ruska-swolocz 30.12.11, 13:53 Może ktoś coś wie? Nazywany był tu z rosyjska, a właściwie z francuska Denisem. Szerzej znany jako kacap z moskwy. Wziął i znikł. Z blogiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qubraq Re: Sprawa Pana Dionizego 30.12.11, 15:48 Nic nie wiem, moze Sedona będzie cos wiedzieć ... Odpowiedz Link
qubraq Re: Sprawa Pana Dionizego 04.01.12, 15:26 Napisalem do niego ale sie nie odzywa a jego # telefonu nie mam... Odpowiedz Link
qubraq Re: Sprawa Pana Dionizego 05.01.12, 10:27 Dostałem wczoraj poufną wiadomość, ze cała sprawa "kacapa z moskwy" jest jednym wielkim zmyśleniem a rzeczony osobnik podszyl sie pod czyjes imie i nazwisko, ktore zostało komus po prostu ukradzione - calośc jest kompletną konfabulacją i ze prawdopodobnie doszlo do jakiegos sprzeniewierzenia czy wręcz oszustwa i czlowiek zostal "zdjęty"... Odpowiedz Link
ruska-swolocz Re: Sprawa Pana Dionizego 05.01.12, 20:18 Jestem w szoku. Przecież on się udzielał na tym forum ładnych kilka lat. Odpowiedz Link
qubraq Re: Sprawa Pana Dionizego 06.01.12, 11:29 Ale to prawdopodobnie kompletna mistyfikacja... tylko czemu miała służyć...? Odpowiedz Link
mis_w_sieci.by Re: Sprawa Pana Dionizego 06.01.12, 19:49 А в чём дело? - собственно говоря. Odpowiedz Link
jonyszko Re: Sprawa Pana Dionizego 07.01.12, 10:56 W tym kontekście, wymowne są poniższe słowa: kacap.blox.pl/html I tylko ta jedna (główna) bloga jest dostępna. Mimo to, wyszukiwarki pokazują też inne wpisy. Ale dostęp do nich jest poblokowany Odpowiedz Link
qubraq Re: Sprawa Pana Dionizego 08.01.12, 10:56 mis_w_sieci.by napisał: > А в чём дело? - собственно го074;оря. a w niczym... po prostu przykro... cóż, selawi Odpowiedz Link
demka Re: Sprawa Pana Dionizego 13.01.12, 17:44 Alełocotochodzi? Kto się pod kogo podszył? Odpowiedz Link
qubraq Re: Sprawa Pana Dionizego 14.01.12, 10:33 Demko, małpa stoi pod drzwiami...wyjrzyj Odpowiedz Link
demka Re: Sprawa Pana Dionizego 14.01.12, 15:24 Dzięki. Ale z drugiej strony tak sobie myślę, że może nie ma do tego jakiejś spiskowej teorii dziejów? Może człowiek po prostu przestał pisać bloga i już? Odpowiedz Link
jonyszko Re: Sprawa Pana Dionizego 15.01.12, 00:07 blogcenzurowanyantona.blox.pl/2011/12/Denis-i-ciapaki-czyli-Kacap-z-Moskwy.html Odpowiedz Link
demka Re: Sprawa Pana Dionizego 15.01.12, 15:57 A jednak..jest coś na rzeczy.. Rzeczywiście dziwna sprawa. Odpowiedz Link
tosia.ru Re: Sprawa Pana Dionizego 16.01.12, 18:31 Qbraqu a mozesz i mnie wyslac szczegoly? T. Odpowiedz Link
qubraq Re: Sprawa Pana Dionizego 17.01.12, 09:16 tosia.ru napisała: > Qbraqu a mozesz i mnie wyslac szczegoly? > T. wybacz ale nie mogę, zostałem zobowiązany do poufności; Odpowiedz Link
tosia.ru Re: Sprawa Pana Dionizego 18.01.12, 08:07 nie to nie chcialam porownac z moimi wlasnym spostrzezeniami sprzed lat, (spostrzezeniami nawet sie podzielilam z jedna z zainteresowanych osob, ale przeszlo to bez echa) niemniej jednak Denis zawsze pojawial sie w scisle okreslonej sytuacji, zawsze Odpowiedz Link
qubraq Re: Sprawa Pana Dionizego 18.01.12, 10:06 Tosiu, przepraszam, juz nie chce wracać do tego tematu... Odpowiedz Link
demka Re: Sprawa Pana Dionizego 18.01.12, 17:05 Trochę to śmieszne i przesadzone nieco z tą poufnością) Przecież to nie jest sprawa wagi państwowej tylko zwykły smrodek. Odpowiedz Link
qubraq Re: Sprawa Pana Dionizego 19.01.12, 10:34 No, może tak ale dałem slowo więc sama rozumiesz... Odpowiedz Link
ruska-swolocz Re: Sprawa Pana Dionizego 19.01.12, 16:45 O kurcze, Demka spytała"chyba nie jest wagi państwowej", a Qubrak odpowiedział "no może". A jednak. Ja dawno podejrzewałem odpowiednie służby. A czy może ta osoba/osoby występowała na forum także pod innymi nikami. To chyba może Qubraku "zdradzić", jeżeli wiesz. Odpowiedz Link
qubraq Re: Sprawa Pana Dionizego 20.01.12, 10:28 ruska-swolocz napisał: > A czy może ta osoba/osoby występowała na forum także pod innymi nikami. To chyba może > Qubraku "zdradzić", jeżeli wiesz. tego nie wiem zreszta nie pytałem o to; wiem tylko ze korespondował z kilkoma osobami z naszego forum m.in. ze mną ale po jesieni 2008go roku nasza korespondencja sie urwała; Odpowiedz Link