 3 Hotele Bertramy (to brzmi zupełnie jak w grze Monopoly, :D) gdyby ktoś szukał. Odpowiedz Link
pink75 Off topic: I jeszcze kupiłam, LOL 13.06.06, 19:52 Aha, i jeszcze kupiłam magnes na lodówkę. Zazwyczaj nie lubię takich pierdół i innych kurzojadków, ale ten musiałam mieć. Za względu na sentencję na nim umieszczoną: "Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy", a co :D! A teraz idę czytać "Godzinę zero" ignorując stan mojej podłogi, LOL! Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Off topic: I jeszcze kupiłam, LOL 14.06.06, 08:29 Pink75 ja też chcę taki magnesik na lodówke, i mam już filmik nawet obejżałam ignorując stan mojej kuchni. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Off topic: I jeszcze kupiłam, LOL 14.06.06, 10:07 Dziękuje ogromniaście, poszukam Odpowiedz Link
nchyb w którym zbiorze opowiadań?... 15.06.06, 14:44 czy ktoś mi może powiedzieć, w którym zbiorku opowiadań to jest? I tak króciutko naświetlić trreściowo, co się dzieje? Bo tego opowiadania nie kojarzę... Odpowiedz Link
ancza7 Re: w którym zbiorze opowiadań?... 16.06.06, 07:20 "Poirot Investigates" z 1924r. HP nie umiera jednak na grypę, a prowadzi zaoczne śledztwo w sprawie zabójstwa pana Harringtona Pace'a w domku myśliwskim Hunter's Lodge w Derbyshire. Oczywiście pomaga mu Hastings! Ja też jeszcze nie mam i dzisiaj udaję się na polowanie! Pozdrawiam Ancza Odpowiedz Link
ancza7 Re: w którym zbiorze opowiadań?... 16.06.06, 17:39 Dostałam, obejrzałam, jestem zachwycona! Nie przejmujcie się początkiem, potem bedzie się zgadzało, a w każdym razie to co się nie zgadza z opowiadaniem jest sensowne! Pozdrawiam Ancza Odpowiedz Link
pink75 Re: w którym zbiorze opowiadań?... 24.06.06, 14:25 ancza7 napisała: > Dostałam, obejrzałam, jestem zachwycona! Zgadzam się w 200% :D. Odpowiedz Link
gocha221 Re: Nowy Poirot "Tajemnica Hunter's Lodge" 16.06.06, 19:30 Nie moge znaleźć!! Cholera! Odpowiedz Link
qbin2001 Re: Nowy Poirot "Tajemnica Hunter's Lodge" 26.06.06, 01:47 Podobało mi się, ale... Amercom robi nas w "balona". odcinek krótkometrażowy (51 min.), a nie 55 min jak podają. Na każdej części pisze z tyłu, że odcinki dłuższe niż 60 min. będą pojedyńczo, a krótsze po 2 na płycie. Spokojnie mogli dorzucić jeszcze jeden odcinek (krótki) - parę opowiadań do 60 min. Jeszcze nie wszystkie krótkie wydali... Zdzierajaz nas :( Odpowiedz Link
ancza7 Re: Nowy Poirot "Tajemnica Hunter's Lodge" 26.06.06, 06:55 Niestety prawda! Za duży popyt :)) i się rozhulali. Odpowiedz Link