mappi 07.06.10, 21:20 możesz mi to jakoś wyjaśnić???? żebym ja się po Polsce takich rzeczy dowiadywała ech i do tego to jeszcze "ostatnio widziany w internecie" no słucham...czekam na wyjaśnienia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi-l-ja Re: Milka!!!!!!!!!!!!!! 07.06.10, 21:42 ja mam urlop! nie wolno mnie stresować, bo zamknę się w sobie! oświadczam niniejszym, że ten patyk z niczym mi się nie kojarzy i wcale mi go nie brakuje Odpowiedz Link
mappi Re: Milka!!!!!!!!!!!!!! 07.06.10, 21:49 ale wyobrażasz sobie co poczułam...jak bedąc gdzieś w małopolsce ujrzałam ten o to plakacik???? się zwruszyłam normalnie Ci...Pani powiem Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Milka!!!!!!!!!!!!!! 07.06.10, 21:56 hehe plakacik faktycznie dość sugestywny i te oczęta, niebieskie takie... Odpowiedz Link
mappi Re: Milka!!!!!!!!!!!!!! 09.06.10, 16:11 sugerujesz jakiś bliskoznaczny związek..."frazeologiczny" hehe Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Milka!!!!!!!!!!!!!! 09.06.10, 17:08 nie rozumiem, o co chodzi i tej wersji będę się trzymać Odpowiedz Link