Dodaj do ulubionych

poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej...

05.03.10, 11:41
Witam :) jestem 26 letnią warszawianką (Targówek), mężatka bez
dzieci... i wiecie co poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej, z
którą można konie kraść" mam znajomych w stolicy jednak warszawiacy
to zabiegani ludzie, ciągły maraton w dzisiejszych czasach kiedy
wszystkim brakuje wolnej chwili, mąż dużo pracuje a ty siedzisz sama
w domu - znacie to dziewczyny???
jak dobrze byłoby usiąść z kumpelą przy lampce wina, obejrzeć fajny
film, poplotkować, iść na wspólne zakupy a jak trzeba razem
popłakać
jeżeli tęsknisz za czymś takim - pisz na justaczek26@gazeta.pl
będzi mi bardzo przyjemnie jak się do mnie odezwiesz :)
Obserwuj wątek
    • cynamonowapuma Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 30.03.10, 23:30
      hmm, smutne ze nikt nie odpowiedzial :(
      mysle ze obecnie malo mamy czasu na pielegnowanie wszelkich znajomosci, dopiero
      w takich "smutkowych chwilkach" uświadamiamy to sobie.
      Kurcze, ja cudowna przyjaciółkę (druga ja, tylko kolor wlosow inny ;)hihi) mam
      ale chetnie przygarnelabym jeszcze jedną ;)
      Niestety jestem z gdanska, a to troszke daleko na spotkania przy kawie czy
      drinku :D
      Ale z calych sil zycze powodzenia!!!

buziaki ;)
    • dupy_nie_urywa Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 01.04.10, 11:48
      kup sobie psa, a najlepiej suczke bo będzie mogła mieć małe pieski,
      no co małe pieski są słodkie.
      • justaczek26 Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 07.04.10, 14:59
        ...tak się składa, że mam psa i ten cynizm i złośliwości nie są
        wcale potrzebne...

• rotkaeppchen1 Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 04.04.10, 01:27
      Prawdziwe przyjaznie rodza sie nie na drodze internetowych
      poszukiwan. Nie masz znajomych w Warszawie? Moze masz jakies
      kolezanki z dziecinstwa, moze czas odnowic kontakty w rodzinnej
      miejscowosci? Ja mam jedna jedyna "prawdziwa przyjaciolke", znamy
      sie od czasow podstawowki, czyli ponad 20 lat, przyjaznimy "na
      powaznie" od ponad dziesieciu. Takiego zwiazku nie da sie stworzyc
      na zamowienie, z castingu. Albo sie kogos takiego spotka albo nie,
      na sile sie nie da zaprzyjaznic. "Tak prawdziwie".
      • deszczowa.parasolka Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 06.04.10, 14:16
        Też uważam, że nie ma co szukać. Jeśli ma się znaleźć to sama przyjdzie, też
        bardzo cierpię z powodu braku takowej. Bardzo bym chciała mieć przyjaciółkę i
        czekam aż stanie na mojej drodze:) Chyba trudniej znaleźć dobra przyjaciółkę niż
        faceta...
        • rogattadusza Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 06.04.10, 20:15
          To fakt, w końcu "ten facet" musi być FACETEM+przyjacielem w jednym ;) hihi.

Co do stwierdzenia ze prawdziwe, mocne przyjaznie oparte sa na solidnych
          fundamentach to rowniez sie z tym zgadzam.
          Ja jednak widzę sens nawiązywania nowych znajomości przez internet. Moga okazać
          się bardzo ciekawe, a prawdziwa przyjaźń zbuduje sie z czasem.
          Mnóstwo przecież jest osób które przeprowadziły sie do nowych miejsc i skad maja
          sobie wziac te chociazby kolezanki?
          W to ze pojawia sie one nagle na naszej drodze jakoś nie wierze ;P.
          Z reszta, szczęściu trzeba czasami troszkę dopomóc.

