Dodaj do ulubionych

Jesienne chłody....

05.10.12, 15:59
Znów wieje, zaraz będzie lać i sypać liśćmi....:( brrrrrrrr
Gucio jeszcze na parę spacerów słonecznych może się załapie i znów zimę w domu spedzi. Coraz starsza ta moja psinka i bardziej niedołężna niestety:( dobrze, że mnie ma, bo co on by biedny zrobił.
Shanti natomiast szaleje jak szalała, szczeka nadal na wszystko co się rusza i robi hałas na pół osiedla. Wszyscy uczuleni na nią (mamy taką panią od jamniczki), wiedzą, że ze spacerem trzeba chwilę poczekać:) Najbardziej poszkodowana jest jak pada, bo to wytrzeć trzeba a i tak do sucha się nie da:((
Co tam Deodymko u Was?
pozdrowienia i caluski:)
Obserwuj wątek
    • iranda Re: Jesienne chłody.... 19.10.12, 19:10
      No, niestety mamy poważny problem:((( Gucio dostał nam w nocy atak, jakby padaczkowy, teraz bierze cały czas zastrzyki w tą małą, biedną dupinkę, pobieraną krew!!!! Matko to był koszmarrrr..... Nie wiem, czy to padaczka, czy po prostu jakieś porażenie nerwów, stresy... nie chodzi najlepiej, duzo śpi, na szczęście atak na razie się nie powtórzył i mam nadzieję, ŻE NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apetyt na szczęście wrócił, jakos tam się załatwia, ale ma problem z utrzymaniem równowagi...... Cóż, zobaczymy dalej, na razie pilnujemy go na zmianę z mężem, czyli spimy po połowie nocy.....
      Wam i Waszym zwierzakom dużo zdrowia. MOIM RÓWNIEŻ:))))))
      pozdrowienia
      • 1deodyma Re: Jesienne chłody.... 01.12.12, 12:03
        teraz czytam i juz domyslam sie,co sie stalo:(
        to przykre,kiedy nasi bracia mniejsi zaczynaja chorowac. chyba nie ma nic gorszego i ta niemoc, ta bezsilnosc, gdy wiemy, ze nie jestesmy w stanie im pomoc, pomimo najwiekszych checi...
        w naszej rodzinie 4 psy zabrala choroba.
        najpierw 12 lat temu nasza 12 letnia sunke pokonal RAK. byklismy zmuszeni ja uspic, zeby ulzyc jej w cierpieniu.
        kilka lat temui nasza buldozka a potem ratlerka Figa. pierwsza pokonala CUKRZYCA, druga MOCZNICA.
        kilka msc temu moja mama stracila psa, 11 letnia sunke,ktora 2 lata wczesniej wziela ze schroniska. miala RAKA KOSCI.
        • 1deodyma Re: Jesienne chłody.... 01.12.12, 12:06
          sorry za literowki, ale nie moge sie przyzwyczaic do klawiatury w komputerze. nie cierpie na niej pisac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka