Dodaj do ulubionych

boli mnie pięta...czy to znaczy...

19.07.05, 08:58
że PARTNER mnie zdradza...?!:(((;)
Obserwuj wątek
    • meessi www.tarot.onet.pl 19.07.05, 10:06
      Moja Droga w temacie maila, podaję Ci najwiarygodniejsze źródło do
      weryfikowania tego rodzaju przypuszczeń. Ale opierając się na mojej fachowej i
      niejednokrotnie sprawdzanej, za pomocą niejasnych domysłów, nadinterperetowania
      faktów, koloryzowania i czytania między wierszami, wiedzy, uważam że jesteś w
      ciąży. Gdyby doskwierała Ci dwunastnica to z cała pewnością żyłabyś w trójkącie.
      • walewskijoseph Re: www.tarot.onet.pl 19.07.05, 10:15
        To będę pierwszym facetem w ciąży??? Nieźle...!!!!!!!!
    • axela Re: boli mnie pięta...czy to znaczy... 19.07.05, 10:15
      Dobre czasem fajnie jest zobaczyc siebie w krzywym zwierciadle i sie posmiac
      Ale uwazaj Walewskijoseph bo niejedna zaraz zrowna Cie z ziemia ze sobie z
      powaznego psychologicznego forum jaja robisz.
      Tak nawiasem mowiac kolezanka rady udzielila Ci dobrej, ale sadzac po nicku ja
      ciaze raczej wykluczam. Moze problemy z toksycznymi tesciami?
      Nie masz tesciow???? Cholerka no to juz nie wiem
      Cieple fluidki na caly dzien
      • walewskijoseph Re: boli mnie pięta...czy to znaczy... 19.07.05, 10:53
        Ale to mój prawdziwy problem!!! Na pewno mnie partner zdradza albo chociaz mówi
        o zdradzie przez sen:(((;)
    • meessi Re: boli mnie pięta...czy to znaczy... 19.07.05, 10:30
      Jesteś facetem??? A jakie to ma znaczenie? Stary - BOLI CIE PIĘTA, to
      nieomylny znak, lepiej wybierz się do ginekologa. Ale pamiętaj żebyś nie trafil
      na jakiegoś niedouczonego idiotę, ktory Ci powie że to niemożliwe z punktu
      widzenia medycyny. Zaraz sobie kawy zaparzę i powiem Ci płeć!
      • amalita Nie ignoruj znakow 19.07.05, 10:39
        bolaca pieta moze byc powaznym znakiem. Radze sie przebadac u proktologa.
        • meessi Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 10:42
          • meessi Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 10:46
            Za szybko mi się kliknęło. Proktolog - to ten od leczenia prostaty??To lepiej
            się też do niego udaj, niewyleczona prostata moze być przyczyną trudnej ciąży.
            Bądź odpowiedzialny pamiętaj o dziecku.(aha nie wychodż tylko za Araba)
            • walewskijoseph Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 10:55
              A Arab tutaj jest beeeeeee??? Jakies mocno rasistowskie to forum!!! Smiać się
              ni ewolno i byc "ciemnym typem" też nie wolno???:DDDDDDDDD
              • meessi Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 10:59
                Nie nie. Napisałam to na fali dwóch dyskusji na forum, w które sie mocno
                angażuję. Nie ma nic do Arabów ani żadnych "ciemnych " typów, jeśli tylko
                szanują swoje kobiety. A co do Twojego faceta, no to napewno przyda Ci sie
                sennik egipski.
                • walewskijoseph Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:03
                  Czyzby Ligowa Koleżanka usilnie chciała mi zmienić płeć?! Ja zdecydowanie
                  jestem HETERO!!!
                  • amalita Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:09
                    To dobrze, chociaz gdzies tam psiales, ze boli Cie pieta - a to znak zdrady
                    partnera!!!! Partnera nie partnerki??? a fuj:))) Dlatego pamietaj o proktologu.
                    Proktolog i lewatywa to podstawa zdrowia prawdziwego mezczyzny.
                    • walewskijoseph Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:13
                      Poczytaj dalej to zrozumiesz, ze jestem HETERO;)))
                      • amalita Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:16
                        Sluchaj, ja nie mam nic przeciwko, czy hetero, czy homo, czy BI, ale pisales o
                        PARTNERZE.... chyba ze spadl z platformy na paradzie:)))
                        A jak tam pieta? wciaz boli?
