Dodaj do ulubionych

idzie zima,brrr

17.10.05, 22:45
...a nasze myszki marzną:( Ale gdzie tam , mój Gustaw jest zabezpieczony na dobre:) Na jesienne słoty ma czerwony sweterek z golfem, a na zimę skafanderek z rekawkami i nogawkami:D A wasze niuńki jak są zabezpieczone?
Zastanawiam sie nad czapeczką, bo te stojące uszka:)) Czy ja nie przesadzam, hihihi
Obserwuj wątek
    • j.chodasewicz Re: idzie zima,brrr 26.10.05, 16:42
      He z tej strony asia! nie wiem czy to forum to odpowiednie meijsce ale moze
      bedziesz mogła mi pomóc! przeszukałam juz wszystkie schroniska w małopolsce z
      ktorymi udało mi sie zlokalizowac w poszukiwaniu ratlerka miniaturki! wiem ze
      nie są to tanie psy a najtanszy szczeniaczek kosztuje 400 zł! Nie stac mnie na
      taki wydatek! :( a szukam go dla mojej malej kuzynki! Jej rodzice zgodzą się
      tylko na takiego malutkiego pieseczka Moze znasz kogoś kto mógłby odstąpic
      takiego szczeniaczka Obojętnie ktorej płci w bardzo dobre ręce! Miszkam
      niedaleka sama mam owczarka niemieckiego więc znam sie na psach i moge mu
      zapewnic opieke weterynaryjna tylko niestety nie stac mnie na niego!
      Dziewczynka ma problemy z chodzeniem i bardzo potrzebuje przyjaciela Jesli
      Mogłabys jakos pomóc postram sie czymś odwdzięczyc! czapeczkę dla twojego
      pieska ?? :) Moze znasz kogoś kto mógłby mi pomóc bede wdzięczna dozgonnie!
      POzdrawiam i czekam na odp Mój adres hemoglobina13@o2.pl
    • iranda Re: idzie zima,brrr 26.10.05, 20:48
      Witaj :))
      Szczerze mówiąc, to dla dziecka nie polecam tej rasy piesków. Są one bardzo
      dużymi indywidualistami, nie przepadają za dziecmi. Lepszy byłby jamnik, to są
      bardzo sympatyczne i przyjacielskie zwierzaki. I tez małe:))
      Swojego piesia kupiłam z ogłoszenia, 7 lat temu kosztował 250 zł, jest bez
      rodowodu, ale dla mnie jest wspaniałym psem. Jestem jego najkochańszą pańcią i
      już, bo one wybierają sobie jednego domownika na ulubieńca:)) Jesli się jednak
      zdecydujesz, proponuję poszukać w gazecie.
      Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru:))
      A oto mój
      piesek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka