nickona 28.03.10, 15:42 Kiedy odszedł, w jednej chwili, uczynił z niej starą kobietę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listopad02 Re: Czarodziej 28.03.10, 15:44 Móje ulubione marzenie.. ...zaczaruj mi dzień.. Odpowiedz Link
nickona Re: Czarodziej 28.03.10, 15:51 Chcesz? Naprawdę chcesz magii? Chcesz poczuć w sobie wszystkie barwy tęczy? Dasz się uwieść złotosłowiu? Uważaj, przebudzenie bywa bardzo bolesne Odpowiedz Link
listopad02 Re: Czarodziej 28.03.10, 15:56 Zawsze jak rano wstaje czuje się obolały, zatem niewiele by to zmieniło, a tak to może zasnąłbym lepiej. Złotosłowie... spodobało mi się słówko Nie miałbym nic przeciwko uwiedzeniu, może zacząłbym podstępną grę i budziłbym się słodko. Odpowiedz Link
nickona Re: Czarodziej 28.03.10, 16:08 Nie zrobię Ci tego, Listku Nie uwiodę, nie zaczaruję, nie okłamię. Bo wiem jak to boli. Chryste, jak boli... Odpowiedz Link
listopad02 Re: Czarodziej 28.03.10, 16:12 Hm. Lepiej nie, czasem bestia daje się oswoić, a czasem za mocno drapie i puszczamy ją luźno. Boli Ciebie? Odpowiedz Link
nickona Re: Czarodziej 28.03.10, 16:15 Słyszałeś kiedyś jęk wilczycy? Ten długi dźwięk zduszonego gardła, rozrywający nieruchome struny, dobywający się wprost z trzewi? Słyszałeś kiedyś taki ból? Odpowiedz Link
nickona Re: Czarodziej 28.03.10, 17:08 To dobrze Czasami odbiera oddech i chęć życia. Lepiej żebyś nigdy go nie słyszał. I nigdy nim nie płakał... Dziękuję za słów ziaren kilka. Odpowiedz Link