                        • walewskijoseph Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:21
                          A mi ie jest wszystko jedno i układy HOMO mnie nie interesują:D Ale jak Tobie
                          jest-to masz większe szanse na spełnienie...:PPP
                          • amalita Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:25
                            eee, ja tam mam meza, ale niewatpliwie masz racje. Jak ktos ma szersze
                            preferencje, to mu na pewno latwiej:)))

A jak ma na imie Twoj partner? Pan Sobieski?
                    • meessi Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:16
                      Włąsnie zdecyduj się. Partner czy partnerka. Robisz ludziom wode z mózgu. A
                      poza tym, kto słyszal o jakims Walewskim? Ja znam tylko Panią Walewską. Ma taką
                      ciemnofioletową szyję i dekold i zlotą głowę. A co do lewatywy to nie wiem nie
                      wiem, lepsze lanie gorącym woskiem, albo okadzanie.
                      • walewskijoseph Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:24
                        Jakie piękne doświadczenia masz z lewatywą...pogratulować...:D:D:D
            • dr_tusia Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:17
              Proktolog leczy odbyt i jelito grube, ale i tak- udac sie nie zawadzi ;)
              • walewskijoseph Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:19
                Rozumiem, ze mówisz z autopsji?! Dziękuję...nie skorzystam:D
              • meessi Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:21
                No nareszcie, ktoś mi wreszcie powiedział kto to taki ten prostrolog! Z drugiej
                strony może lepszy bo trudno mi sobie wyobraźić ze będą teraz naszego Józefa
                badać przez pochwę!
                • walewskijoseph Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:25
                  Ani ja WASZ ani nie mam w naurze rozkladania się przed lekarzem:D:D:D To
                  womeńska domena...
                  • meessi Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:26
                    No mój drogi jak rodzynek to rodzynek.
                    • walewskijoseph Re: Fakt nie przyszło mi to do głowy. 19.07.05, 11:30
                      Bardziej banan:D
                  • amalita Jozek, chlopie ty nasz 19.07.05, 11:28
                    Jozeczku, my tu z dobrego serca, chcemy ci pomoc, analizujemy wszystkie mozliwe
                    rozwiazania, proponujemy ci tyle rzeczy na twe rozterki z partnerem, a ty
                    niewdzieczny!!!!
                    Nie chcesz proktologa i okadzania, trudno. Lecz sobie sam swoja piete i nam
                    glowy nie zawracaj!
                    • walewskijoseph Re: Jozek, chlopie ty nasz 19.07.05, 11:31
                      Możecie mnie pomasować po pięcie piersiami...byle nie z wątku "mam mały
                      biust"...;)))
                      • amalita Re: Jozek, chlopie ty nasz 19.07.05, 11:40
                        Sluchaj, na taka bolaca piete lepszy jest masaz prezna, muskularna, owlosiona
                        piersia twego partnera. Nasze biusty na sucha szorstka meska piete sie nie
                        nadaja.
                      • meessi No teraz to mnie sprowokowałeś. 19.07.05, 11:41
                        Józek cholera ja mam 70 DD !!!!!!!!!! I nadaję się do wątku "Kurcze dlaczego
                        faceci nie patrzą mi w oczy"
                        I uwierz mi nie będę masować jakiegoś faceta, który ma kłopoty ze swoja
                        tożsamością płciową i do tego wierzącego w gusła.
                        • walewskijoseph Re: No teraz to mnie sprowokowałeś. 19.07.05, 12:00
                          JA mam takie problemy z tożsamościa jak Ty szukaniem swoich piersi przed
                          lustrem:D:D:D Ale serce sie raduje, że są tutaj jeszcze kobiety określone
                          płciowo!!! Może założ wątek-dużych biustóff-chetnie poczytam:D:D:D
                          • meessi Re: No teraz to mnie sprowokowałeś. 19.07.05, 12:02
                            Tak na serio będzie to tak samo zenujące jak pojedynek, Duże biusty - Małe
                            biusty w Ciao Darwin (sorry za taką dygresję)
                            • walewskijoseph Re: No teraz to mnie sprowokowałeś. 19.07.05, 12:08
                              Jak rozumiem wszystko musi być tutaj na serio-bo moderująca głupia baba coś
                              wytnie??? To tak na serio-bez dygresji...
                              • meessi Nie rozumiem.... 19.07.05, 12:16
                                ....co chcialeś przez to powiedzieć? Chodzi mi o to że zwykle dyskusje o dużych
                                biustach przybierają jakiś obleśno - głupi charakter, tylko tyle.
                                • amalita jak mozna.... 19.07.05, 12:19
                                  .... zrozumiec kogos z bolaca PIETA. Tego sie nie da Meessi, nawet nie
                                  probujmy. To jest zbyt traumatyczne przezycie.
