Dodaj do ulubionych

Pierwszy zwiazek

24.02.07, 18:12
W jakim wieku zaczelyscie "chodzic" z jakims chlopakiem?

Czy nie wydawalo wam sie wtedy ze to za pozno albo za wczesnie?
Obserwuj wątek
    • kalina81 Re: Pierwszy zwiazek 24.02.07, 18:14
      w wieku 16 lat i to jako jedna z ostatnich w towarzystwie, ale byłam z tym
      facetem 4 lata:)
    • annajustyna Re: Pierwszy zwiazek 24.02.07, 18:21
      23 lata. Wlasciwie byl to prawie konkubinat...
    • panna_na_wydaniu Re: Pierwszy zwiazek 24.02.07, 22:06
      Miałam wtedy 15 lat (jeju to już 10 lat minęło :O ), chodziliśmy ze sobą prawie
      dwa lata i wydawało mi się że jest to najpoważniejszy związek na świecie hihihi ;)
      • natalya20 Re: Pierwszy zwiazek 24.02.07, 22:49
        pierwszy powazniejszy zwiazek jak konczylam 15 lat, bylismy razem ponad rok
    • caysee Re: Pierwszy zwiazek 24.02.07, 23:02
      Kurcze, to ja zaczelam "chodzic" jako 19-stka i wydawalo mi sie ze to pozno...
      no i widze, ze jednak mi sie nie wydawalo ;)
      • mazur39 im wyższy IQ tym później inicjacja seksualna 24.02.07, 23:43
        ta sama uwaga dla annyjustyny ;-)
        serio, nie żartuję.
        • caysee Re: im wyższy IQ tym później inicjacja seksualna 24.02.07, 23:52
          A ty od razu jedno w glowie :P Ja nie mowie o inicjacji seksualnej, tylko o
          spotykaniu sie.
          • mazur39 ooooo! stehst Du auf One-Night-Stand 25.02.07, 00:59
            oder sogar Quickie? wypada trochę przedtem pospacerować! :-)))))))))
            • martalek Re: ooooo! stehst Du auf One-Night-Stand 25.02.07, 10:35
              Hmm pierwszy taki powazny zwiazek to gdy mialam 17 lat, chodzilsmy razm 7
              miesiecy, myslalalam ze to ten jedyny:) Pozniej byly inne zwiazki, a teraz jest
              konkubinat;)
              • estella3 Re: ooooo! stehst Du auf One-Night-Stand 25.02.07, 10:51
                mój pierwszy "związek" przeżyłąm w wieku 18 lat, trwał pól roku. potem przerwa,
                az do obecnego faceta, czyli mojego męża;)
    • balbina888 Re: Pierwszy zwiazek 25.02.07, 11:21
      miałam 15 lat chodzilismy pol roku pozniej przerwa chyba 4 miesiecy pozniej
      znowu wrocilismy prawie 2 lata rok przerwy ( w tej przerwie
      mialam "powazniejszego" 1) i teraz znowu jestesmy razem i jest super jak
      narazie :) (mam 19 lat)
      • kosmitka06 Re: Pierwszy zwiazek 25.02.07, 11:37
        Gdy miałam 15 lat poznałam fajnego chłopaka- oczywiscie spodobalismy sie sobie
        nawzajem. Chodziliśmy 7 mies, pozniej mielismy miesieczna przerwę i pozniej
        znów bylismy ze sobą 1,5 roku. Był ode mnie starszy o 4 lata.
        Jednak do sexu miedzy nami nigdy nie doszło ;)
        Pozniej miałam krótką przerwę i poznałam mojego męża ;)
        I tak szczesliwie jesteśmy ze sobą do dzis ;)
        • lenchen Re: Pierwszy zwiazek 25.02.07, 12:14
          To były początki klasy maturalnej, 10 lat temu. Rok intensywnego spotykania się
          i gówniarskie przeświadczenie, że to miłość życia :-))) Jakoś do dzisiaj żadne
          z nas nie weszło w związek małżeński, choć każde ma partnera.
          • velika Re: Pierwszy zwiazek 25.02.07, 17:04
            Ja miałam pierwszego chłopaka w wieku 15 lat i myślałam że to bardzo późno:P
            Było miło, ale trwało to 3 miesiące. Potem był jeszcze jeden, kompletna porażka
            i wreszcie moja wielka młodzieńcza miłość. Niestety tylko 3 miesiące, byliśmy po
            prostu za młodzi na poważny związek, tym bardziej że on był ode mnie młodszy.
            Byłam zakochana do bólu i długo leczyłam się po rozstaniu, dzisiaj mam do tego
            dystans ale on zawsze będzie bardzo ważnym wspomnieniem. W wieku 17 lat zaczęłam
            chodzić z moim obecnym chłopakiem i tak już jesteśmy razem 4 lata;}I mam
            nadzieję że to się już nie zmieni.
            • basiabjork Re: Pierwszy zwiazek 25.02.07, 18:06
              Mialam 22 lata. Wczesniej nikt mnie nie chcial, chociaz wielkokrotnie kochalam
              sie beznadziejnie i platonicznie.
    • ashton Re: Pierwszy zwiazek 25.02.07, 20:56
      Miałam prawie 22 lata. To mój obecny Mąż ;-)
    • gosia05 Re: Pierwszy zwiazek 26.02.07, 01:42
      Poznałam go jakieś 3 tygodnie po moich 18stych urodzinach. Byliśmy razem ok 1,5
      roku, potem przerwa kilkumiesięczna, później wróciliśmy do siebie na kolejne
      półtora. A potem się porobiło :))))
    • golinda Re: Pierwszy zwiazek 26.02.07, 11:31
      ja miałam 16 lat
    • malinakalina Re: Pierwszy zwiazek 02.03.07, 17:29
      Mialam 16 lat i bylismy razem ponad 2 lata .........Oczywiscie wydawalo mi sie
      ze o facetach i zwiazkach wiem wszystko oraz ze to ten jdyny...Hi, hi,
      hi, ......
    • u-kochana Re: Pierwszy zwiazek 02.03.07, 17:42
      jak sie poznaliśmy niałam lat 13, jak się związaliśmy miałam lat 16 i jesteśmy razem do dziś- ja mam lat 20, a on 25. ŚLUB ZA ROK !!
    • bozi80 Re: Pierwszy zwiazek 02.03.07, 22:42
      jakies 3 miesiące przed miomi 17 (kurcze to już 10 lat minęło!) urodzinami się
      zaczęło i trwało 4,5 roku!!!
      potem były "miłostki" mniejsze i większe, aż w końcu niecałe 2 lata temu
      poznałam mojego obecnego narzeczonego - niedługo męża :)
    • vocativa Re: Pierwszy zwiazek 03.03.07, 11:59
      Jak miałam chyba niecałe 14 lat i w sumie trudno to nazwać związkiem bo trwało
      niecały tydzień i nawet sie nie pocałowaliśmy:P A pierwszy związek jak miałam
      jeszcze nieskończone 16 lat-początek pierwszej liceum.Jesteśmy razem do dzisiaj
      (w kwietniu będzie 4,5 roku)a w przyszłym roku ślub!:)
    • oxygen100 Re: Pierwszy zwiazek 04.03.07, 21:18
      gdzies chyba w szostej klasie kolega chcial ode mnie zerznac prace domowa.
      Dalam mu zeszyt a on gdy mi oddawal powiedzial "za okladka" Patrze a tam
      kartka. "Chce aby miedzy nami zawiazala sie przyjazn" zbaranialam ale co mialam
      zrobic. Pomyslalam ze zobaczymy co z tego wyjdzie i czy ta przyjazn faktycznie
      sie zawiaze. Z drugiej strony zal za dupe sciskal ze bede musiala z nim chodzic
      i nie spotykac sie z innymi. No nie wiem przyjazn sie zawiazala ale przetrwala
      raptem kilka dni, potem okazala sie nudna:PP Liczy sie??:P
    • karla82 Re: Pierwszy zwiazek 05.03.07, 09:36
      Miałam 14 lat. To były wakacje,które wspominam bardzo ciepło:)A gdy wróciłam do
      domu i do szkoły wszystko się urwało.Nie mieliśmy ze sobą żadnego kontaktu,a ja
      zauroczyłam się kolegą z równoległej klasy:)
    • kiki-riki22 Re: Pierwszy zwiazek 05.03.07, 13:36
      pierwszy raz chodzilam z chlopakiem w pierwszej klasie liceum, 15 lat chyba sie
      wtedy ma.
      widywalismy sie tylko w week-endy na miescie. przetrwalo to od jesieni do zimy.
      nie pamietam ile miesiecy moze 1 moze 3. to ja z nim zerwalam.
      to bylo dawno temu i i tak wydawalo mi sie ze to pozno jak na pierwsze "chodzenie".
      Potem mialam ok 7 chlopakow do chodzenia i nie tylko, kilka krotkich przygod no
      i maz.
    • agnrek Re: Pierwszy zwiazek 05.03.07, 14:05
      Ja miałam 21 lat, wkrótce potem zamieszkaliśmy razem.
      • polka28 Re: Pierwszy zwiazek 05.03.07, 22:17
        16 lat i wspanialy...hmm dwutygodniowy:) związek..potem z przerwami dwóch innych
        chlopców, no i teraz mąż, którego poznalam w przeddzień mojej osiemnastki, 12
        lat temu. szmat czasu, co?
    • rejka Re: Pierwszy zwiazek 08.03.07, 11:48
      22 lata, trwało 4
      przez ostatnie dwa lata związek na odległość, ostatni rok podwójne życie z kimś
      innym. Drugi wiedział, że jest drugi. Pierwszy nie wiedział o drugim.
      Potem pojawił się Ciastek i zasada 3 Z
      zakochany, zaręczony, zaślubiony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka