Dodaj do ulubionych

Do moderatorek.

08.11.06, 15:04
dziewczyny czy Wy możecie coś zrobić z tymi dwiema kłócącymi się paniami???
Obserwuj wątek
    • trusia29 Re: Do moderatorek. 08.11.06, 15:05
      przepraszam że odpisuję (nie jestem moderatorką) ale kogo konkretnego masz na
      mysli?
      • bacha1979 Re: Do moderatorek. 08.11.06, 15:07
        ardnaa i karolinka. Pewnie wątek znowu podciągną do góry.
        • trusia29 Re: Do moderatorek. 08.11.06, 15:10
          aaa już zobaczyłam, niezle sobie dają dziewczyny... trzeba je chyba samym sobie
          zostawić
    • annajustyna A gdzie to sie kloca, bo nie nadazam, bo wlasnie 08.11.06, 15:30
      tez sie "kloce" na forum "Praca". Jestem chamem i debilem, jakbyscie nie
      wiedzialy;)))).
      • karolinka123 Re: A gdzie to sie kloca, bo nie nadazam, bo wlas 08.11.06, 16:12
        Ja przepraszam,bardzo przepraszam...ale ja sie nie kloce,tylko odpisuje an jej
        chamskie zagrywki:) ale postanawiam poprawe i juz ja oleje:)
        • annajustyna Re: A gdzie to sie kloca, bo nie nadazam, bo wlas 08.11.06, 17:36
          To tak jak ja na forum "Praca", dalam sie sprowokowac:///// i zostalam
          zrownana:(((((. Chyba z tego zalamania udam sie do hipermarketu i obkupie
          czekolada.(((((.
          • trusia29 Re: A gdzie to sie kloca, bo nie nadazam, bo wlas 08.11.06, 19:54
            zawsze się znajdzie ktoś, kto lubi porzucac epitetami na innych, nie ma się co
            przjemować :))) a czekolade ja własnie jem - Nestle areao (biala bąbelkowa w
            srodku a na wierzchu mleczna) PYCHA
      • trusia29 Re: A gdzie to sie kloca, bo nie nadazam, bo wlas 08.11.06, 19:35
        a na tym forum ja jestem burakiem i chamem a ty trusiofilką hehehehehe
    • caysee Re: Do moderatorek. 08.11.06, 18:19
      Ja tam upominam i zwykle dziala (do nastepnego watku;).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka