06.12.06, 15:18
CZy istnieje taki drugi facet na świecie, który śmieje się w trakcie snu? I
nic potem nie pamięta, raz tylko przebudzony wygulgotał, że śni mu się, jak
skecz Monty Pythona układa :-DDD
Obserwuj wątek
    • agacciam Re: :-D 06.12.06, 21:21
      hehe, mój jest w tym dobry :D zawsze coś śmiesznego powie, że nie może się ze
      mną kochać bo szef przyjdzie albo coś takiego. a potem zupełnie nic nie
      pamięta, hehe
    • justysialek Re: :-D 06.12.06, 21:47
      przesłodkie :-)
      • maziala Re: :-D 07.12.06, 00:43
        mój ostatnio gadał, że wojna idzie :)
        ale też nie pamiętał co mu się śniło.
        A smiać to się ja częściej śmieję przez sen :)
    • sesolello Re: :-D 09.12.06, 12:19
      mój do tego jeszcze STRASZNIE ale naprawdę STRASZNIE zgrzyta zębami CZy to jest
      normalne? czy to nie jest objaw czegoś złego?
      • kiecha3 Re: :-D 09.12.06, 13:36
        może miec robaki....

poważnie.. to może byc objaw owsicy... zapraszam do apteki po Pyrantellum...
      • hanwar sesolello 09.12.06, 22:05
        zgrzytanie zębami nie jest normalne.może to być bruksizm.radzę skonsultować ze
        stomatologiem, bo później może mieć kłopoty ze stawem skoniowo-
        żuchwowym,popękane lub starte zęby.ratunkiem jest szyna relaksacyjna
        • sesolello Re: sesolello 11.12.06, 23:39
          To odpada, bo zgrzyta odkąd pamięta (z podań i legend z czasów licealnych) i
          miał juz badania na robaki, na zęby, nawet mu w mózg zaglądano i rezonans
          robiono. Wiemy, że objaw jest zły (czasem naprawdę boję się, że te zęby mu się
          wyłamią) ale lekarze nie potrafią powiedzieć "co by to panocku dopasować", więc
          szukam tak troszkę na ślepo.
          • chiara76 Re: sesolello 11.12.06, 23:41
            lekarze Was olewają chyba, bo jak najbardziej jest to bruksizm już wspomniany. U
            stomatologa robi się nakładkę z silikonu, którą zakłada się na noc. Inaczej
            można mieć problemy wspomniane przez kogoś powyżej.
            • sesolello Re: sesolello 12.12.06, 20:51
              Wystraszyłam się jednak, bo poczytałam coś więcej o tym i wyszło coś bólach
              głowy związanych z bruksizmem (bo Misza ma bóle głowy często, często i nie
              zawsze był powód). Faktycznie, może on u nieporadnych lekarzy był, jaki byłby
              najwłaściwszy -ortodonta?
              • chiara76 Re: sesolello 12.12.06, 21:32
                sesolello napisała:

> Wystraszyłam się jednak, bo poczytałam coś więcej o tym i wyszło coś bólach
                > głowy związanych z bruksizmem (bo Misza ma bóle głowy często, często i nie
                > zawsze był powód). Faktycznie, może on u nieporadnych lekarzy był, jaki byłby
                > najwłaściwszy -ortodonta?

nie wiem, co Ci doradzić, dobry dentysta powinien wiedzieć, gdzie przynajmniej
                skierować osobę z takim problemem. Życzę pozytywnego rozwiązania problemu!
    • brak.polskich.liter Re: :-D 10.12.06, 12:54
      Istnieje.
      Mam znajomego, ktory dostal w trakcie snu regularnej smiechawki, parskajac "oo,
      nie moge, ale beka, nie mogeee" raz po raz (ta swoja smiechawka pobudzil
      pozostale osoby spiace w tym samym pokoju, w sumie sztuk 4). Na pytanie, z czego
      tak zlewal, nie umial odpowiedziec, w ogole nie pamietal, ze sie smial.
      Zeby bylo zabawniej, facet jest Niemcem, a te teksty o bece wyglaszal w jezyku
      angielskim, ktorym bynajmniej nie posluguje sie na codzien.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka