magl-owa 14.01.10, 10:34 Uny! one sa zajebiste! aż Ci dam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taalija Re: miśki 14.01.10, 10:38 ale... pingłina pieką a dlaczemu nie ma lasu(?) klimat miało tamto z lasem i pasiło na nasze forum... była samotność w tłumie... ale była też nadzieja... Odpowiedz Link
uny Re: miśki 14.01.10, 10:42 otzymałem szereg uwag, że ten las był stanowczo za zimny! Odpowiedz Link
taalija Re: miśki 14.01.10, 10:47 Takie uwagi to sie ignoruje, proszę Pana Admina (tak jak te moje z prośbą o moderowanie) Las był dobry, noooo... Odpowiedz Link
uny Re: miśki 14.01.10, 10:51 twoja prośba o adminowanie jest rozpatrywana. za miesiąc otzymasz pokrętną odpowiedź. a moderować możesz bez uprawnień administracyjnych. o! Odpowiedz Link
taalija Re: miśki 14.01.10, 11:03 "za miesiąc otzymasz pokrętną odpowiedź." ale ja nie chcę być adminem, Ty jesteś i jest ok (czaasami tylko się przyczepiam, bo ja już tak mam, wieeesz ) A moderować bym chciała... chyba... noooo ale jak nie to nie Odpowiedz Link
ane-tal Re: miśki 14.01.10, 10:40 Ten rozwalony na plecach jest the best- coś na " mam was wszystkich gdzieś" totalny luz. No też bym tak chciała, ale dziś dopiero/ już czwartek. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: miśki 14.01.10, 10:47 moje skojarzenia jakby trochę inne.... znowu widzę trójkącik... on misio rozwalony i zadowolony, bo właśnie zakończył .....coś a misiowe.......do roboty obiadek trzeba zrobić ale obrazek świetny Odpowiedz Link
mappi Re: miśki 14.01.10, 10:55 Onyksie...kiedyś normalnie będę musiała coś Ci zrobić.... za tą zgodność skojarzeń!!! pozdrawiam p.s.....ale miśki są fajne Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: miśki 14.01.10, 11:13 miśki są zajefajne;D co ja poradzę, że moje skojarzenia zawsze takie...kudłate;P Odpowiedz Link
magl-owa Re: pomyśl o pingiwnie! [n/t] 14.01.10, 10:41 krwiożercze zapędy miśków czy admina? hmm... Odpowiedz Link
user0001 Re: pomyśl o pingiwnie! [n/t] 14.01.10, 11:49 Pingwin jest nierealny, miśki są w Arktyce, a pingwiny wolą Antarktydę Odpowiedz Link
mirmik Re: miśki 14.01.10, 11:29 A co to będzie za fota jak będą letnie upały? Ech, rozmarzyłęm się ... Odpowiedz Link
antekcwaniak BARDZO proszę usunąć zdjęcie z miśkami. 14.01.10, 12:21 Powyższe zdjęcie uwłacza mojej godności ponieważ uwielbiam pingwiny...!!! Odpowiedz Link
magl-owa Re: BARDZO proszę usunąć zdjęcie z miśkami. 14.01.10, 12:24 Cicho! nam się podoba W mniejszości jesteś Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: BARDZO proszę usunąć zdjęcie z miśkami. 14.01.10, 12:27 Większość nie może obrażać mniejszości... Odpowiedz Link
magl-owa Re: BARDZO proszę usunąć zdjęcie z miśkami. 14.01.10, 12:39 nie psuj mi wonta znów! Bo inaczej nie uwierzę!!!! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: BARDZO proszę usunąć zdjęcie z miśkami. 14.01.10, 12:27 jedni lubią misie, inni pingwiny jak w życiu albo jesteś misiem...misiową...lub pingwinem;P godność czasem stoi gdzieś z boku... Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: BARDZO proszę usunąć zdjęcie z miśkami. 14.01.10, 12:29 Ja tylko o pingwinie. Marzenia nie w tym wątku Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: BARDZO proszę usunąć zdjęcie z miśkami. 14.01.10, 12:43 no właśnie...marzenia w innym wątku nie zawsze mamy to, czego żądamy i żadne argumenty nie pomogą.... Odpowiedz Link
magl-owa wyświetlacz 14.01.10, 12:26 Uny, a tam na wyświetlaczu to jest Miśkowa-Fitnes? Pracowac nie mogę - męczy mnie ta zagadka... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: miśki 14.01.10, 12:49 salsa13only napisała: > a mnie jest szkoda tego szarego futrzaka nie tylko Tobie... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: miśki 14.01.10, 12:52 ale to samo życie i nasze role w nim jedni siedzą cicho z boku i podrygują... inni spełniają czyjeś zachcianki, niektórzy się zabawiają a jeszcze inni są taką zachcianką i pokarmem...dla ciała lub duszy na różne rzeczy zwracamy uwagę.... jedni żałują biedaka przypalanego na wszystkie strony.... a inni zauważyli tylko rozwalonego misia z papierosem i piwkiem w ręce;P aż strach się bać, co by na to powiedział psycholog Odpowiedz Link
taalija Re: ??? 14.01.10, 20:20 Chyba to co każdy szanujący się Misiek mieć powinien, nieee(?) ale ciiii... bo ja się na Miśkach nie znam... A tak na marginesie, dziwne że właśnie Ty to dostrzegłaś... i nikt poza Tobą Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: ??? 16.01.10, 21:41 no i nie zdążyłam zobaczyć nastała mroźna, sroga, depresyjna zima..... Odpowiedz Link