m.o.r.t 04.08.10, 12:45 to o której pod wariatem w sobotę ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_day_before_tomorrow Re: siedem zero osiem 04.08.10, 15:45 heh blondynka ze mnie, chwilę to trwało gdy skumałam o co chodzi z opisem Mam w planach o 17-20 przejazd rowerowy z okazji rocznicy Powstania Warszawskiego, na 21, może trochę później powinnam dołączyć do Was. Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: siedem zero osiem 04.08.10, 21:36 Pod wariatem to pewnie zbiórka w godzinach popołudniowych jak zwykle, a na rano proponuję spacer po Pradze, początek godz 10 ZĄBKOWSKA, CZYLI JAK PRZED WIEKIEM ROZWIJAŁA SIĘ PRAGA Spotkanie z przewodnikiem na rogu ulic Ząbkowskiej i Targowej. Spacer wzdłuż ulicy Ząbkowskiej ukazujący nam przemiany wyglądu Pragi na przykładzie zachowanych wzdłuż ulicy dawnych kamienic, powstających od lat 60t XIX wieku po lata 30. XX wieku, a także architektury współczesnej (w tym domów nawiązujących swą architekturą do dawnych stylów). Ktoś się przyłaczy do spaceru? Odpowiedz Link
baskany WAZNE 05.08.10, 00:21 ja bede z rockendrolowym ojcem kuzynka i synkiem - potem odtransportuje potomstwo i tatusiostwo i dołącze z kuzynka na balange. Tyle ze nie koniecznie ja prosze uswiadamiac skad sie znamy - nie chce tu szpiega familijnego Kuzynka faaajna dziewczyna Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: WAZNE 05.08.10, 08:23 no to trzeba ustalić wspólną wersję. wątpię, żeby udało się to ukryć. Odpowiedz Link
robert.83 Re: WAZNE 05.08.10, 09:45 Nie mówcie, że jesteście z forum samotnych bo się będzie martwić. Powiedzcie, że jesteście sektą. Odpowiedz Link
m.o.r.t Re: siedem zero osiem 05.08.10, 08:39 odpowiedzi brak więc przyjdę po 17 do leżaka chyba Odpowiedz Link
aretah Re: siedem zero osiem 05.08.10, 12:37 myślę, ze juz większość z nas wie gdzie jest miejsce startowe. Zygmunt zbędny Odpowiedz Link
bursztynula Re: siedem zero osiem 05.08.10, 18:32 tak wystawać pod wywyższającym się facetem... fakt przed północą chyba nie wyganiają, więc powinnam się jakoś doturlać, może jeszcze kto będzie... Odpowiedz Link
aretah Re: siedem zero osiem 05.08.10, 19:51 bursztynula napisała: > tak wystawać pod wywyższającym się facetem... fakt > przed północą chyba nie wyganiają, więc powinnam się jakoś doturlać, > może jeszcze kto będzie... > ostatnio wystawałam sobie grzecznie, a nawet wysiadywalam ma murku, czekając na baskę. Nieee, nic nie wysiedziałam, zadnego przychówku. Lubię sobie obserwować ludzi. Zwłaszcza kolorowych (nie mówię o kolorze skóry, tylko o stroju). No i powiem, ze gdybym baski nie znała, to pewnie bym jej nie odnalazła w tym tłumie. Zygi utrudnia kontakty. Duzo ludzi i żadnej gwarancji ze zamiast singli spotkam np. swingersów, a tego bym nie chciała. Bo moze ktoś będzie chciał jeszcze dołączyć? A jak tu rozpoznać czy ja to ja (prawda mort?) jeśli się mnie nie widziało. Po oczach nie da rady. Po tej części wstępnej składam oficjalną informację. Do zobaczenia przy piwie Odpowiedz Link
baskany Re: siedem zero osiem 06.08.10, 00:14 W przypadku planow dalszych przypominam, iz ostatnio z kolezankami wizytowałysmy :okraglak i absolutnie miejsce to sie nie nadaje z powodu przedluzajacej sie awarii kanalizacji buu Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: siedem zero osiem 06.08.10, 00:15 uuu, nietopsz... i co będzie? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: siedem zero osiem 07.08.10, 10:58 śpicie, czy jak? ja już z domu wychodzę Aretah, mam nadzieję, że już nie śpisz! Odpowiedz Link
bursztynula Re: siedem zero osiem 07.08.10, 11:09 o której będziecie Dziewczynki?? ja może z koleżanką z pracy... bo nam rowery rozmiękły i plany się rypły... Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: siedem zero osiem 07.08.10, 11:56 Mi się też plany rozlazły. Miał być spacer, miało być oglądanie jak się inni męczą na grze. A siedzę w domu i nie mogę się wygrzebać. Powinnam między 14-15:30 ruszyć się przynajmniej po pamiątkową koszulkę masy powstańczej. ... Odpowiedz Link
aretah Re: siedem zero osiem 07.08.10, 22:56 Jak zawsze po kopciuszkowemu, przed północą... Dzięki wszystkim Ula, się przypominam Odpowiedz Link
uny Re: siedem zero osiem 07.08.10, 23:00 o masz! to ty grzeczne dziewcze jesteś! brawo Odpowiedz Link
aretah Re: siedem zero osiem 08.08.10, 10:16 uny napisał: > o masz! to ty grzeczne dziewcze jesteś! > brawo no ba, nawet bardzo proszę brać ze mnie przykład Odpowiedz Link
hellish.monster Re: siedem zero osiem 07.08.10, 23:14 drugi kopciuszek się melduje - po kolejnym bro następną razą to nie ma ch..a! zostajemy AR na całą noc i podbijamy Wawkę p.s. nienawidzę siebie i facetów, nosz k...a! Odpowiedz Link
ms_jazzify Re: siedem zero osiem 08.08.10, 00:28 facetów to rozumiem, ale siebie? boszzz, dobr. noc. Odpowiedz Link
bursztynula Re: siedem zero osiem 08.08.10, 05:57 dzieńdobry dobranoc przypominać się się jeszcze poproszę zaraz po tym jak się troszku dżemnę ja tam mam wszystkie pańtofelki, tylko straszne bąble... Odpowiedz Link
m.o.r.t Re: siedem zero osiem 09.08.10, 07:09 Pochodnie błyszczały i były wychwalane przerażającym hymnem Ponieważ zaczynali płakać, ręce trzymali ku niebu Nocą ognie paliły się błyszczącym światłem Rytuał się rozpoczął, praca Szatana została wykonana 666 - liczba Bestii Ofiara jest złożona tej nocy Odpowiedz Link
bursztynula Re: siedem zero osiem 09.08.10, 20:44 hihi to co Wy robiliście wracając do domków... ostatni imprezowicze mieli ciszę, spokój, łagodny świt... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: siedem zero osiem 09.08.10, 20:57 i tym razem żadnych pozaforumowych samotnych do pogadania Odpowiedz Link