jonyszko 28.11.06, 10:20 Ktos ma? Jakie wrazenia? www.gazetawyborcza.pl/1,75475,3752204.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonyszko Re: Wojna i Pokoj 28.11.06, 15:34 Andrzeju, czytaj uwaznie: napisane jest ze na platformie cyfrowej "N"! pzdr Odpowiedz Link
qubraq Re: Wojna i Pokoj 28.11.06, 18:04 jonyszko napisał: > Andrzeju, > czytaj uwaznie: napisane jest ze na platformie cyfrowej "N"! ...i "Vice-Wersal"... skoro pytam, na ktorym kanale Cyfry+ to widocznie spodziewam sie, ze kanał N będzie transmitowany - tak jak prawie 900 innych kanałów na platformie cyfrowej Cyfra+; przeciez nie będe instalowal nowego talerza ani nowego konwertera tylko dla "platformy cyfrowej "N"!" Nie sądzisz? Odpowiedz Link
jonyszko Re: Wojna i Pokoj 29.11.06, 05:55 No nie. "N" to nie kanal, lecz niezalezna i konkurencyjna do Cyfry+ czy chocby "Cyfrowego Polsatu" platforma satelitarna. Ale niewazne, nie tego tyczy sie dyskusja. Jestem po prostu ciekaw, czy ktos z forumowiczow posiada ow kanal i jakie wrazenia? niemniej pozdrawiam Odpowiedz Link
qubraq Re: Wojna i Pokoj 29.11.06, 09:40 jonyszko napisał: > No nie. "N" to nie kanal, lecz niezalezna i konkurencyjna do Cyfry+ czy > chocby "Cyfrowego Polsatu" platforma satelitarna. Dzieki - nie wiedziałem ... wybacz proszę; > niemniej pozdrawiam ja też wzajemnie Odpowiedz Link