Dodaj do ulubionych

Piosenka...

11.03.12, 16:31
Nie moge na Youtube znaleźć popularnej rosyjskiej piesni zaczynającej sie od słów: "За лесом за реeчкой солнышко саaдится... " czy moge prosic o pomoc... wink
Obserwuj wątek
    • maniasza Re: Piosenka... 11.03.12, 19:04
      Qubraqu, tukej smile

www.youtube.com/watch?v=AMiqAG3ClZo

w wykonaniu Sawiczewoj, oryginalnie pamięta się Zykina to śpiewała.
      • qubraq Re: Piosenka... 12.03.12, 11:15
        Bardzo bardzo dziękuje! zaraz włączę i zapiszę smile
      • qubraq Re: Piosenka... 12.03.12, 11:29
        Znalazlem Zykinę: www.youtube.com/watch?v=SEYgr6GLBh8
        • maniasza Re: Piosenka... 12.03.12, 17:52
          Nie za ma co smile
          • qubraq Re: Piosenka... 13.03.12, 09:57
            Za to i za to że jesteś... smile
            • maniasza Re: Piosenka... 16.03.12, 21:55
              Nie przesadzaj Qubraqu, bo zaraz się zaczerwienię.
              Pisz lepiej coś ciekawego. Ty nie myśl, że jak ktoś Ci nie odpowiada, to nie daje mu to do myślenia, kiedy piszesz.
              Co też z Natalią się dzieje? Taki fajny duet tworzyliście.
              Jak zdrowie Qubraqu?
              Ja, fakt, może trochę rzadziej zaglądam na fora, ale jednak coś tam podczytuję od czasu do czsu jak mam chwilę. No i sentyment trzyma.

ps. kupiłam sobie jakiś czas temu taki ciuszek do chodzenia po domu w zimie. Kubraczek smile)
              • qubraq Re: Piosenka... 17.03.12, 10:06
                A mnie sie strasznie podobają taki fajne ciepłe kubraczki w ktore ostatniej mroźnej zimy ub ierano tu na osiedlu jamniczki - i byla taka jedna mala suczka szorstkowłosa ktora jak mnie zobaczyla to sie rwała do mnie do przytulania... smile
                Pewnie masz na mysli Natalię, autentyczna księzniczkę tatarską... bo Demka to tez Natalia i obydwie sa bardzo miłe... smile Księżniczka obiecuje ze ktoregos dnia wpadnie do mnie i przywiezie mi kolejną porcję filmow rosyjskich na płytach DVD, ktore dla mnie przegrala ze swojej ogromnej płytoteki; a co do Demki to robi sie coraz cieplej i ktoregos dnia wiosennego
                bede mogł zorganizowac kolejne spotkanie Sedony Hajoty i Demki w moim pustym lecz strasznie "zaszpargalonym" domu pod Wilanowem... smile
                • maniasza Re: Piosenka... 17.03.12, 12:09
                  Uśmiałam się z "księżniczki tatarskiej". Fajne określenie.
                  Znam jedną dziewczynę co dla mnie jest księżniczką kurlandzką, ale to inna historia smile
                  To pozdrów dziewczyny, jak już będziecie w tym domu Twoim "zaszpargalonym", taki to musi miec duszę! smile

Miłego weekendu! Wiosna idzie, wiosna!
                  smile
                  • qubraq Re: Piosenka... 17.03.12, 14:37
                    maniasza napisała:

> Uśmiałam się z "księżniczki tatarskiej". Fajne określenie.

ale to prawda!

> To pozdrów dziewczyny, jak już będziecie w tym domu Twoim "zaszpargalonym", tak
                    > i to musi miec duszę! smile

Możesz zawsze dołączyć jesli mieszkasz gdzieś blisko W-wy...

> Miłego weekendu! Wiosna idzie, wiosna!
                    > smile

wzajemnie! smile
                    • ruska-swolocz Re: Piosenka... 17.03.12, 18:40
                      Tak, 20 stopni w cieniu, prawie lato.
                      Aż trudno uwierzyć, że w Wierchojańsku takie mrozy. Ale tam też ma pociepleć.
                      www.gismeteo.ru/city/daily/4012/
                    • qubraq Re: Piosenka... 18.03.12, 09:38
                      Dasza Smietanina we wczorajszej prognozie pogody na Wiestiach w RTR Płanieta nie pokazywała zbyt niskich temperatur w Jakucji... smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka