baranka81 06.07.05, 19:27 Tyle się mówi o niżu demograficznym, a wokół mnie widzę same brzuchatki :) A Wy ile planujecie dzieci? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 06.07.05, 21:19 Planuje 2 - 3. Mam nadzieje ze choc 1 bede miała..... Odpowiedz Link
moboj Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 06.07.05, 21:45 jesli w ogóle mi się kiedyś zachce urodzić to góra jedno. Odpowiedz Link
kobieta23 Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 06.07.05, 21:53 2-3, jak na razie na pierwsze czekamy sporo, a tu nici Odpowiedz Link
amwaw Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 06.07.05, 21:58 Więcej niż 1. Ej- Ty też to widzisz?Naprawde?A w ciąży nie jesteś???A już myślałam, że mi się przez ciąże na oczy rzuciło i mi się mieni...Więc jednak tak jest... Pozdrawiam Odpowiedz Link
baranka81 Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 06.07.05, 23:54 Nie jestem w ciąży, na razie nie planuję, nawet na razie specjalnie o tym nie myślę, ale zdecydowanie wszędzie widzę pełno brzuchatek. Więc zaczęłam się zastanawiać jak to jest z tym niżem :) pozdrawiam i życzę spokojnej ciąży! Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 06.07.05, 22:33 Jedno mam, pewnie będzie drugie jak zamienimy lokum na większe. Odpowiedz Link
simonkapl Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 07.07.05, 07:32 2 lub3.Na razie chcielibysmy miec choc jedno. Odpowiedz Link
dr_tusia Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 07.07.05, 07:35 Dwoje- zawsze tak nam sie marzylo... Moje kolezanki tez mamuskuja na potege, hehe. Brzuchatki gora :) Odpowiedz Link
hanna100 Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 07.07.05, 08:48 jedno będziemy mieli już za 2 miesiące, drugie też planujemy. Trzecie może za kilka lat ...... Dwójkę chciałabym mieć z pewnością. Odpowiedz Link
miladzia Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 07.07.05, 10:11 ...dwójkę...pierwsze mam nadzieję, że już w przyszłym roku Odpowiedz Link
agatamama Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 07.07.05, 10:57 tyle ile mam czyli dwoje..moze jeszcze trzecie będzie ale to za kilka lat ..i zawsze marzyłam o chłopcu i dziewczynce...i się spełniło:))) Odpowiedz Link
amelia791 Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 07.07.05, 11:16 Na razie jedno. Kiedyś mówiłam że dwoje - jak nie miałam jeszcze dzieci, ale teraz maluch tak mi daje w kość że odkąd go urodziłam to na razie jestem zdania że 1 w zupełności wystarcza :-) Odpowiedz Link
zuzaba Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 17.07.05, 15:16 Podpisuję się obiema rękoma pod tym:) Odpowiedz Link
oxygen100 Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 07.07.05, 14:23 najchetniej blizniaki jesli juz, chociaz matka ze mnie bylaby taka jak z koziej dupy traba. - Odpowiedz Link
zuzaba Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 17.07.05, 15:14 Oxygen, a Ty się dobrze zastanowiłaś nad tym? Jedno śpi,a drugie wrzeszcy, a potem zmiana. Tak to sobie wyobrażam;) Odpowiedz Link
jusienka Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 08.07.05, 00:24 Mam juz jedna coreczke, kochana Maje (uff, wreszcie spi), ktora niedlugo bedzie miala swoje pierwsze urodziny. Czekam az zwolni wozek i do dziela. Nie mozemy sie doczekac drugiego lobuza. Pewnie na dwojce nie skonczymy :O) Pozdrowienia! Odpowiedz Link
