qubraq 11.03.12, 16:31 Nie moge na Youtube znaleźć popularnej rosyjskiej piesni zaczynającej sie od słów: "За лесом за реeчкой солнышко саaдится... " czy moge prosic o pomoc... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniasza Re: Piosenka... 11.03.12, 19:04 Qubraqu, tukej www.youtube.com/watch?v=AMiqAG3ClZo w wykonaniu Sawiczewoj, oryginalnie pamięta się Zykina to śpiewała. Odpowiedz Link
qubraq Re: Piosenka... 12.03.12, 11:29 Znalazlem Zykinę: www.youtube.com/watch?v=SEYgr6GLBh8 Odpowiedz Link
maniasza Re: Piosenka... 16.03.12, 21:55 Nie przesadzaj Qubraqu, bo zaraz się zaczerwienię. Pisz lepiej coś ciekawego. Ty nie myśl, że jak ktoś Ci nie odpowiada, to nie daje mu to do myślenia, kiedy piszesz. Co też z Natalią się dzieje? Taki fajny duet tworzyliście. Jak zdrowie Qubraqu? Ja, fakt, może trochę rzadziej zaglądam na fora, ale jednak coś tam podczytuję od czasu do czsu jak mam chwilę. No i sentyment trzyma. ps. kupiłam sobie jakiś czas temu taki ciuszek do chodzenia po domu w zimie. Kubraczek ) Odpowiedz Link
qubraq Re: Piosenka... 17.03.12, 10:06 A mnie sie strasznie podobają taki fajne ciepłe kubraczki w ktore ostatniej mroźnej zimy ub ierano tu na osiedlu jamniczki - i byla taka jedna mala suczka szorstkowłosa ktora jak mnie zobaczyla to sie rwała do mnie do przytulania... Pewnie masz na mysli Natalię, autentyczna księzniczkę tatarską... bo Demka to tez Natalia i obydwie sa bardzo miłe... Księżniczka obiecuje ze ktoregos dnia wpadnie do mnie i przywiezie mi kolejną porcję filmow rosyjskich na płytach DVD, ktore dla mnie przegrala ze swojej ogromnej płytoteki; a co do Demki to robi sie coraz cieplej i ktoregos dnia wiosennego bede mogł zorganizowac kolejne spotkanie Sedony Hajoty i Demki w moim pustym lecz strasznie "zaszpargalonym" domu pod Wilanowem... Odpowiedz Link
maniasza Re: Piosenka... 17.03.12, 12:09 Uśmiałam się z "księżniczki tatarskiej". Fajne określenie. Znam jedną dziewczynę co dla mnie jest księżniczką kurlandzką, ale to inna historia To pozdrów dziewczyny, jak już będziecie w tym domu Twoim "zaszpargalonym", taki to musi miec duszę! Miłego weekendu! Wiosna idzie, wiosna! Odpowiedz Link
qubraq Re: Piosenka... 17.03.12, 14:37 maniasza napisała: > Uśmiałam się z "księżniczki tatarskiej". Fajne określenie. ale to prawda! > To pozdrów dziewczyny, jak już będziecie w tym domu Twoim "zaszpargalonym", tak > i to musi miec duszę! Możesz zawsze dołączyć jesli mieszkasz gdzieś blisko W-wy... > Miłego weekendu! Wiosna idzie, wiosna! > wzajemnie! Odpowiedz Link
ruska-swolocz Re: Piosenka... 17.03.12, 18:40 Tak, 20 stopni w cieniu, prawie lato. Aż trudno uwierzyć, że w Wierchojańsku takie mrozy. Ale tam też ma pociepleć. www.gismeteo.ru/city/daily/4012/ Odpowiedz Link
qubraq Re: Piosenka... 18.03.12, 09:38 Dasza Smietanina we wczorajszej prognozie pogody na Wiestiach w RTR Płanieta nie pokazywała zbyt niskich temperatur w Jakucji... Odpowiedz Link