hellish.monster 16.02.10, 20:37 Tak mi się przypomniało pod wpływem lektury tutejszych literek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Bajka 16.02.10, 20:44 czasem sami nie wiemy, czego chcemy... czasem nie zauważamy, ze Ktoś jest obok.... a czasem....nie doceniamy...i łatwo rezygnujemy albo śnimy o księciu z bajki, gdy obok czeka shrek o wielkim sercu.... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Bajka 16.02.10, 20:52 czarny.onyks napisała: > czasem sami nie wiemy, czego chcemy... i to jest, k.......rczę, najgorsze.... > albo śnimy o księciu z bajki, gdy obok czeka shrek o wielkim sercu.... hmmmmm... to ja pójdę sobie pogrążać się w swoim śnie... Odpowiedz Link
kawamija Re: Bajka 17.02.10, 19:07 ech jakie prawdziwe i świetnie napisane ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Bajka 20.02.10, 22:23 czuję się jak ta czapla z bajki. Raz chcę, a moze tylko mi się wydaje , że chcę, bo to jedyny w tym momencie chłop na horyzoncie. Jak już stwierdzę, że nie chcę,że odpuszczam, to zjawia się ten KTOŚ w zasięgu mojego wzroku i burzy wszystko co sobie poukładałam. I zdarzają mi się takie przygody jak opisane w innym wątku o straconych okazjach. A dzień wcześniej wyszłam z pracy znacznie później niż zwykle, wlokłam się do przystanku jak nigdy noga za nogą, z premedytacją wsiadłam do innego wagonu niż zazwyczaj, żeby mieć pewność, że się na niego nie natknę... I te wszystkie działania nie pomogły, wsiadł do tego samego wagonu. Odpowiedz Link