                                  • walewskijoseph Re: jak mozna.... 19.07.05, 12:21
                                    Tak...tutaj jest forum traumatyczne-Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ!!!!!!!!!!!
                                    • amalita Nam tu dobrze:))) 19.07.05, 12:25
                                      Nam tu dobrze w tej traumie. Piszemy porady tepym dziewczynkom jak sobie radzic
                                      z plujacym mezem, kolesiom jak sobie radzic z bolacymi pietami....to lepsze niz
                                      cyrk. A w pracy czasem nie ma co robic....
                                • walewskijoseph Re: Nie rozumiem.... 19.07.05, 12:20
                                  Czytałem gdzies tutaj jakieś wypociny typu-mam małe piersi i musze używać
                                  stanika pussy...jest mi źle i czuję sie nieatrakcyjna...
                                  Ty masz okazję napisać, że faceci przy Tobie zeza dostają i czujesz się
                                  atrakcyjna i kobieca!!! Jakaś miła odmiana na tym jęczącym wątku...
                                  • amalita Re: Nie rozumiem.... 19.07.05, 12:23
                                    Stanik pussy??? a co to za dziwolag??
                                    PUSH UP. Tak sie to zwie.
                                    • walewskijoseph Re: Nie rozumiem.... 19.07.05, 12:33
                                      Możliwe-moje kobiety maja piersi, a nie staniki;)))
                                      • meessi O matko!! 19.07.05, 12:46
                                        No to teraz pojechałeś. (zakłopotana przewracam oczami i zasłąniam usta palcami)
                                        Jak te kobiety godzą się z tym Twoim partnerem??? Nie wiem czy mogę żądać
                                        szczegółów?
                                        Swoją drogą trzeba tej od psa i laptopa zapytać czy ma duży biust, bo to
                                        podobno jest odwrotnie proporcjonalne do rozmiarów mózgu.
                                        • walewskijoseph Re: O matko!! 19.07.05, 13:00
                                          O tej teorii nie słyszałem...ale przyswoję ją sobie...
                                          • amalita Re: O matko!! 19.07.05, 13:39
                                            No i o to chodzi!!! Przynajmniej nauki nie pojda w las.
                                            • walewskijoseph Re: O matko!! 19.07.05, 13:52
                                              Słowo się rzekło kobietka u płota!!!
                                              • amalita Re: O matko!! 19.07.05, 13:54
                                                Komu w droge, temu rower.
                                                • meessi Re: O matko!! 19.07.05, 13:55
                                                  No jak to mówią " Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje"
                                                  • walewskijoseph Re: O matko!! 19.07.05, 14:07
                                                    Żeby kózka nie skakała to by chirurdzy nie mieli co robic;)
                                                • walewskijoseph Re: O matko!! 19.07.05, 14:06
                                                  temu kijem po głowie:D
                                                  • meessi Re: O matko!! 19.07.05, 14:23
                                                    Faktycznie przysłowia mądrością narodów.
                                                  • walewskijoseph Re: O matko!! 19.07.05, 14:35
                                                    I tak to beznadziejny watek umarł smiercią tragiczną...:D:D:D
                                                  • amalita Amen 19.07.05, 14:36
                                                  • meessi Ale i tak uważam.... 19.07.05, 14:59
                                                    .....że powinieneś nam powiedzieć o co chodziło???
                                                  • walewskijoseph Re: Ale i tak uważam.... 19.07.05, 15:07
                                                    W jakiej sprawie?!
                                                  • meessi Re: Ale i tak uważam.... 19.07.05, 15:24
                                                    no z tym partnerem/partnerką zdradza Cię czy nie??
                                                  • walewskijoseph Re: Ale i tak uważam.... 19.07.05, 15:25
                                                    Nie mam teraz partnerki, a partnera nigdy nie miałem i miec nie będę?! No
                                                    chyba, że będzie z takim balkonikiem jak Ty;)))
                                                  • amalita O Mamo (po raz wtory) 19.07.05, 15:36
                                                    Chcesz miec partnera z piersiami? O prosze, moze Miriam?
                                                  • walewskijoseph Re: O Mamo (po raz wtory) 19.07.05, 15:37
                                                    Może Ty?!
                                                  • amalita Re: O Mamo (po raz wtory) 19.07.05, 15:44
                                                    Nie, nie bylabym w Twoim typie. Nie mam dolnych atrybutow Miriam.
                                                  • meessi Wszyscy faceci są tacy sami;)) 19.07.05, 15:45

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka