p0105 17.01.07, 15:54 witam chcialbym sie was panie zapytac ile przecietnie trwa penetracja nim zakonczy sie orgazmemu waszych partnerów? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczynka_malinka Re: dlugość stosunku 17.01.07, 17:34 przecietnie to chyba ok 5 minut, nie licze :)) ale partner zawsze mysli najpierw o mnie :) Odpowiedz Link
kiki-riki22 wow! 19.01.07, 11:27 gratulacje! w ciagu 5 min potrafisz dojsc? a moze dlatego ze robicie to 4 razy dziennie, a gra wstepna trwa 40 min? albo po prostu masz wielki dar. my robimy to srednio 15-20min, codziennie. Odpowiedz Link
oxygen100 Re: dlugość stosunku 17.01.07, 19:02 nie lubie męczenia buły bo mi się odechciewa. Wole szybkie krotkie rżniecie i do widzenia Odpowiedz Link
ericca1 Re: dlugość stosunku 18.01.07, 08:43 nie lubie męczenia buły bo mi się odechciewa. Wole szybkie krotkie rżniecie i > do widzenia szok! Odpowiedz Link
pantarejka Re: dlugość stosunku 18.01.07, 11:08 Gdzieś czytałam artykuł, że teraz te młodsze kobiety, które realizują się zawodowo i czynnie uczestniczą w wyścigu szczurów (nie mam tu na myśli niczego złego, lecz samo zjawisko), przezywają upojne chwile tak jak mężczyźni - szybko, teraz , natychmiast, s potem odprężenie. Odpowiedz Link
trusia29 Re: dlugość stosunku 18.01.07, 19:32 nie ważne jak długo tylko czy obie strony sa zadowolone, osobiście nie lubie seksu po wlasnym orgazmie, najlepiej razem, a w moim przypadku długo nie trzeba :) Odpowiedz Link
palmalka Re: dlugość stosunku 19.01.07, 21:14 w naszym zwiazku to jest dziwnie. tak jakby zamienilismy sie rolami. Ja moglabym sie kochac 4 razy dziennie, uwazam ze to najlepszy sposob na stres, zmeczenie i broblemy, moj maz moze sie kochac tylko kiedy jest wypoczety itp. czyli sredno raz w tyg. ja lubie szybki seks, srednio szczytuje w 2 min. czasami krocej i niecierpie dlugiej gry wstepnej natomiast moj maz zeby szczytowac potrzebuje ok 5-10 minut penetracji i ok 5 min oralu. Wkurzajace jest to bo kiedy ja szczytuje nie mam juz ochoty kontynuowania stosunku. robie to raczej z musu. moze dlatego nam sie nieukłada?? aha zaliczam sie do rzadkiego grona kobiet ktora przezywaja orgaz pochwowy jak i lechtaczkowy. ciekawe , nie?? Odpowiedz Link
plutoniczna Re: dlugość stosunku 17.01.07, 21:16 p0105 napisał: ile przecietnie trwa penetracja nim zakonczy sie orgazmemu waszych partnerów? odp: wystarczająco :PP Odpowiedz Link
domi_mikolka Re: dlugość stosunku 18.01.07, 14:50 jakieś badania prowadzisz? a znasz taki zwyczaj, że jak się zadaje takie pytania, to samemu się też odpowiada? czasem 2 minuty a czasem pół godziny, zależy jak leży;) Odpowiedz Link
piekna111 Re: dlugość stosunku 19.01.07, 15:00 Mój m. to 5-10 min, a kochanek 1 stosunek = 1h :) Odpowiedz Link