sylwia168 21.01.05, 15:15 Dziewczymy mam nietypowe pytanie ale kobiece:czy przeżywacie orgazm za każdym razem gdy się kochacie i czy to mocno odczuwacie bo ja nie za bardzo a chciałabym to przeżyć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxygen100 Re: orgazm! 21.01.05, 15:20 Nie nie to typowe pytanie:)) za kazdym razem to chyba nie bo czasem pozwalam sie po prostu zerznac gdy np. nie mam ochoty albo jestem po imprezie i pzredwakowalam srodki rozluzniajace hehe. Na ogol mocno ale pewnei dlatego ze glownie lechtaczkowe pochwowe o ile w moim przypadku moge poweidzec ze trafiaja sie jak slepej kurze ziarno rozlaza sie nie pozostawiajac za soba fali unisien jak tsunami. Sprobuj uzyc wlasnej raczki. Nie faceta a wlasnej. Pomoze:)) To niejest ani zboczenie ani wstyd ani grzech. pozdrawiam. Odpowiedz Link
paris81 Re: orgazm! 21.01.05, 22:16 jest to pytanie jak kazde inne:)))) u mnie na poczatku naszej "intymnej znajomosci" (ale to ladnie nazwalam:)) z orgazmami bylo kiepsko- raz na jakis czas i tyle. jednak z biegiem czasu bylo ich coraz wiecej i wiecej... teraz jest swietnie!!!! jedyne co moge ci doradzic to nie mysl o tym!!! skoncentruj sie na wspanialych przezyciach, a orgazm przyjdzie szybciej niz myslisz:) pozdrawiam, pa **************** Pierwsze westchnienie miłości, to ostatnie westchnienie rozumu. Odpowiedz Link
sylwia168 Re: orgazm! 22.01.05, 10:30 Dziewczyny dzięki za podpowiedzi , kliknijcie czy bardzo odczuwacie to uczucie! Z góry dzięki! Odpowiedz Link
paris81 Re: orgazm! 22.01.05, 12:11 tego sie nie da porownac z niczym innym:) jestem pewna ze rozpoznasz orgazm bez problemow... poczujesz jakby twoje cialo przeszywaly dreszcze... hmmmmmmm... wspaniala rzecz pozdrawiam, papa Odpowiedz Link
krka1 Re: orgazm! 22.01.05, 21:08 Skoro nie za bardzo odczuwasz to znaczy, że go jeszcze nie przeżyłaś.:( Odpowiedz Link
rachela180 Re: orgazm! 24.01.05, 21:37 Jak ktoś tu napisał - powoli, z biegiem czasu będzie coraz przyjemniej :) A jakie to uczucie? Oj... fantastyczne... prąd kopie wzdłuż kręgosłupa, masz ochotę wywalic sufit, trzęsie Tobą jak w ataku epilepsji... no cos genialnego !!!!! Odpowiedz Link
sylwia168 Re.do Racheli!!! 25.01.05, 09:17 Cześć!Rachelo bardzo ci dziękuję za odpowiedz i opisanie jak to naprawdę powinno być,dzięki Twojej odpowiedzi nie mam już wątpliwości,że ja to uczucie przeżywam!Pozdrawiam-sylwia168. Odpowiedz Link
saltimbocca Re: Re.do Racheli!!! 25.01.05, 09:22 Zaraz,zaraz, bo czegoś tu nie rozumiem. Miewasz podczas łóżkowych ekscesów ataki epilepsji, czujesz, że prąd kopie Cię w kręgosłup, masz ochotę rozwalić sufit, ewentualnie ściany,itp. i zastanawiasz się, czy to jest orgazm? A co to może być? Reakcja na zmianę ciśnienia?... Odpowiedz Link
rachela180 Re: Re.do Racheli!!! 25.01.05, 12:40 Ja się czasem zastanawiam czy nie umieram :))))))))))))) Odpowiedz Link
rachela180 Re: orgazm! 25.01.05, 12:39 Bo mi najłatwiej osiągnąć pełnię na jeżdzca :))))))))))) Odpowiedz Link
dasia19 Re: orgazm! 26.01.05, 13:26 Czesc Wam dziewczyny Kiedy zaczelam wspolzycie tez nie wiedzialam co to jest orgazm podczas doslownego kochania sie,znalam go tylko z "minetki" :) no ale na poczatek dobre i to.Na orgazm podczas seksu musialam troche popracowac moj chlopak,obecnie maz duzo mi w tym pomogl.Byl cierpliwy... No i w koncu po kilku minutach skupienia przeplynal przez moje cialo deszcz goracych dreszczy itd...Z obawy ze nastepnym razem znowu nie bedzie orgazmu skonczylam na 12 orgazmach po czym przytulilam sie do Adasia i smacznie zasnelam.. PS "Mi tez najlepiej na jezdzca" Pozdrawiam Odpowiedz Link
sylwia168 Re: orgazm! 27.01.05, 21:23 HEJ! Wszystkim dziewczynom,które odpowiedziały na moje pytanie z góry dzięki.Pozdrawiam! Odpowiedz Link
saltimbocca Re: orgazm! 28.01.05, 09:15 chyba "z dołu", bo jakbyś chciała podziękować z góry, to musiałabyś to zrobić zanim Ci odpowiedziały. Po odpowiedziach, to jest już "z dołu". Poza tym dlaczego dziękujesz tylko koleżankom? A odpowiedzi kolegów się nie liczą? Pozdrawiam Odpowiedz Link
sylwia168 Re: orgazm! 28.01.05, 09:52 Hej!Saltimbocca dzięki za poprawę w wypowiedzi.Spoko ,facetom jeszcze większe dzięki!Pozdrawiam. Odpowiedz Link