asiarol 17.10.04, 21:56 tak, tak właśnie dzis mijają kolejne moje urodziny! jakoś niezbyt lubię ten dzień pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazi27 Re: dziś są moje urodziny 17.10.04, 21:59 No coś Ty, to piekny dzien :-) Zycze ci szczescia i usmiechu na kazdy dzień :-) Odpowiedz Link
anula36 Re: dziś są moje urodziny 17.10.04, 22:10 dopiero teraz sie chwalisz:) Wszystkiego dobrego;) Odpowiedz Link
basienka26 Re: dziś są moje urodziny 18.10.04, 12:01 Moje też wczoraj były!! Pozdrawiam serdecznie ;) PS Było aż tak źle? Moje były super - kwiaty, spacerek, obiadek na mieście. Niby nic takiego ale z NIM świat jest 2x piękniejszy. PS2 Pozdrawiam wszystkie forumowiczki, dołączyłam do was niedawno (od 2 miesięcy noszę obrączkę) i zamierzam gościć częsciej. Odpowiedz Link
asiarol Re: dziś są moje urodziny 18.10.04, 14:08 basienka26 napisała: > Moje też wczoraj były!! Pozdrawiam serdecznie ;) > > PS Było aż tak źle? Moje były super - kwiaty, spacerek, obiadek na mieście. Nie chodzi o to ,że było źle, po prostu z zasady nie przepadam za dniem swoich urodzin, pewnie to z powodu nieświadomego umniejszania wartości w dzieciństwie (to tak jakbym czuła się winna ,ze to mój dzień) Ale tak poza tym czuję się spełnioną,szczęśliwą 31latką. Dziękuję wszystkim życzliwym za miłe słowa i życzenia Pozdrawiam cieplutko znad deszczowego Wybrzeża Odpowiedz Link