Zycze szczescia ;)
          pozdrawiam serdecznie
          • liza9 Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 07.04.10, 10:14
            Różnie to w życiu bywa. Ja też myślę, że tej przyjaźni trzeba troszkę pomóc. Bo
            jak się nikogo nie zna to trzeba próbować różnych sposobów, a kiedyś może się
            uda:) Ja również chętnie poznałabym koleżankę (tak na początek). Fajnie gdyby
            miała dziecko, ponieważ ja mam córcie, a ona też chętnie pobawiłaby się z
            dziećmi:) Pozdrawiam!
            • justaczek26 Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 07.04.10, 15:05
              oczywiście każdy ma na ten temat swoje zdanie... żyjemy w czasach,
              gdzie media i Internet stanowia okno na świat zewnętrzny, dlaczego
              nie miałabym przez nie spojrzeć...
              dziękuję za słowa otuchy :)
              • mala220 Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 08.04.10, 12:06
                trudno o pryjazn w dzisiejszych czasach- takie jest moje zdanie. mialam kiedys
                przyjaciolke, ale zazdrosc, manipulacja spowodowaly, ze sie od siebie
                odsunelysmy. chciala bym byla tylko dla niej i tylko w jej problemach jej
                pomagala- miala trudne dziecinstwo i teraz zycie. na szczescie przejrzalam na
                oczy i zobaczylam jak mnie wykorzystuje.
                teraz sie "kumplujemy", znamy sie szmat czasu, teraz obie mamy dzieci i nasze
                relacje oparte sa na spotkaniach od czasu do czasu. ale szczerze powiem ze
                brakuje mi takiej bratniej duszy, ktorej moge sie wyplakac gdy trzeba, taka role
                spelnia na razie moj maz, ale wiadomo- maz to maz, a przyjaciolka to przyjaciolka.

mysle ze na przyjazn trzeba czasu... i ona przychodzi z czasem. zycze
                powodzenia, i sobie, i Wam :)
                • dolores691 Łódź 12.04.10, 16:48
                  Ja również nie mam takiej kumpeli. A chętnie bym pogadała,
                  pospacerowała z jakąś inną mamą :)
    • karolajna-wwa Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 15.04.10, 10:13
      Witaj, chyba spełniam wszystkie wymagania :)
      Jeśli to jeszcze aktualne odezwę się na e-mail.
      Pozdrawiam.
    • suazi1 Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 12.05.10, 14:40
      Przyjaźń między kobietami nie istnieje. I lepiej nie szukaj
      przyjaciółki, z którą można konie kraść, bo ukradnie Ci twojego
      ukochanego ogiera;). Wiem, bo przerabiałam temat na właśnej skórze.
      • justaczek26 Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 26.05.10, 13:43
        w takim razie, ta kobieta nie była Twoją przyjaciółką a facet też
        niewiele wart - widocznie Cię nie kochał :(
        mimo wszystko mam nadal nadzieję ;)
        • isobelsantapip Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 27.05.10, 16:13
          a nie-mężatka wchodzi w gre?;))justaczek, rozumiem Cie doskonale. Z kolei ja niby mam takie 2 kobity, z którymi mogę pogadać o wszystkim, ALE...każda z nich ma już swoje życie - jedna ulozone, druga jest na dobrej drodze. A wiadomo,że z facetami każda "przyjaciółka" przegra. Tylko w Lejdis i KSD to sie chyba sprawdza;Djak-by-co : jestem ZA;)
          • frigoris Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 31.05.10, 12:06
            a od kiedy facet, to przeszkoda w przyjaźni?
            chyba że mówimy o związkach, gdzie jedno nie może żyć bez drugiego i nie mają
            własnego życia, ale to trochę niezdrowe ;)

generalnie też jestem z warszawy, 27 lat, odezwij się jeżeli masz ochotę :)
            frigoris@gazeta.pl
          • acikk Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 30.07.10, 10:58
            Jakby co...ja też jestem jak najbardziej ZA...:) kto wie... takie
            znajomości czasem się udają....:) w końcu tak znalazłam swojego męża
            (w prawdzie całkiem przypadkiem - ale jednak;))
            • edaa123 Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 14.04.11, 14:06
              Na tym portalu są różne anonse np Pani szuka Przyjaciółki www.dlasingli.com.pl
    • samotna241 Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 18.07.12, 21:52
      Tak sobie czytam i myślę że ja także jestem bardzo samotna. Mam dwie córeczki- 4 letnią i 2miesięczną a mąż pracuje za granicą. Całymi dniami zajmuje sie domem i dziecmi. Nie mam żadnej przyjaciółki ani bliższej znajomej bo mieszkamy w nowym miejscu a wiem jak bardzo taka osoba jest potrzebna dlatego w 100proc. Cie rozumiem!!!
      • liza9 Re: poszukuję przyjaciółki "takiej prawdziwej... 18.02.13, 11:44
        Witajcie, jeśli są tu nadal dziewczyny poszukujące znajomej do pogadania, spacerków czy wspólnych wyjazdów to piszcie. Jestem mężatką i mam 7 letnią córeczkę. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka