walewskijoseph 19.07.05, 08:58 że PARTNER mnie zdradza...?!:(((;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meessi www.tarot.onet.pl 19.07.05, 10:06 Moja Droga w temacie maila, podaję Ci najwiarygodniejsze źródło do weryfikowania tego rodzaju przypuszczeń. Ale opierając się na mojej fachowej i niejednokrotnie sprawdzanej, za pomocą niejasnych domysłów, nadinterperetowania faktów, koloryzowania i czytania między wierszami, wiedzy, uważam że jesteś w ciąży. Gdyby doskwierała Ci dwunastnica to z cała pewnością żyłabyś w trójkącie. Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: www.tarot.onet.pl 19.07.05, 10:15 To będę pierwszym facetem w ciąży??? Nieźle...!!!!!!!! Odpowiedz Link
axela Re: boli mnie pięta...czy to znaczy... 19.07.05, 10:15 Dobre czasem fajnie jest zobaczyc siebie w krzywym zwierciadle i sie posmiac Ale uwazaj Walewskijoseph bo niejedna zaraz zrowna Cie z ziemia ze sobie z powaznego psychologicznego forum jaja robisz. Tak nawiasem mowiac kolezanka rady udzielila Ci dobrej, ale sadzac po nicku ja ciaze raczej wykluczam. Moze problemy z toksycznymi tesciami? Nie masz tesciow???? Cholerka no to juz nie wiem Cieple fluidki na caly dzien Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: boli mnie pięta...czy to znaczy... 19.07.05, 10:53 Ale to mój prawdziwy problem!!! Na pewno mnie partner zdradza albo chociaz mówi o zdradzie przez sen:(((;) Odpowiedz Link
meessi Re: boli mnie pięta...czy to znaczy... 19.07.05, 10:30 Jesteś facetem??? A jakie to ma znaczenie? Stary - BOLI CIE PIĘTA, to nieomylny znak, lepiej wybierz się do ginekologa. Ale pamiętaj żebyś nie trafil na jakiegoś niedouczonego idiotę, ktory Ci powie że to niemożliwe z punktu widzenia medycyny. Zaraz sobie kawy zaparzę i powiem Ci płeć! Odpowiedz Link
amalita Nie ignoruj znakow 19.07.05, 10:39 bolaca pieta moze byc powaznym znakiem. Radze sie przebadac u proktologa. Odpowiedz Link
meessi Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 10:46 Za szybko mi się kliknęło. Proktolog - to ten od leczenia prostaty??To lepiej się też do niego udaj, niewyleczona prostata moze być przyczyną trudnej ciąży. Bądź odpowiedzialny pamiętaj o dziecku.(aha nie wychodż tylko za Araba) Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 10:55 A Arab tutaj jest beeeeeee??? Jakies mocno rasistowskie to forum!!! Smiać się ni ewolno i byc "ciemnym typem" też nie wolno???:DDDDDDDDD Odpowiedz Link
meessi Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 10:59 Nie nie. Napisałam to na fali dwóch dyskusji na forum, w które sie mocno angażuję. Nie ma nic do Arabów ani żadnych "ciemnych " typów, jeśli tylko szanują swoje kobiety. A co do Twojego faceta, no to napewno przyda Ci sie sennik egipski. Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:03 Czyzby Ligowa Koleżanka usilnie chciała mi zmienić płeć?! Ja zdecydowanie jestem HETERO!!! Odpowiedz Link
amalita Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:09 To dobrze, chociaz gdzies tam psiales, ze boli Cie pieta - a to znak zdrady partnera!!!! Partnera nie partnerki??? a fuj:))) Dlatego pamietaj o proktologu. Proktolog i lewatywa to podstawa zdrowia prawdziwego mezczyzny. Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:13 Poczytaj dalej to zrozumiesz, ze jestem HETERO;))) Odpowiedz Link
amalita Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:16 Sluchaj, ja nie mam nic przeciwko, czy hetero, czy homo, czy BI, ale pisales o PARTNERZE.... chyba ze spadl z platformy na paradzie:))) A jak tam pieta? wciaz boli? Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:21 A mi ie jest wszystko jedno i układy HOMO mnie nie interesują:D Ale jak Tobie jest-to masz większe szanse na spełnienie...:PPP Odpowiedz Link
amalita Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:25 eee, ja tam mam meza, ale niewatpliwie masz racje. Jak ktos ma szersze preferencje, to mu na pewno latwiej:))) A jak ma na imie Twoj partner? Pan Sobieski? Odpowiedz Link
meessi Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:16 Włąsnie zdecyduj się. Partner czy partnerka. Robisz ludziom wode z mózgu. A poza tym, kto słyszal o jakims Walewskim? Ja znam tylko Panią Walewską. Ma taką ciemnofioletową szyję i dekold i zlotą głowę. A co do lewatywy to nie wiem nie wiem, lepsze lanie gorącym woskiem, albo okadzanie. Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:24 Jakie piękne doświadczenia masz z lewatywą...pogratulować...:D:D:D Odpowiedz Link
dr_tusia Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:17 Proktolog leczy odbyt i jelito grube, ale i tak- udac sie nie zawadzi ;) Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:19 Rozumiem, ze mówisz z autopsji?! Dziękuję...nie skorzystam:D Odpowiedz Link
meessi Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:21 No nareszcie, ktoś mi wreszcie powiedział kto to taki ten prostrolog! Z drugiej strony może lepszy bo trudno mi sobie wyobraźić ze będą teraz naszego Józefa badać przez pochwę! Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:25 Ani ja WASZ ani nie mam w naurze rozkladania się przed lekarzem:D:D:D To womeńska domena... Odpowiedz Link
meessi Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:26 No mój drogi jak rodzynek to rodzynek. Odpowiedz Link
amalita Jozek, chlopie ty nasz 19.07.05, 11:28 Jozeczku, my tu z dobrego serca, chcemy ci pomoc, analizujemy wszystkie mozliwe rozwiazania, proponujemy ci tyle rzeczy na twe rozterki z partnerem, a ty niewdzieczny!!!! Nie chcesz proktologa i okadzania, trudno. Lecz sobie sam swoja piete i nam glowy nie zawracaj! Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: Jozek, chlopie ty nasz 19.07.05, 11:31 Możecie mnie pomasować po pięcie piersiami...byle nie z wątku "mam mały biust"...;))) Odpowiedz Link
amalita Re: Jozek, chlopie ty nasz 19.07.05, 11:40 Sluchaj, na taka bolaca piete lepszy jest masaz prezna, muskularna, owlosiona piersia twego partnera. Nasze biusty na sucha szorstka meska piete sie nie nadaja. Odpowiedz Link
meessi No teraz to mnie sprowokowałeś. 19.07.05, 11:41 Józek cholera ja mam 70 DD !!!!!!!!!! I nadaję się do wątku "Kurcze dlaczego faceci nie patrzą mi w oczy" I uwierz mi nie będę masować jakiegoś faceta, który ma kłopoty ze swoja tożsamością płciową i do tego wierzącego w gusła. Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: No teraz to mnie sprowokowałeś. 19.07.05, 12:00 JA mam takie problemy z tożsamościa jak Ty szukaniem swoich piersi przed lustrem:D:D:D Ale serce sie raduje, że są tutaj jeszcze kobiety określone płciowo!!! Może założ wątek-dużych biustóff-chetnie poczytam:D:D:D Odpowiedz Link