vanessa75 Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 08.07.05, 01:13 Może 1 a może 2 -narazie mam nadzieję że w przyszłym roku będzie pierwsze.Chcielibyśmy mieć 2 dzieci, zobaczymy jak to będzie bo ja jestem jedynaczką i zdanie mi się zmienia. Ja jak nie myślałam o dzieciach i nie planowałam ciąży to nie zauważałam brzuchatek - bo to mnie się nie tyczyło , ale teraz jak planuję to na każdym kroku widzę je wszędzie , a szczególnie w pracy - bo pracuję w pasażu handlowym , gdzie dużo brzuchatek przechodzi koło mojego sklepu do supermarketu .... Odpowiedz Link
martabg Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 08.07.05, 23:04 3, o ile zdrowie i finanse pozwolą:) Odpowiedz Link
niedzwiadka Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 10.07.05, 23:15 Jesli tylko bedziemy mogli, to trojeczke... Moze czworeczke... A moze piateczke...:) Odpowiedz Link
asialub1 Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 11.07.05, 20:32 Mamy juz jedno i na tym pozostaniemy. Niestety finansowo nawet z jednym nie dajemy sobie rady a nie zapowiada sie nic na lepiej. Odpowiedz Link
isault Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 11.07.05, 21:21 Hej niedzwiadka to tak samo jak my!! :-) Planujemy 4 (pierwsze w drodze) choc mój m. chce piątke i więcej. Ale powiedziałam mu że po czwartym to nastepne prosze bardzo pod warunkiem że sam je urodzi :-) tak naprawde zobaczymy czy moje zdrowie pozwoli (mam niestety duzą szansę miec poważne problemy z piersiami po porodzie i nie wyobrazam sobie walki z zapaleniem 4 razy :-() Odpowiedz Link
karioka23 Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 17.07.05, 16:54 ojjj jedno wystarczy. Na tym poprzestaniemy, chociaż mąż nalega na jeszcze jedno. Najlepiej dziewczynkę. Ale ja już dziękuję:D Odpowiedz Link
aa47 Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 17.07.05, 20:04 mamy jedno.. myślimy o 5.. dziciaków tylko że, narazie musimy mieć na tyle stabilną sytuacje finansow żeby sobie na dzieci pozwolić.. może kiedyś rodzinny dom dzieka.. jesteśmy młodzi i mamy czas... Odpowiedz Link
ewmeta Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 17.07.05, 21:22 Mam jedno i więcej teraz nie planuję . W chwili obecnej, ale nie daję 100% warancji, że zdania nie zmienie ;-))) Odpowiedz Link
pinia_pinia bliźniaki 18.07.05, 10:54 Na początek bliźniaki- najlepiej parkę :). A potem z zalezności od finansów. A co do tych brzuchatek to szykuje się chyba wyż demograficzny. I to nie żarty bo to widac na ulicach. Spytałam moją mamę czy w latach 80 tych jak był wyż to też tak było widac i powiedziała , że wtedy momentalnie na ulice "wylegy" kobitki w ciąży i teraz też tak jest. Pozdrowionka do Ciężarówek ;) Odpowiedz Link
brasilka2 Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 18.07.05, 14:33 Żadnego, ale pewnie się skończy na 1. Nawet dzisiaj mi się śniło, że jestem w ciąży... i był to całkiem miły sen ;) A jak wczoraj byłam w Ikei w Jankach, to same kobiety w ciąży widziałam - bardzo przyjemny widok. Mąż na to: niech się inni rozmnażają, jak nam się nie chce. Odpowiedz Link
beautiful_joanna Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 22.10.05, 23:23 Ja (My) mysle o dwojce... :) Odpowiedz Link
myszka785 mam jedno cudo!, a... 22.10.05, 23:41 chciałabym mieć w sumie dwójkę albo trójkę... wtedy jest wesoło!!! Odpowiedz Link
pepperann Re: ile chciałybyście mieć dzieci? 23.10.05, 15:09 Więcej niż jedno (czyli pewnie dwoje). Mój mąż marzy o bliźniętach, ale ja nie. Zresztą chyba nie wymyślono na to sposobu, zeby je mieć :-) Odpowiedz Link