meessi Re: No teraz to mnie sprowokowałeś. 19.07.05, 12:02 Tak na serio będzie to tak samo zenujące jak pojedynek, Duże biusty - Małe biusty w Ciao Darwin (sorry za taką dygresję) Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: No teraz to mnie sprowokowałeś. 19.07.05, 12:08 Jak rozumiem wszystko musi być tutaj na serio-bo moderująca głupia baba coś wytnie??? To tak na serio-bez dygresji... Odpowiedz Link
meessi Nie rozumiem.... 19.07.05, 12:16 ....co chcialeś przez to powiedzieć? Chodzi mi o to że zwykle dyskusje o dużych biustach przybierają jakiś obleśno - głupi charakter, tylko tyle. Odpowiedz Link
amalita jak mozna.... 19.07.05, 12:19 .... zrozumiec kogos z bolaca PIETA. Tego sie nie da Meessi, nawet nie probujmy. To jest zbyt traumatyczne przezycie. Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: jak mozna.... 19.07.05, 12:21 Tak...tutaj jest forum traumatyczne-Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
amalita Nam tu dobrze:))) 19.07.05, 12:25 Nam tu dobrze w tej traumie. Piszemy porady tepym dziewczynkom jak sobie radzic z plujacym mezem, kolesiom jak sobie radzic z bolacymi pietami....to lepsze niz cyrk. A w pracy czasem nie ma co robic.... Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: Nie rozumiem.... 19.07.05, 12:20 Czytałem gdzies tutaj jakieś wypociny typu-mam małe piersi i musze używać stanika pussy...jest mi źle i czuję sie nieatrakcyjna... Ty masz okazję napisać, że faceci przy Tobie zeza dostają i czujesz się atrakcyjna i kobieca!!! Jakaś miła odmiana na tym jęczącym wątku... Odpowiedz Link
amalita Re: Nie rozumiem.... 19.07.05, 12:23 Stanik pussy??? a co to za dziwolag?? PUSH UP. Tak sie to zwie. Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: Nie rozumiem.... 19.07.05, 12:33 Możliwe-moje kobiety maja piersi, a nie staniki;))) Odpowiedz Link
meessi O matko!! 19.07.05, 12:46 No to teraz pojechałeś. (zakłopotana przewracam oczami i zasłąniam usta palcami) Jak te kobiety godzą się z tym Twoim partnerem??? Nie wiem czy mogę żądać szczegółów? Swoją drogą trzeba tej od psa i laptopa zapytać czy ma duży biust, bo to podobno jest odwrotnie proporcjonalne do rozmiarów mózgu. Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: O matko!! 19.07.05, 13:00 O tej teorii nie słyszałem...ale przyswoję ją sobie... Odpowiedz Link
amalita Re: O matko!! 19.07.05, 13:39 No i o to chodzi!!! Przynajmniej nauki nie pojda w las. Odpowiedz Link
meessi Re: O matko!! 19.07.05, 13:55 No jak to mówią " Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje" Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: O matko!! 19.07.05, 14:07 Żeby kózka nie skakała to by chirurdzy nie mieli co robic;) Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: O matko!! 19.07.05, 14:35 I tak to beznadziejny watek umarł smiercią tragiczną...:D:D:D Odpowiedz Link
meessi Ale i tak uważam.... 19.07.05, 14:59 .....że powinieneś nam powiedzieć o co chodziło??? Odpowiedz Link
meessi Re: Ale i tak uważam.... 19.07.05, 15:24 no z tym partnerem/partnerką zdradza Cię czy nie?? Odpowiedz Link
walewskijoseph Re: Ale i tak uważam.... 19.07.05, 15:25 Nie mam teraz partnerki, a partnera nigdy nie miałem i miec nie będę?! No chyba, że będzie z takim balkonikiem jak Ty;))) Odpowiedz Link
amalita O Mamo (po raz wtory) 19.07.05, 15:36 Chcesz miec partnera z piersiami? O prosze, moze Miriam? Odpowiedz Link
amalita Re: O Mamo (po raz wtory) 19.07.05, 15:44 Nie, nie bylabym w Twoim typie. Nie mam dolnych atrybutow Miriam. Odpowiedz Link